Da Vinci, GoT ve bu dizi başka ortak dizimiz var mı?
İzlediğim yabancı dizi az zaten.
Ama izlediklerimin hepsini izliyorsun zaten.
Fargo, True Detective, Vikings izliyorsun. TWD'yi izliyormusun hatırlayamadım. Bir tek Following ortak değil galiba.
Da Vinci, GoT ve bu dizi başka ortak dizimiz var mı?
TWD ve The Following'i izlemiyorum. Diğer diziler muhteşem ama senin dizi sayın azmış. Benimkiler 30'un üstünde.İzlediğim yabancı dizi az zaten.
Ama izlediklerimin hepsini izliyorsun zaten.
Fargo, True Detective, Vikings izliyorsun. TWD'yi izliyormusun hatırlayamadım. Bir tek Following ortak değil galiba.
TWD ve The Following'i izlemiyorum. Diğer diziler muhteşem ama senin dizi sayın azmış. Benimkiler 30'un üstünde.
ayy neyini örnek alıcam beee parlak oğlan harcanırmı hiçç1x12 yi izledim helal olsun annalise teyze elinin alındaki parlak oğlanı harcadı @Çiğdem- örnek al
annelise suçu natenin üzerine attı görümcesi hannah işin peşini bırakmaz yine
rebecca wes i kandırıyor gibi eski komşuyu yatakta tırmıklamış galiba
laurel tekrar frank e verici gibi
bonnie olayı çözdü o da biliyor sam i kimin öldürdüğünü bir asher kaldı bilmeyen
@sokak sanati @destere
o kadar şey anlatmışsın viola arkasıyla kaç çam devirdi ondan haber vermemişsin1x12 yi izledim helal olsun annalise teyze elinin alındaki parlak oğlanı harcadı @Çiğdem- örnek al
annelise suçu natenin üzerine attı görümcesi hannah işin peşini bırakmaz yine
rebecca wes i kandırıyor gibi eski komşuyu yatakta tırmıklamış galiba
laurel tekrar frank e verici gibi
bonnie olayı çözdü o da biliyor sam i kimin öldürdüğünü bir asher kaldı bilmeyen
@sokak sanati @destere
en sonunda viola teyze dayanamadıo kadar şey anlatmışsın viola arkasıyla kaç çam devirdi ondan haber vermemişsin
annelise teyze harcar acımazayy neyini örnek alıcam beee parlak oğlan harcanırmı hiçç
13ü izledim bn annaliese ile anası karşılıklı oyunculuk dersi verdi @Çiğdem- ile @destere yNerde yeni bölüm.ss Hiç bir sitede yok. @-potterhead- @xemrexxx
biraz önce cookie yi izledim yine muhteşemdi ya senin violayı baskülünde top gibi sektirir kadın
destere bu dizi nasıl bunuda izlimmibiraz önce cookie yi izledim yine muhteşemdi ya senin violayı baskülünde top gibi sektirir kadın
berbattır bu diziye yaklaşma zaten benden tavsiye @xemrexxx ile @sokak sanati nin birlikte izleyip överek bahsettikleri hiç bir diziye yaklaşma bencedestere bu dizi nasıl bunuda izlimmi
pekala sen bana başka diziler öner ama olurmuberbattır bu diziye yaklaşma zaten benden tavsiye @xemrexxx ile @sokak sanati nin birlikte izleyip överek bahsettikleri hiç bir diziye yaklaşma bence
Better Call Saul var yeni başladı süperdir , hele breaking bad dizisini izlediysen kesin bunuda beğeneceksin ayrıca breaking bad dizisini izlemediysende benim önerim en kısa zamanda başla gelmiş geçmiş en güzel dizilerden biridir ama ne yazıkki geçen sezon bitti ..pekala sen bana başka diziler öner ama olurmu