Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,964
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Aaa 🫨🤣Dizinin çekimleri zaten İstanbul'da ama Artvin gibi gösteriyolar
Aaa 🫨🤣Dizinin çekimleri zaten İstanbul'da ama Artvin gibi gösteriyolar

Bugünleri de gördük ya, bir şey istemiyorum daha.Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den 'Hudutsuz Sevda' yeni sezon ilk fragman, bu akşam !
Hazırsanız başlıyoruz 💙🧿 @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 129280
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den 'Hudutsuz Sevda' yeni sezon ilk fragman, bu akşam !
Hazırsanız başlıyoruz 💙🧿 @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @Mr.At @ahmetbey @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 129280
Seni de siliyorum. GidebilirsinGelsin bakalım ben siyah kalp e kayıyorum galiba![]()
netten izleyecem sizi bırakmıyorum kiSeni de siliyorum. Gidebilirsin
Allah kahretsin dizinin ilk bölümünün büyüsü bozuldu.Gamze'yi öldürtmek için Kika'larla anlaşmış Nedime. Onlar da Rızvan'ı öldürmüş. 😱 Keşke, Gamze'nin ailesi yapsaydı bu işi, daha iyi olurdu.
Kika Musa ile Nedime arasında da bir şey olacak gibi. Heyecanlı.@Alemdar @ömer karataş @batuhankaralar
37. bölüm fragmanı da yayınlanmış.ORTALIK KARIŞACAK ! KİKALAR VS İSKENDERLER VS HALİL İBRAHİMLER !
36. Bölüm çekimleri bitmiş 😂 36. Bölüm'den itibaren bambaşka Hudutsuz izlicez ama sen siyah kötü kalp'lerdesin 😂😂
O kadar da değil, reklam aralarında açarız NOW'ı.36. Bölüm çekimleri bitmiş 😂 36. Bölüm'den itibaren bambaşka Hudutsuz izlicez ama sen siyah kötü kalp'lerdesin 😂😂
Yo yo burası dingonun ahırı değil sen ve Angelica bu konuya sakın girmeyin 😂 Halo'nun kesemediği raconları size Mecnun Binbaşı olarak ben keserimO kadar da değil, reklam aralarında açarız NOW'ı.![]()
aynen bunun içinde halil ibrahim'in iskender ve kikalar ile savaşı hızlıca başlaması lazım ilk bölümler tarzı@Emre Ozansoy 'un yorumunu da öğrenmek istiyorum.
Hudutsuz Sevda'nın yeni sezon ilk 2 bölümü çok önemli.
Siyah Kalp boşlukta 5 reyting aldı ama izleyiciler tam olarak tatmin olmadı insanlar İnci Taneleri'ni unuttu ama tekrarlıyorum. Siyah Kalp'ın şansı İ.T'lerinden daha yüksek.
Parlak kadromuza seveceğin bir takviye yaptık bu sezon seni de bekliyoruz@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 129212
Denizcan ile partner olursa başlarım ancak.
Bu arada olayyyyy bir takviye.![]()
miraç bacım gözleriyle yemiş oğlanı helal olsunGelsin bakalım ben siyah kalp e kayıyorum galiba![]()
Bu kız aynı Kuş Uçuşu'ndaki karakterinde bir tip bence o bakışlar ne öyle. 😱miraç bacım gözleriyle yemiş oğlanı helal olsun![]()
buradan eve geçmişlerdir çatlaBu kız aynı Kuş Uçuşu'ndaki karakterinde bir tip bence o bakışlar ne öyle. 😱