Wowwww fragmana gel 😍LAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
Umutsuzluk diyarına gitme, umutların yeniden yeşersin@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit
Wowwww fragmana gel 😍LAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
Umutsuzluk diyarına gitme, umutların yeniden yeşersin@Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @Hobbit
3 gereksiz fragman vereceklerine sadece bu yetermişLAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
Kaç fragman oldu ya, kafam çorba oldu. Diziyi izlemiş kadar oldum. 1/2 tanede özel sahne paylaşsınlar.LAN SIZ BIZIMLE OYUN MU OYNUYORSUNUZ ? ILK FRAGMAN BU OLSAYDI YA 😱
------
2 abla kardeşli olan bir normal fragman birde bu en son yayınlanan 4 yayınlandı yaniKaç fragman oldu ya, kafam çorba oldu. Diziyi izlemiş kadar oldum. 1/2 tanede özel sahne paylaşsınlar.![]()
Beni kesmedi. Hazır hız almışken bu haftaya özel, diziden sahneler de paylaşılsın.2 abla kardeşli olan bir normal fragman birde bu en son yayınlanan 4 yayınlandı yani
Bölümün ilk ve son 15 dk'sını verelim olur mu kanka ?Beni kesmedi. Hazır hız almışken bu haftaya özel, diziden sahneler de paylaşılsın.![]()
Halil ve Zeynep ikilisinin bir sahnesine hayır dememBölümün ilk ve son 15 dk'sını verelim olur mu kanka ?![]()
Yeter doyduk onlaraHalil ve Zeynep ikilisinin bir sahnesine hayır demem![]()
Olay nedir? 🤔Ulan bir de kendini önemli bir kişilik zannediyor, Allah herkes'e bunun gibi özgüven versinVallahi güleceğim yoktu
Kim ki o işte. Onu sordum 😅Bilmem git o kişiye sor![]()
Hudutsuz Sevda'yı övdükçe, arkadaş laf etti. Laf dalaşına gire gire böyle oldukKim ki o işte. Onu sordum 😅
Hala gizemli takılıyorsun 😂Hudutsuz Sevda'yı övdükçe, arkadaş laf etti. Laf dalaşına gire gire böyle oldukDaha fazla da tanımam etmem
![]()
Özele gel o zaman 😂Hala gizemli takılıyorsun 😂
Yapamazsın diyor bana. Sen yapabiliyorsan yap. 😂Özele gel o zaman 😂
o diğer bölüm fragmanında olur barışma olursaHalil ve Zeynep ikilisinin bir sahnesine hayır demem![]()
Valla ben fragmanlara bakınca, daha çok kara kedi girecekmis hissiyatı uyandı. 😅o diğer bölüm fragmanında olur barışma olursa
uzatacaklarını sanmam edho'da'ki ilyas ömür hop diye gibi barışacaklar gibi geliyor banadaValla ben fragmanlara bakınca, daha çok kara kedi girecekmis hissiyatı uyandı. 😅
Oooo, öpücükler öpücükler olacak yani diyorsun. 😂😂uzatacaklarını sanmam edho'da'ki ilyas ömür hop diye gibi barışacaklar gibi geliyor banada