Yo yo burası dingonun ahırı değil sen ve Angelica bu konuya sakın girmeyin 😂 Halo'nun kesemediği raconları size Mecnun Binbaşı olarak ben keserimO kadar da değil, reklam aralarında açarız NOW'ı.
Yo yo burası dingonun ahırı değil sen ve Angelica bu konuya sakın girmeyin 😂 Halo'nun kesemediği raconları size Mecnun Binbaşı olarak ben keserimO kadar da değil, reklam aralarında açarız NOW'ı.
aynen bunun içinde halil ibrahim'in iskender ve kikalar ile savaşı hızlıca başlaması lazım ilk bölümler tarzı@Emre Ozansoy 'un yorumunu da öğrenmek istiyorum.
Hudutsuz Sevda'nın yeni sezon ilk 2 bölümü çok önemli.
Siyah Kalp boşlukta 5 reyting aldı ama izleyiciler tam olarak tatmin olmadı insanlar İnci Taneleri'ni unuttu ama tekrarlıyorum. Siyah Kalp'ın şansı İ.T'lerinden daha yüksek.
Parlak kadromuza seveceğin bir takviye yaptık bu sezon seni de bekliyoruz@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 129212
Denizcan ile partner olursa başlarım ancak.
Bu arada olayyyyy bir takviye.
miraç bacım gözleriyle yemiş oğlanı helal olsunGelsin bakalım ben siyah kalp e kayıyorum galiba
Bu kız aynı Kuş Uçuşu'ndaki karakterinde bir tip bence o bakışlar ne öyle. 😱miraç bacım gözleriyle yemiş oğlanı helal olsunhttps://twitter.com/x/status/1839007415980773405
buradan eve geçmişlerdir çatlaBu kız aynı Kuş Uçuşu'ndaki karakterinde bir tip bence o bakışlar ne öyle. 😱
Yüz vermez bu oğlan.buradan eve geçmişlerdir çatla
istemek başarmanın yarısıdır en iyi sen bilirsinYüz vermez bu oğlan.
Milletin özel hayatını bırak da kendi derdine yan sen.istemek başarmanın yarısıdır en iyi sen bilirsinmiraç bacım %50 başarmış gibi zaten kalanını da halleder
sanane be bnm özel hayatımdanMilletin özel hayatını bırak da kendi derdine yan sen.
Olmayan şey için sanane diyemezsin kimseye.sanane be bnm özel hayatımdan
olmayan şeyle bu kadar ilgili olmanOlmayan şey için sanane diyemezsin kimseye.
Onunla ilgili değilim ki sen kendi derdine yan dedim, özel hayata getiren sensin.olmayan şeyle bu kadar ilgili olman
heyatım özel hayatını kamuya açık yaşayan sensinOnunla ilgili değilim ki sen kendi derdine yan dedim, özel hayata getiren sensin.
Aynen yaaaa. Kendine has hiçbir hayatı olmayıp başkalarının hayatlarına iftira ve hile ile salça olan biri söylüyor bunu da.heyatım özel hayatını kamuya açık yaşayan sensinben bir yere getirmedim durup dururken
en son sokak şeysi ve carpe diem ne diyem böyle diyorduAynen yaaaa. Kendine has hiçbir hayatı olmayıp başkalarının hayatlarına iftira ve hile ile salça olan biri söylüyor bunu da.
Tatlım ben en başından beri kimseye benzemem diyorum, sen kendini kandırmaya devam et.en son sokak şeysi ve carpe diem ne diyem böyle diyordubana iftira atanların sonu gasilhane yani
Biraz daha yüksekten uçarsan Ali rıza beyin konağına geri postalarım seniTatlım ben en başından beri kimseye benzemem diyorum, sen kendini kandırmaya devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?