ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

o gün sordum benlik sahne var mı diye yok dedin şimdi tersini sölüyorsun? seninde ne dediğin belli değil toton başın oynuyor :) madem kadın sevişiyor gösteriyorlarmı peki yoksa sen sadece hayal dünyanda mı canlandırıyorsun ? gösteriyorlarsa bende izleyeyim :)
viola teyzenin orasını burasını napıcan kaç yaşşında kadın 😱 @Çiğdem-

1x9

Sezon arasında yaptığı son hareketle korkudan ekrana vurdum. :)

Son sahneyi gördükten sonra akıl sağlımı kaybettim galiba. Annalise başından sonuna kadar ona rehberlik ediyormuş vay vay. 😱 Annalise, Wes'i nasıl ikna etti acaba? Bu durumda Wes diğer arkadaşlarınıda kullanmış oldu. :)

Michaela'nın yüzüğü başta olmak üzere bir çok delil bıraktılar geride hem cinayeti bir çok kişinin biliyor olması başlarına iş açacak bizde o zaman gerçeği öğrenmiş olacağız. :)

9/10

8. Bölümü izliyorum. Güzel bölüm. Özellikle son sahneler resmen efsoydu.:Z Diziyi özlemişim.:X

Dava yine dehşetti çok beğendim ama kocayı hapse atmaları kötüydü onu sevmedim.:(
Kişisel olaylara gelirsek

Laurel ve Frank olayı şaşırttı tabi benim saflığım her şey toz pembe gidecek sanıyorum izlerken.:F Çok olay bir şey değildi ama güzeldi. Frank'in cinayeti yakma esnasında neden aradığı ortaya çıkmış oldu.

Michealla'nın kayın valideyle olayıda süperdi.:F Dehşet şeler olacaktır ama asıl ilginç yanı Kupayı çalması.:F

Bonnie çok sinir bir şeydi ama son hareketinden sonra Annalise'in kovmasına üzüldüm şahsen.:( Sam çok can yaktın çabuk öl pliss.:( Senin yüzünden sevmeyeceğim karakterleri bile sevdim.ss

Bu Rebecca ile Wes sahneleri çok atraksiyonluydu. Rebecca kendi çıkarı için Wes'in ağzına ağzına vurup durdu. Hiç tereddüt bile etmeden hemde ama Cinayet sahnesine nasıl geldiler bir sonraki bölüm göreceğim.

Bölüme 9/10 :Z

Tek kelimeyle enfes bir bölüm. Başından itibaren hemde.

Annelise'in oyunculuğu dehşet zaten kadın resmen yaşamış. İlk baştaki sahneler o nedenle çok iyiydi. Ama Sam dedikleri Annalise'in sex hayatı fena darbeydi Annalise.:F

Sam'ın ölümü süpermiş. Adam dokuz canlı maşallah. Ölmek bilmiyor. Ama Wes sonunu getirdi. Layıkını buldu ama Wes psikopat çıktı resmen. Adamdaki soğuk kanlılık.

Herşeyin Annalise'in planı olması gerçekten şaşırttı.😱 Bu cinayettn nasıl kurtulacaklar çünkü çok delil var. Umarım şu Michealla'nın yüzük özel bir şey değildir.:(

Birde Lila'yı kim öldürdü onu bulsak.:(

Bölüme 9.5/10

Harika bir bölümdü. How To Get Away With Murder'a da bu yakışırdı zaten. 40 dakika resmen 4-5 dakikada geçti gibi hissettim. bu diziyi izlerken şikayetçi olduğum tek nokta nefes bile aldırmaması, her saniye mi diyalog olur bir dizide :F Bu bölüm de bunu en çok hissettiğim bölümlerden oldu :)
Şimdi Laurel'ın Frank, Connor'ın eski sevgilisi gibi bu ikilinin iki şahiti var ama diğerleri ne yapacak acaba? Annalise dünyanın en zeki kadınlarından olabilir kesinlikle. Kayıp diye ağlarken ve mesajları gönderirken oynamış demek :) Ya da baştan beri ölmesini planlıyordu orayı pek anlamadım doğrusu. Bölümün gerizekalısı Nate oldu galiba, neyse her diziye lazım bir salak :F Bu arada acaba neden çöp konteynerine attılar külleri(ya da adamın parçalanmış vücudu(?) orayı da kaçırdım galiba.), polislerin ilk bakacakları yer bence :F

Harika bir bölümdü. How To Get Away With Murder'a da bu yakışırdı zaten. 40 dakika resmen 4-5 dakikada geçti gibi hissettim. bu diziyi izlerken şikayetçi olduğum tek nokta nefes bile aldırmaması, her saniye mi diyalog olur bir dizide :F Bu bölüm de bunu en çok hissettiğim bölümlerden oldu :)
Şimdi Laurel'ın Frank, Connor'ın eski sevgilisi gibi bu ikilinin iki şahiti var ama diğerleri ne yapacak acaba? Annalise dünyanın en zeki kadınlarından olabilir kesinlikle. Kayıp diye ağlarken ve mesajları gönderirken oynamış demek :) Ya da baştan beri ölmesini planlıyordu orayı pek anlamadım doğrusu. Bölümün gerizekalısı Nate oldu galiba, neyse her diziye lazım bir salak :F Bu arada acaba neden çöp konteynerine attılar külleri(ya da adamın parçalanmış vücudu(?) orayı da kaçırdım galiba.), polislerin ilk bakacakları yer bence :F

Orada yaktılar muhtemelen külleri attılar yada arta kalan atıkları. Zaten çöpçü alıp gitti.:X Bulamazlar bence yada bulunursa çok sürpriz olur.

