NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

İşte bu başkan 😂 Haydi TT yapak da Miray Daner'i çıkartalım 😂
Birkaç bölüm önce "benim sayemde yaşıyorsunuz ama bundan sonra Halil İbrahim öldürecek" deyip racon kestikten sonra şimdi babam da babam diye ağlıyor. Senaryoya göre yorum yapan bir kitle olsa çoktan TT olmuştu ama...

• Aynen
Reactions: Alemdar
Birkaç bölüm önce "benim sayemde yaşıyorsunuz ama bundan sonra Halil İbrahim öldürecek" deyip racon kestikten sonra şimdi babam da babam diye ağlıyor. Senaryoya göre yorum yapan bir kitle olsa çoktan TT olmuştu ama...
bence karakterden çok senarist gurubunda hata var karakter'i tutarsız yazmalarından dolayı arada karakterler hata yapacak normalde insanlar gibi ama bu kadar büyük değişimler iyi değil inşallah eskisine döner farklı davranan karakterler

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Hudutsuz Sevda 200.Bölüm Fragmanı : "Halilime kıydılar" 😂😂😂
Aman kalsın sonra EDHO gibi yayından kaldırılır :A

Bu arada AB reytingi olması gerekenden fazla düştü. Araya kaynak yapmadan Yılmaz Marten üzerinden gitmeleri lazım, yeni karakterler fazlasıyla tepki çekti.

Bu arada AB reytingi olması gerekenden fazla düştü. Araya kaynak yapmadan Yılmaz Marten üzerinden gitmeleri lazım, yeni karakterler fazlasıyla tepki çekti.
Evet merak etmeyin AB grubu gelecek hafta 1 puan artar yeter ki aldatma olayı çıksın ki bir gün çıkmayacaksa böyle bir şey olmazdı :FUlan Bahadır Özdener ne çakalsın 😂😂

Bana göre bu sezon Leto-Halil savaşını izleriz yeni sezonda Zeynep'i öldürenlerden intikam alırız (aklım fikrim zeynepi çıkartmakta 😂)

@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar

Evet merak etmeyin AB grubu gelecek hafta 1 puan artar yeter ki aldatma olayı çıksın ki bir gün çıkmayacaksa böyle bir şey olmazdı :FUlan Bahadır Özdener ne çakalsın 😂😂

Bana göre bu sezon Leto-Halil savaşını izleriz yeni sezonda Zeynep'i öldürenlerden intikam alırız (aklım fikrim zeynepi çıkartmakta 😂)

@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar
Aldatma olayı en fazla Şubat sonuna kadar gider o da en fazla. Çünkü Damla'yı Levent ile evlendireceklerinden Damla da bunu açıklar. :A

Sezon finaline kadar bekleyemem Zeynep için, şöyle haftaya ölsün gitsin. :A

• Güldürdün
Reactions: Alemdar

Yılmaz Marten ölmeden önce yapsa bir şov, "benim karım ve çocuğum öldü, senin de karın ölsün" dese Halo'ya. :A
Yine @serhatt tan esinlendikleri bir karakter olmuş hem kapatma hem gözü yakışıklılarda:F :F @Carpe Diem @Dosi @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Hobbit @12.Adam