ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

2. Bölüm izleniyor.:D

İlk başta sarışın yardımcının laf koyuşu fenaydı.:F

Zenci çocuğa duble kıl oluyorum. Çok itici.:(

Lourel müthişti bu bölüm. Karman çorman bir davadan Keating'i kurtardı.

Rebecca'nın olay karmaşık ama Zenci ile hiç hoş olmayan bir koku veriyorlar etrafa.

8/10

almamiş ki sonuçta hem yılına bak, daha yeni yeni kendini gösteriyor. Ödüllere boğuluyor diye bişey yok.Emmy'si bile yok:X
Viola Davis'e laf eden çarpılır, kendisi oldukça saygın bir oyuncudur. :):) Emmy'si niye olsun televizyonda değil sinemada yer alıyor daha çok. (2008 öncesini saymıyorum 2008'te yapmış asl patlamasını ondan önce ufak tefek rollerde oynamış)

Son beş yılda iki Oscar adaylığı var. Üstelik 2012'de yarışın en büyük favorilerindendi. Hatta SAG ödülü kazandı aynı yıl. (Genelde SAG kazanan Oscar'ı da kazanır ama o yıl olmadı)

Bu yıl da hem Eleanor Rigby, hem de Get on Up filmleriyle adı ödül muhabbetlerinde anılıyor ama iki film de yarışta gerilerde olduğundan adaylık alamayacak gibi.

Ayrıca televizyonda da ödüller alması muhtemel bu diziyle. Bence Altın Küre'de favori şu an. :)

Viola Davis'e laf eden çarpılır, kendisi oldukça saygın bir oyuncudur. :):) Emmy'si niye olsun televizyonda değil sinemada yer alıyor daha çok. (2008 öncesini saymıyorum 2008'te yapmış asl patlamasını ondan önce ufak tefek rollerde oynamış)

Son beş yılda iki Oscar adaylığı var. Üstelik 2012'de yarışın en büyük favorilerindendi. Hatta SAG ödülü kazandı aynı yıl. (Genelde SAG kazanan Oscar'ı da kazanır ama o yıl olmadı)

Bu yıl da hem Eleanor Rigby, hem de Get on Up filmleriyle adı ödül muhabbetlerinde anılıyor ama iki film de yarışta gerilerde olduğundan adaylık alamayacak gibi.

Ayrıca televizyonda da ödüller alması muhtemel bu diziyle. Bence Altın Küre'de favori şu an. :)
Neden özet geçtin ki :X

1x4

Oscar adayı bir yıldızdan takı, peruk ve makyaj şovu unutulmaz bir performans. Viola Emmy'e layık olduğunu gösterdi. :)

Wes, Lila Stangard cinayeti davasında önemli bir ipucu ortaya çıkardı. Sam, Lila cinayetinden suçlu olabilirmi acaba? Annaliese'da öldürmüş olabilir herkese oynuyor gibi, çok tırsıyorum bu kadından. :)

Marren Trudeau'nun kişisel asistanı Marren'in intiharı en şaşırtıcı ve üzücü sahneydi. :X

Nihayet Rebecca kefaletle serbest kaldı.:X

7/10

1x5

@xemrexxx Hacı sen diziyi nasıl izliyorsun Laurel ve Frank sahnesinin finalini izlemedin galiba. :)

Laurel'in erkek arkadaşı varmış ona verdi. :) Yalnız Frank bu çocuktan çok daha yakışıklı. :)

Bölüme Rebecca ve Laurel damga vurdu. :)

Nate, Lila'nın öldürüldüğü gece Sam'ın Yale'de olmadığını Annalise'ye söyledi. :X

Rebecca, yaşlı ve üzgün bir adamdı o yüzden Lila terk edince o yüzden öldürmüş olabilir diyip topu Sam'ın kucağına bıraktı. :)

Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi. 8/10