Yüz vermez bu oğlan.buradan eve geçmişlerdir çatla![]()
Yüz vermez bu oğlan.buradan eve geçmişlerdir çatla![]()
istemek başarmanın yarısıdır en iyi sen bilirsinYüz vermez bu oğlan.![]()
Milletin özel hayatını bırak da kendi derdine yan sen.istemek başarmanın yarısıdır en iyi sen bilirsinmiraç bacım %50 başarmış gibi zaten kalanını da halleder
![]()
sanane be bnm özel hayatımdanMilletin özel hayatını bırak da kendi derdine yan sen.![]()
Olmayan şey için sanane diyemezsin kimseye.sanane be bnm özel hayatımdan![]()
olmayan şeyle bu kadar ilgili olmanOlmayan şey için sanane diyemezsin kimseye.![]()
Onunla ilgili değilim ki sen kendi derdine yan dedim, özel hayata getiren sensin.olmayan şeyle bu kadar ilgili olman![]()
heyatım özel hayatını kamuya açık yaşayan sensinOnunla ilgili değilim ki sen kendi derdine yan dedim, özel hayata getiren sensin.![]()
Aynen yaaaa. Kendine has hiçbir hayatı olmayıp başkalarının hayatlarına iftira ve hile ile salça olan biri söylüyor bunu da.heyatım özel hayatını kamuya açık yaşayan sensinben bir yere getirmedim durup dururken
![]()
en son sokak şeysi ve carpe diem ne diyem böyle diyorduAynen yaaaa. Kendine has hiçbir hayatı olmayıp başkalarının hayatlarına iftira ve hile ile salça olan biri söylüyor bunu da.![]()
Tatlım ben en başından beri kimseye benzemem diyorum, sen kendini kandırmaya devam et.en son sokak şeysi ve carpe diem ne diyem böyle diyordubana iftira atanların sonu gasilhane yani
![]()
Biraz daha yüksekten uçarsan Ali rıza beyin konağına geri postalarım seniTatlım ben en başından beri kimseye benzemem diyorum, sen kendini kandırmaya devam et.![]()

Yine bir yerlerde had bildiriyorsunuz star bey
Hayatım etrafta o kadar hadsiz var ki mecbur kalıyorum had bildirmeye.Yine bir yerlerde had bildiriyorsunuz star bey![]()
sonunda kocayı oyaya kaptırıyor ezikkkk
Kendi de boş kalmıyor, ama sen hep boşsun onu napçaz.sonunda kocayı oyaya kaptırıyor ezikkkkhadi sana iyi geceler :sabah iş güç var
![]()
Starım bu had bildirmeye, yeni sezonumuz için hayırlı olsun. Biz de umarım reytinglerde had bildiririz sayenizde 💙Hayatım etrafta o kadar hadsiz var ki mecbur kalıyorum had bildirmeye.![]()
Amin canım.Starım bu had bildirmeye, yeni sezonumuz için hayırlı olsun. Biz de umarım reytinglerde had bildiririz sayenizde 💙