ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

Da Vinci, GoT ve bu dizi başka ortak dizimiz var mı? :X

İzlediğim yabancı dizi az zaten.:(

Ama izlediklerimin hepsini izliyorsun zaten.:F

Fargo, True Detective, Vikings izliyorsun. TWD'yi izliyormusun hatırlayamadım. Bir tek Following ortak değil galiba.:X

İzlediğim yabancı dizi az zaten.:(

Ama izlediklerimin hepsini izliyorsun zaten.:F

Fargo, True Detective, Vikings izliyorsun. TWD'yi izliyormusun hatırlayamadım. Bir tek Following ortak değil galiba.:X
TWD ve The Following'i izlemiyorum. Diğer diziler muhteşem ama senin dizi sayın azmış. Benimkiler 30'un üstünde. :)

1x10

Gece izlemiştim yorum yapmaya üşendim. Yine muhteşem bir bölümdü. Açık konuşmak gerekirse dizi ilk başlarda bu kadar mükemmel değildi. Başka davalarla uğraşmak dizinin temposunu düşürüyordu. :)

Connor haliyle korkuyor ama çok panik yaptı. Bu kadar kişinin bildiği olayda uzun süre nasıl saklı kalacak şüphelerim var. :) Michella ve Laurel'i ikna etti itirafta bulunmak için, fakat Laurel, Wes'e anlattı ve Annalise konuşmalarına engel oldu. :)

Michella'nın düğün hazırlıkları var üstündeki şüpheleri dağıtabilir ama Connor'a dikkat etmeliler her an konuşabilir. :)

Rebecca davadan yırttıktan sonra tuvalette kadınların Annalise hakkında söyledikleri dehşetti ama doğruydu aynı zamanda. :)
9/10

bölümü izledim :X
yılbaşı hepsi için maceralı geçmiş :)
micheale nınki düğünden vazgeçti erteledi micheale pert :X
laurelin ailesini ilk kez gördük onda da ailesine rest çekti :) frank in connorın arabasını çaldığını anladı direkt akıllı kız biraz da açılsa:X
connor oliverdan vazgeçemiyor bunlar iki bölüme tekrar şapar:X
wes kabuslar görüyor kurtulamamış :)
kadının durumu ilginçti kocası iki genç kızı alıkoymuş çocuk yapmış kadın doğan çocuğu üstünee almış falan annalise iyi ders verdi kandırarak

point: 9

1x12 yi izledim helal olsun annalise teyze elinin alındaki parlak oğlanı harcadı @Çiğdem- örnek al
annelise suçu natenin üzerine attı görümcesi hannah işin peşini bırakmaz yine
rebecca wes i kandırıyor gibi eski komşuyu yatakta tırmıklamış galiba
laurel tekrar frank e verici gibi
bonnie olayı çözdü o da biliyor sam i kimin öldürdüğünü bir asher kaldı bilmeyen

@sokak sanati @destere

1x12 yi izledim helal olsun annalise teyze elinin alındaki parlak oğlanı harcadı @Çiğdem- örnek al
bonnie olayı çözdü o da biliyor sam i kimin öldürdüğünü bir asher kaldı bilmeyen

@sokak sanati @destere
ayy neyini örnek alıcam beee parlak oğlan harcanırmı hiçç:A:A:A

@sokak sanati @destere
o kadar şey anlatmışsın viola arkasıyla kaç çam devirdi ondan haber vermemişsin :)

11. Ve 12. Bolumu toptan izledim. İki güzel ve şaşırtıcı bölümdü.
ilk bölümdeki dava süperdi ama Annelise harcadı kadincaza.:(
Bütün ekip bunalimdaydi. Özellikle şu Bonnie ile sevisen sersem delirmiş gibiydi.Michella düğünü iptal. Lourel ı çözemedim. Frank ile yasada rahatlama. Cannor da ilişki peşinde.

Görümce sert ve dişli çıktı. Bölüm sonunda Annelise ile aglastilar.:F ama

12. Bölüm daha hoştu. Direk sert başladı bölüm ve sert bitti. Beynim felç oldu sonda.:(

Dava yine güzeldi. Annelise mahkemede coştu. Helal olsun zaten tek bu alanda tebrik ediyorum kadını.

Cannor çekik gözlü ile barıştı. Adam piskopatà bağlamıştı Hasretinden mutlu olmalarına sevindik.:Z

Bölümün çakalı sinsi si ve sinir bozucusu
Bonie ydi. Kadın Annelise ı doldurarak ekibi bozacak diye çok korktum ama Annelise vefalı çıktı ada olsa. Tabi yem diye attığı sevgilisi oldu baya Soka soktu beni.

Bölümler harika gidiyor. Yarında yenisi geliyor. Heyecanla bekliyoruz.:Z

11. Bölüme 8.5/10 12. Bölüme 9/10 .

pekala sen bana başka diziler öner ama olurmu
Better Call Saul var yeni başladı süperdir , hele breaking bad dizisini izlediysen kesin bunuda beğeneceksin ayrıca breaking bad dizisini izlemediysende benim önerim en kısa zamanda başla gelmiş geçmiş en güzel dizilerden biridir ama ne yazıkki geçen sezon bitti ..