Yine bir yerlerde had bildiriyorsunuz star bey
Yine bir yerlerde had bildiriyorsunuz star bey
Hayatım etrafta o kadar hadsiz var ki mecbur kalıyorum had bildirmeye.Yine bir yerlerde had bildiriyorsunuz star bey
sonunda kocayı oyaya kaptırıyor ezikkkk hadi sana iyi geceler :sabah iş güç var
Kendi de boş kalmıyor, ama sen hep boşsun onu napçaz.sonunda kocayı oyaya kaptırıyor ezikkkk hadi sana iyi geceler :sabah iş güç var
Starım bu had bildirmeye, yeni sezonumuz için hayırlı olsun. Biz de umarım reytinglerde had bildiririz sayenizde 💙Hayatım etrafta o kadar hadsiz var ki mecbur kalıyorum had bildirmeye.
Amin canım.Starım bu had bildirmeye, yeni sezonumuz için hayırlı olsun. Biz de umarım reytinglerde had bildiririz sayenizde 💙
Bu akşam yayınlanacak bölüme ve bölüm sonunda verilecek fragmana bağlı her şey. Eğer izleyici istediğini alırsa (alacağını zannetmiyorum) Siyah Kalp'e yada başka bir diziye kaymaz.@Emre Ozansoy 'un yorumunu da öğrenmek istiyorum.
Hudutsuz Sevda'nın yeni sezon ilk 2 bölümü çok önemli.
Siyah Kalp boşlukta 5 reyting aldı ama izleyiciler tam olarak tatmin olmadı insanlar İnci Taneleri'ni unuttu ama tekrarlıyorum. Siyah Kalp'ın şansı İ.T'lerinden daha yüksek.
Bu dizinin kitlesiyle bir değil 10 Ekim akşamı 11 Ekim sabahı beraber Hudutsuz ve Siyah Kalp ilk 2'yi paylaşırken, İnci Taneleri'nin çakılışını izliyip kahve yudumlicaz 💙Bu akşam yayınlanacak bölüme ve bölüm sonunda verilecek fragmana bağlı her şey. Eğer izleyici istediğini alırsa (alacağını zannetmiyorum) Siyah Kalp'e yada başka bir diziye kaymaz.
Hadi inşallah, İnci Taneleri geldiği gibi gitsin de ilk sırada kim ikinci sırada kim olacak önemli değil.Bu dizinin kitlesiyle bir değil 10 Ekim akşamı 11 Ekim sabahı beraber Hudutsuz ve Siyah Kalp ilk 2'yi paylaşırken, İnci Taneleri'nin çakılışını izliyip kahve yudumlicaz 💙
Bizimle kalanlar için yeni sezonumuz hayırlı olsun
Rızvan ve Asiye hatrına ikinci olsunlar isterim tabii. Yoksa Siyah Kalp da ilk sınavlardan birini bu akşam vericeklerHadi inşallah, İnci Taneleri geldiği gibi gitsin de ilk sırada kim ikinci sırada kim olacak önemli değil.
TRT ya da atv'de dizi koysun ki Perşembeye ömrü kısa olsunRızvan ve Asiye hatrına ikinci olsunlar isterim tabii. Yoksa Siyah Kalp da ilk sınavlardan birini bu akşam vericekler
Gönlüm ve hislerim Hudutsuz zirvede olsun diyor.
AMA YILMAZ ERDOĞAN'DAN TANE İNCİLERİ BİTECEK 😂
Hudutsuz Sevda atv'de olsaydı ah ah ...TRT ya da atv'de dizi koysun ki Perşembeye ömrü kısa olsun
İyi mi olurdu atvde olsaydı.Hudutsuz Sevda atv'de olsaydı ah ah ...
Aksiyon atv'de izleniyor ama bakalım Hudutsuz'dan bu sezon atak bekliyorumİyi mi olurdu atvde olsaydı.
doktor sırtını dinliyor bu niye memelerini açmış ki
Güzel giriş yaptı da normal bölüm tadında ilerliyor dizi. Sezon başlangıcı daha farklı olabilirdi.Erkan Can muhteşem
Dizinin rayına 2. Bölüm'de girecek demiştim size Sonlara doğru açılışı yaparız dostlar.Güzel giriş yaptı da normal bölüm tadında ilerliyor dizi. Sezon başlangıcı daha farklı olabilirdi.
Burak Sergen bir bölüm de olsa oynamalıydı, Hüseyin Avni Danyal'ın EDHO da oynadığı gibi.Dizinin rayına 2. Bölüm'de girecek demiştim size Sonlara doğru açılışı yaparız dostlar.