Emre Ozansoy
Moderatör
Umarım hem senaryo hem de cast bu kadar zaman beklediğimizi karşılayacak kadar iyi olur.Bu hafta dizinin çekimleri başlayacak. Oyuncu kadrosu hafta içinde netleşecek.
Umarım hem senaryo hem de cast bu kadar zaman beklediğimizi karşılayacak kadar iyi olur.Bu hafta dizinin çekimleri başlayacak. Oyuncu kadrosu hafta içinde netleşecek.
Senaryo'da sıkıntı olmayacak ama kadro da benimde içim rahat değil.Umarım hem senaryo hem de cast bu kadar zaman beklediğimizi karşılayacak kadar iyi olur.
evet özledik resmi olarak olacak belli ki dizide hayırlısı olsun inşallah bu arada 3 ekim'de başlar bence diziRaci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den 'Hudutsuz Sevda' yeni sezonuyla yetişirse 26 Eylül yoksa 3 Ekim Perşembe akşamı NOW'da
Özlediniz mi Raci Şaşmaz'ı ? O da yazıyor @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @ahmetbey @batuhankaralar
Resmi bilmiyorum jenerikte görmek lazım ama başından beri Raci abi dizide.evet özledik resmi olarak olacak belli ki dizide hayırlısı olsun inşallah bu arada 3 ekim'de başlar bence dizi
Erkan Can ve Engin Benli kadroya dahil olmuş.Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'den 'Hudutsuz Sevda' yeni sezonuyla yetişirse 26 Eylül yoksa 3 Ekim Perşembe akşamı NOW'da
Özlediniz mi Raci Şaşmaz'ı ? O da yazıyor @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica @ahmetbey @batuhankaralar
Açtım konuyuErkan Can ve Engin Benli kadroya dahil olmuş.
Valla yeni fark ettim hemen geliyorum konuyaAçtım konuyu
İlla barışacaklar ama sezon başında Halil Didem olucak. 3-5 bölüme birleşirler diğer çift.taner turan(nesim) senaryoyu attı ortalık karıştı halo didem olacak diye ama 🐺'ta halil ibrahim zeyneo barışacak diyor o zaman ters köşe çıkabilir didem ajan çıkabilir halil ibrahim ondan ona yakın davranabilr yani
inşallah fazla uzamaz bu mevzu bu arada miray daner caner kurtaran'ı instagram'da takibe almış zeynep mecnun binbaşı bol görebiliriz yeni sezon'daİlla barışacaklar ama sezon başında Halil Didem olucak. 3-5 bölüme birleşirler diğer çift.
Dün sızan senaryodan sonra bu parlakta beni döndüremez.Parlak kadromuza seveceğin bir takviye yaptık bu sezon seni de bekliyoruz @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 129212
Dün provalar vardı 1 günlük gecikme normal, bir şey olmazDizinin çekimleri bu akşam başlaması planlanıyordu, yarın'a ertelendi.
İlk bölüm 26 Eylül'de.
Umarım bir 26 Ekim gibi bir vaka yaşamayız 😂 @Emre Ozansoy @batuhankaralar
Ben bilmem abi, bu akşam başlicaktı 😂 BADIRRRR abim napıyosa yineDün provalar vardı 1 günlük gecikme normal, bir şey olmaz
Denizcan ile partner olursa başlarım ancak.Parlak kadromuza seveceğin bir takviye yaptık bu sezon seni de bekliyoruz @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 129212
Yazdığı Didem sahnelerini revize ediyordur.Ben bilmem abi, bu akşam başlicaktı 😂 BADIRRRR abim napıyosa yine
yeni gelen burak çeliğe bağlasın işte edho yaman ebru olayı gibi onun sevgilisi ama halonun yanına sızmış ajan biri çıksın didemYazdığı Didem sahnelerini revize ediyordur.