Emre Ozansoy
Moderatör
İlk başlarda itici geliyordu ama izledikçe alışıyor insan.Bu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱
İlk başlarda itici geliyordu ama izledikçe alışıyor insan.Bu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱
Parlaklar için alışmışsındır sen.İlk başlarda itici geliyordu ama izledikçe alışıyor insan.![]()
Parlaklar bir yana Esra Dermancıoğlu da dizinin seyir zevkini artırıyor.Parlaklar için alışmışsındır sen.![]()
Beş para etmez rezil rüsva diziye fazla bileBu kadın neden böyle konuşuyor çok itici. 😱
Karakter olarak iyi belli. Bu kadın her rolü hakkıyla canlandırıyor zaten.Parlaklar bir yana Esra Dermancıoğlu da dizinin seyir zevkini artırıyor.
Yakışmadı bu kadına bu oğullar...
Soldaki ilk bölümde tahtalıköyü boyladı sağdaki de yakında kendini öldürtecekYakışmadı bu kadına bu oğullar...
İyi bari kadın tek tabanca takılsın.Soldaki ilk bölümde tahtalıköyü boyladı sağdaki de yakında kendini öldürtecek![]()
Üvey oğluİyi bari kadın tek tabanca takılsın.Burak neyi oluyor bu kadının?
Özlerden daha çok işe yarıyor gibi.Üvey oğlu![]()
Onu boşver, bu bomba. 😱 @xxAlemdarxx @batuhankaralar @Hobbit @Angelicadiziyi bitirmek istediklerine emin oldum bu nasıl fragman![]()
evet bu daha iyi olmuş iki tanıdım da da yılmaz'ın planları olduğu bariz ayrıca
Bir günde iki fragman mı 😱
İlki ne?Bir günde iki fragman mı 😱
Dilber için hazırlık yapmaya başlamıştım.Yemin ederim Bahadır Özdener'e topla tüfekle savaş açacaktım![]()