ben artık @xemrexxx ile ortak izlediğim dizilerde bölümü izlemeden konuyu açmıyorum illaki bir yerden pırtlatıyor vatandaş
bir bölüm geriden gelmeye devam etmişim. 6. Bölümü izledim.
Bölüm güzeldi. Keating'in o duruşma sahnesi unutulmayacaklar arasında bence. Çok çok başarılıydı. Kadıncaz yaşıyor oynamıyor.
Michella ve Conner geri plandaydı bunu sevmedim. Laurel o kadarda sevecen değil hele Fank ile olan ergen sahneleri.
Bölüm sonu cidden şaşırttı.😱Sarı çıyan ne haltlar yiyecek daha kim bilir.
Cinayet iyice merak uyandırdı bu bölüm. özellikle Keating'inde o sahnelere dahil olması baya heyecanlandırdı.
8/10
sam portakalı çok güzel ölmüş1x8
Bu bölümde tempo biraz daha yükseldi ve olaylar açıklığa kavuşmaya başladı.
Flashback sahneleriyle Lila ve Sam'ın ilişkisi hakkında detayları öğrendik. Bonnie'de Sürekli Sam'in arkasını kollarmış ama bu bölümde Annalise onu kovdu, kocasınıda polise ihbar etti.
Adaylarımı ikiye indirdim ben Bonnie ve Michaela haftaya bomba bölüm olacak.
8.5/10
sam portakalı çok güzel ölmüş
ben de altyazı çıkmadan baktım meraktanVizelerim bitsin izleriz.
ben de altyazı çıkmadan baktım meraktan
Vizelerim bitsin izleriz.
altyazı çıkmış çok şaşkınım @-potterhead- @Forumdash 😱 normalde pazar-pazartesi çıkardı ben kaçtım izlemeye @destere @Çiğdem- siz de izleyin doğru düzgün dizi görün1x8
Bu bölümde tempo biraz daha yükseldi ve olaylar açıklığa kavuşmaya başladı.
Flashback sahneleriyle Lila ve Sam'ın ilişkisi hakkında detayları öğrendik. Bonnie'de Sürekli Sam'in arkasını kollarmış ama bu bölümde Annalise onu kovdu, kocasınıda polise ihbar etti.
Adaylarımı ikiye indirdim ben Bonnie ve Michaela haftaya bomba bölüm olacak.
8.5/10
elimdeki diziler bitsin, kış bahara dönsün, yaz kışa meyil etsin, ibibikler öter ötmez izleyeceğim bunu )altyazı çıkmış çok şaşkınım @-potterhead- @Forumdash 😱 normalde pazar-pazartesi çıkardı ben kaçtım izlemeye @destere @Çiğdem- siz de izleyin doğru düzgün dizi görün
son bölüm imam mescit dershane birliğinde 9.7 point şu an nazarım değmesin geçen sefer de 9.3 tü 8.8 e düştü .sselimdeki diziler bitsin, kış bahara dönsün, yaz kışa meyil etsin, ibibikler öter ötmez izleyeceğim bunu )
imdb nin silindirik vücutlara karşı hep bir pozitif yaklaşımı olmuştur )son bölüm imam mescit dershane birliğinde 9.7 point şu an nazarım değmesin geçen sefer de 9.3 tü 8.8 e düştü .ss
baklava ve boobs yok dizideimdb nin silindirik vücutlara karşı hep bir pozitif yaklaşımı olmuştur )
espri bir yana gerçekten bir daha deneyeceğim diziyi yaza doğru belki benim gözardı ettiğim göz açıcı şeyler vardır bu kadar yüksek alıyorsa var bişeyler
laf aramızda silindirik soyunmadı değil mi? puan bu kadar yüksekse bişeyler var bu işte
yani izleme diyorsun ?baklava ve boobs yok dizide
bilmem senin geniş fantezi dünyana kalmışyani izleme diyorsun ?
altyazı çıkmış çok şaşkınım @-potterhead- @Forumdash 😱 normalde pazar-pazartesi çıkardı ben kaçtım izlemeye @destere @Çiğdem- siz de izleyin doğru düzgün dizi görün
@xemrexxx bu diziyi izlememiş için bana hitap eden fantastik yaratıklı sahnelerelimdeki diziler bitsin, kış bahara dönsün, yaz kışa meyil etsin, ibibikler öter ötmez izleyeceğim bunu )
bize göre değil çiğdem sen emreye kanma bidon gibi zenci bir kadın kıvırıp duruyor dizide başka bişey yok
hahahah ozaman sana göreymiş bence cnmbize göre değil çiğdem sen emreye kanma bidon gibi zenci bir kadın kıvırıp duruyor dizide başka bişey yok
bidon gibi zenci kadın nasıl sevişiyi bir bilsen ))) @destere ka fantastik bir insan aslındahahahah ozaman sana göreymiş bence cnm
o gün sordum benlik sahne var mı diye yok dedin şimdi tersini sölüyorsun? seninde ne dediğin belli değil toton başın oynuyor madem kadın sevişiyor gösteriyorlarmı peki yoksa sen sadece hayal dünyanda mı canlandırıyorsun ? gösteriyorlarsa bende izleyeyimbidon gibi zenci kadın nasıl sevişiyi bir bilsen ))) @destere ka fantastik bir insan aslında