NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

@Emre Ozansoy 'un yorumunu da öğrenmek istiyorum.

Hudutsuz Sevda'nın yeni sezon ilk 2 bölümü çok önemli.

Siyah Kalp boşlukta 5 reyting aldı ama izleyiciler tam olarak tatmin olmadı insanlar İnci Taneleri'ni unuttu ama tekrarlıyorum. Siyah Kalp'ın şansı İ.T'lerinden daha yüksek.
Bu akşam yayınlanacak bölüme ve bölüm sonunda verilecek fragmana bağlı her şey. Eğer izleyici istediğini alırsa (alacağını zannetmiyorum) Siyah Kalp'e yada başka bir diziye kaymaz.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bu akşam yayınlanacak bölüme ve bölüm sonunda verilecek fragmana bağlı her şey. Eğer izleyici istediğini alırsa (alacağını zannetmiyorum) Siyah Kalp'e yada başka bir diziye kaymaz.
Bu dizinin kitlesiyle bir değil 10 Ekim akşamı 11 Ekim sabahı beraber Hudutsuz ve Siyah Kalp ilk 2'yi paylaşırken, İnci Taneleri'nin çakılışını izliyip kahve yudumlicaz 💙

Bizimle kalanlar için yeni sezonumuz hayırlı olsun :)

Bu dizinin kitlesiyle bir değil 10 Ekim akşamı 11 Ekim sabahı beraber Hudutsuz ve Siyah Kalp ilk 2'yi paylaşırken, İnci Taneleri'nin çakılışını izliyip kahve yudumlicaz 💙

Bizimle kalanlar için yeni sezonumuz hayırlı olsun :)
Hadi inşallah, İnci Taneleri geldiği gibi gitsin de ilk sırada kim ikinci sırada kim olacak önemli değil. :A

Hadi inşallah, İnci Taneleri geldiği gibi gitsin de ilk sırada kim ikinci sırada kim olacak önemli değil. :A
Rızvan ve Asiye hatrına ikinci olsunlar isterim tabii. Yoksa Siyah Kalp da ilk sınavlardan birini bu akşam vericekler :)
Gönlüm ve hislerim Hudutsuz zirvede olsun diyor.

AMA YILMAZ ERDOĞAN'DAN TANE İNCİLERİ BİTECEK 😂

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Rızvan ve Asiye hatrına ikinci olsunlar isterim tabii. Yoksa Siyah Kalp da ilk sınavlardan birini bu akşam vericekler :)
Gönlüm ve hislerim Hudutsuz zirvede olsun diyor.

AMA YILMAZ ERDOĞAN'DAN TANE İNCİLERİ BİTECEK 😂
TRT ya da atv'de dizi koysun ki Perşembeye ömrü kısa olsun :A