Orada yaktılar muhtemelen külleri attılar yada arta kalan atıkları. Zaten çöpçü alıp gitti.:X Bulamazlar bence yada bulunursa çok sürpriz olur.
Valla bulunsun :F Connor'a azıcık acırım hapse girerse, sonra o da geçer :F Dizide resmen hiçbir karakteri sevmiyorum, hepsi mi entrikacı olur :F

Valla bulunsun :F Connor'a azıcık acırım hapse girerse, sonra o da geçer :F Dizide resmen hiçbir karakteri sevmiyorum, hepsi mi entrikacı olur :F

Benim sevdiğim karakter çok ama hapse girmezler paçayı yırtarlar. Connor benimde favorim.:F Micella'da iyi yaa çok pis entrika yapıyor tabi reis mr. Keating hepsi çok iyi pardon Gibbins hariç.:( Çok itici birde şu sarı çıyan ile son bölüm
götürdüğü seçilen öğrenci hani şu babası başkan olan.:(
onun dışında hepsini zevkle izliyorum.:Z

Benim sevdiğim karakter çok ama hapse girmezler paçayı yırtarlar. Connor benimde favorim.:F Micella'da iyi yaa çok pis entrika yapıyor tabi reis mr. Keating hepsi çok iyi pardon Gibbins hariç.:( Çok itici birde şu sarı çıyan ile son bölüm
götürdüğü seçilen öğrenci hani şu babası başkan olan.:(
onun dışında hepsini zevkle izliyorum.:Z
Bakalım 10. bölüm nasıl olacak, 'Cinayetten nasıl yırtacaklar?' Sezonun geri kalan bölümlerinde heyecan zirve yapacak :)

izle de oyuncu gör birazdan göremicen:A

bölüm mükemmledi yine 9.4 point :) @sürgünüm ile @-potterhead- kpa nın üstüne bunu izledilerse kalite zehirlenmesinden hastabeye kaldırılmış olabilirler hele arrowcu @Çiğdem- ya da portakal yeni siyahçı @destere izldiyse direkt komadadırlar :))

annaliese çok iyiydi her şeyi herkesi çok iyi idare etti
rebecca kurtuldum diye seviniyor bir şeyden haberi olmayan bir o bir de bonnie :)
nate de annalisenin köpeği olmuş tasmayı ısktı mı nate susuyor hele yatağa girdi mi her ey bitiyi
coonor ve micheale gereksiz panik yaptı ama laurel durumu wes ve annelise e söyleyerk kotardı bu kızda iş var üstüne gidilmeli
annelise in grümcesi geldi bakalım nolcek

bölüm mükemmledi yine 9.4 point :) @sürgünüm ile @-potterhead- kpa nın üstüne bunu izledilerse kalite zehirlenmesinden hastabeye kaldırılmış olabilirler hele arrowcu @Çiğdem- ya da portakal yeni siyahçı @destere izldiyse direkt komadadırlar :))

annaliese çok iyiydi her şeyi herkesi çok iyi idare etti
rebecca kurtuldum diye seviniyor bir şeyden haberi olmayan bir o bir de bonnie :)
nate de annalisenin köpeği olmuş tasmayı ısktı mı nate susuyor hele yatağa girdi mi her ey bitiyi
coonor ve micheale gereksiz panik yaptı ama laurel durumu wes ve annelise e söyleyerk kotardı bu kızda iş var üstüne gidilmeli
annelise in grümcesi geldi bakalım nolcek
yine spoiler kısmı boş dur ben bişeyler ekleyeyim :)

Çok reyis bir bölüm olmuş. Enfeste tek kelime ile.:X

Her saniye olay var ama belli başlı noktalara değineyim.:X

Connor ve Michella'nın Lourel'ı ikna ettikten sonra aha bittik dedim Anelise'in lehine gelişecek diye düşünürken Lourel akıllı kız oldu ve olayı toparladı. Çok zekice davranmış.:Z

Bölümün sonunda ki 4 kişi olayı çok fenaydı. Kurtulma yolunu bence kimse bilemez.:F Şimdi Wes bilirse sinir olurum. Michella falan olayı çözerde seviniriz.:Z

Bölümün sonunda Sam'ın kardeşi geldi. Anelise kadar deli bir kadın gibi duruyor. Baklım nolcak.:F

9.5/10