ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

Beklenen bölüm geldi demek.:F Bu arada sezon arası mı ne kadar dürecek.:(
29 Ocak'ta geri dönecekmiş... :)

1x8

Bu bölümde tempo biraz daha yükseldi ve olaylar açıklığa kavuşmaya başladı. :)

Flashback sahneleriyle Lila ve Sam'ın ilişkisi hakkında detayları öğrendik. Bonnie'de Sürekli Sam'in arkasını kollarmış ama bu bölümde Annalise onu kovdu, kocasınıda polise ihbar etti. :X

Adaylarımı ikiye indirdim ben Bonnie ve Michaela :X haftaya bomba bölüm olacak. :)

8.5/10

ben artık @xemrexxx ile ortak izlediğim dizilerde bölümü izlemeden konuyu açmıyorum :) illaki bir yerden pırtlatıyor vatandaş :)
bir bölüm geriden gelmeye devam etmişim.:D 6. Bölümü izledim.

Bölüm güzeldi. Keating'in o duruşma sahnesi unutulmayacaklar arasında bence. Çok çok başarılıydı. Kadıncaz yaşıyor oynamıyor.
Michella ve Conner geri plandaydı bunu sevmedim. Laurel o kadarda sevecen değil hele Fank ile olan ergen sahneleri.
Bölüm sonu cidden şaşırttı.😱
Sarı çıyan ne haltlar yiyecek daha kim bilir.:F

Cinayet iyice merak uyandırdı bu bölüm. özellikle Keating'inde o sahnelere dahil olması baya heyecanlandırdı.:D

8/10
1x8

Flashback sahneleriyle Lila ve Sam'ın ilişkisi hakkında detayları öğrendik. Bonnie'de Sürekli Sam'in arkasını kollarmış ama bu bölümde Annalise onu kovdu, kocasınıda polise ihbar etti. :X

Adaylarımı ikiye indirdim ben Bonnie ve Michaela :X haftaya bomba bölüm olacak. :)

8.5/10
sam portakalı çok güzel ölmüş:X

Vizelerim bitsin izleriz.:D
1x8

8.5/10
altyazı çıkmış çok şaşkınım @-potterhead- @Forumdash 😱 normalde pazar-pazartesi çıkardı ben kaçtım izlemeye @destere @Çiğdem- siz de izleyin doğru düzgün dizi görün

son bölüm imam mescit dershane birliğinde 9.7 point şu an:X nazarım değmesin geçen sefer de 9.3 tü 8.8 e düştü .ss
imdb nin silindirik vücutlara karşı hep bir pozitif yaklaşımı olmuştur :))

espri bir yana gerçekten bir daha deneyeceğim diziyi yaza doğru belki benim gözardı ettiğim göz açıcı şeyler vardır bu kadar yüksek alıyorsa var bişeyler :)

laf aramızda silindirik soyunmadı değil mi? :) puan bu kadar yüksekse bişeyler var bu işte :)

imdb nin silindirik vücutlara karşı hep bir pozitif yaklaşımı olmuştur :))

espri bir yana gerçekten bir daha deneyeceğim diziyi yaza doğru belki benim gözardı ettiğim göz açıcı şeyler vardır bu kadar yüksek alıyorsa var bişeyler :)

laf aramızda silindirik soyunmadı değil mi? :) puan bu kadar yüksekse bişeyler var bu işte :)
baklava ve boobs yok dizide:X

ingilizce hızlıca izleyince son sahneyi anlamamıştım ama vışşhhh:F
annalise de işin içinde😱

sam in ölümü çok ortaklaşa bir iş oldu
bir sürü şey yaşandı gizlemeleri zor olacak özellikle micheale nın yüzüğü ortaya olmadık yerde çıkarsa kötü olur.
rebeccacığım <3 o güzellikle her şeyi yaptırır wes e
frank ve japon çocuk da şüphelendi bence connor ve laurelin mazaretleri çok saçmaydı
asher fırsattan istifade bonnieyi götürdü

point: 9.6

altyazı çıkmış çok şaşkınım @-potterhead- @Forumdash 😱 normalde pazar-pazartesi çıkardı ben kaçtım izlemeye @destere @Çiğdem- siz de izleyin doğru düzgün dizi görün
elimdeki diziler bitsin, kış bahara dönsün, yaz kışa meyil etsin, ibibikler öter ötmez izleyeceğim bunu :))
@xemrexxx bu diziyi izlememiş için bana hitap eden fantastik yaratıklı sahneler
@destere yede hitap eden fantazi açık saçık sahneler olması gerekiyor ikiside varsa anca öyle izleriz biz bu diziyi destere ile hahaha :F:F:F

@xemrexxx bu diziyi izlememiş için bana hitap eden fantastik yaratıklı sahneler
@destere yede hitap eden fantazi açık saçık sahneler olması gerekiyor ikiside varsa anca öyle izleriz biz bu diziyi destere ile hahaha :F:F:F
bize göre değil çiğdem sen emreye kanma :) bidon gibi zenci bir kadın kıvırıp duruyor dizide başka bişey yok :)

bidon gibi zenci kadın nasıl sevişiyi bir bilsen :)))) @destere ka fantastik bir insan aslında
o gün sordum benlik sahne var mı diye yok dedin şimdi tersini sölüyorsun? seninde ne dediğin belli değil toton başın oynuyor :) madem kadın sevişiyor gösteriyorlarmı peki yoksa sen sadece hayal dünyanda mı canlandırıyorsun ? gösteriyorlarsa bende izleyeyim :)