Çekimler İstanbula taşınmayacak sanırım?
Dizinin çekimleri zaten İstanbul'da ama Artvin gibi gösteriyolarÇekimler İstanbula taşınmayacak sanırım?
Aaa 🫨🤣Dizinin çekimleri zaten İstanbul'da ama Artvin gibi gösteriyolar
Bugünleri de gördük ya, bir şey istemiyorum daha.Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den 'Hudutsuz Sevda' yeni sezon ilk fragman, bu akşam !
Hazırsanız başlıyoruz 💙🧿 @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 129280
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den 'Hudutsuz Sevda' yeni sezon ilk fragman, bu akşam !
Hazırsanız başlıyoruz 💙🧿 @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 129280
Seni de siliyorum. GidebilirsinGelsin bakalım ben siyah kalp e kayıyorum galiba![]()
netten izleyecem sizi bırakmıyorum kiSeni de siliyorum. Gidebilirsin
Allah kahretsin dizinin ilk bölümünün büyüsü bozuldu.Gamze'yi öldürtmek için Kika'larla anlaşmış Nedime. Onlar da Rızvan'ı öldürmüş. 😱 Keşke, Gamze'nin ailesi yapsaydı bu işi, daha iyi olurdu.
Kika Musa ile Nedime arasında da bir şey olacak gibi. Heyecanlı.@Alemdar @ömer karataş @batuhankaralar
37. bölüm fragmanı da yayınlanmış.ORTALIK KARIŞACAK ! KİKALAR VS İSKENDERLER VS HALİL İBRAHİMLER !
36. Bölüm çekimleri bitmiş 😂 36. Bölüm'den itibaren bambaşka Hudutsuz izlicez ama sen siyah kötü kalp'lerdesin 😂😂
O kadar da değil, reklam aralarında açarız NOW'ı.36. Bölüm çekimleri bitmiş 😂 36. Bölüm'den itibaren bambaşka Hudutsuz izlicez ama sen siyah kötü kalp'lerdesin 😂😂
Yo yo burası dingonun ahırı değil sen ve Angelica bu konuya sakın girmeyin 😂 Halo'nun kesemediği raconları size Mecnun Binbaşı olarak ben keserimO kadar da değil, reklam aralarında açarız NOW'ı.![]()