Allah kahretmesin seni, sevdanı da seni de...
Allah kahretmesin seni, sevdanı da seni de...
yenik durumdan galibiyet'e gelen euro 2008 milli takım'ı gibi oldu diziLAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
Umutsuzluk diyarına gitme, umutların yeniden yeşersin@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit
Akılları varsa bu sahneyi tüm akşamlar paylaşırlaryenik durumdan galibiyet'e gelen euro 2008 milli takım'ı gibi oldu dizi![]()
![]()
Birini etiketlemeyi unutmuşsun, bizden çok ilgileniyor dizi ile.LAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
Umutsuzluk diyarına gitme, umutların yeniden yeşersin@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit
Nasılsa gelecek yine okuyacak. X'teki ağabeyi ilk bölüme geldi çamur attı sonra etkileşim için, takipçi arttırmak için dizinin fandomunu etiketleyen, paylaşan biri olduBirini etiketlemeyi unutmuşsun, bizden çok ilgileniyor dizi ile.![]()
Wowwww fragmana gel 😍LAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
3 gereksiz fragman vereceklerine sadece bu yetermişLAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
Kaç fragman oldu ya, kafam çorba oldu. Diziyi izlemiş kadar oldum. 1/2 tanede özel sahne paylaşsınlar.LAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
2 abla kardeşli olan bir normal fragman birde bu en son yayınlanan 4 yayınlandı yaniKaç fragman oldu ya, kafam çorba oldu. Diziyi izlemiş kadar oldum. 1/2 tanede özel sahne paylaşsınlar.![]()
Beni kesmedi. Hazır hız almışken bu haftaya özel, diziden sahneler de paylaşılsın.2 abla kardeşli olan bir normal fragman birde bu en son yayınlanan 4 yayınlandı yani
Bölümün ilk ve son 15 dk'sını verelim olur mu kanka ?Beni kesmedi. Hazır hız almışken bu haftaya özel, diziden sahneler de paylaşılsın.![]()
Halil ve Zeynep ikilisinin bir sahnesine hayır dememBölümün ilk ve son 15 dk'sını verelim olur mu kanka ?![]()
Yeter doyduk onlaraHalil ve Zeynep ikilisinin bir sahnesine hayır demem![]()
Olay nedir? 🤔Ulan bir de kendini önemli bir kişilik zannediyor, Allah herkes'e bunun gibi özgüven versinVallahi güleceğim yoktu
Kim ki o işte. Onu sordum 😅Bilmem git o kişiye sor![]()