ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

3. Bölüm.:D

Bölümde dikkat çeken Michella ve Connor'un atışmalarıydı. Çok keyifliydi.:F Bu Connor çok fena ama en sevdiğim karakterlerden oldu cesareti ve hırsı ile.:D

Wes kadar itici bir karakter daha yok. Ayrıca Keating'in kupayı ona vermesini hiç sevmedim. Dizinin en itici hikayesi sanırsam.

Dizide ki geçişler iyi hoşda sıktı biraz.

Bölüme puanım 7.5/10

Son düzenleme:
4. Bölüm en iyisiydi şuana kadarkilerin bence. Sondaki müzik ve sahne muhteşemdi.

Baya ters köşe olduk özellikle
Bizim Keatingin arkadaşının asistanı camdan atladı orada bittik yani. Connor baya suçluluk hisseder. Connor demişken onun çekik gözlü evden kovdu adamı üzdü bee.:D Birde İleriki dönemde kapıya dayanması çok dikkat çekiciydi.

Rebecca kurtuldu ama Wis sanki Keatingi satacak gibi yani ben o sahneden hiç bir nane anlamadım. Başta Wis ile Keating kızı avucunda tutmak için ele geçiriyor sonra Wis aşık mı oluyor acaba enteresan yada ben yanlış kuruyorum.

Lourel ve Michella'nın didişmesi ve Michella'nın derskolik oluşu sahneler iyiydi.
Lourel ile Frank işi hızlandırsın.:A

Birde o sarışın yardımcı ne haltlar yiyor Allah aşkına.:(

Bölümü hiç sıkılmadan izledim ve 9/10

Bölümde dikkat çeken Michella ve Connor'un atışmalarıydı. Çok keyifliydi.:F Bu Connor çok fena ama en sevdiğim karakterlerden oldu cesareti ve hırsı ile.:D

Wes kadar itici bir karakter daha yok. Ayrıca Keating'in kupayı ona vermesini hiç sevmedim. Dizinin en itici hikayesi sanırsam.

Bölüme puanım 7.5/10
Hangi bölüm olduğunu yazmamışsın. :D

6.bölümü izledim
rebcca dönmeye ikna oldu annalise tam çok zeki kadın derken natenin onları izlediğini gördük .ss
laurel frank e vermici gibi birkaç bölüm daha
sondaki sahne iyiydi :A

point: 8.5

5. Bölümü izledim sanki olayların içine daha çok girsekte pek güzel değildi hatta en sevmediğim bölümüydü dizinin.:D

Lourel daha ön plana geldi baya izledik kızcazı. Frank ile yatmış onu anladık zaten o adamda öyle figüran gibi bir şey asıl oğlan Frank her türlü.:D

Sam olayı baya işlendi. Wis öğrendi bakalım neler olacak.

7.5/10

1x6

Annalise için yetenekli güçlü bir avukat imajı yaratmışlar ama özel hayatında neden bu kadar aciz bırakmışlar bu kadını. Laurel'e ısınmaya başladım güzel bence, ayrıca cesur, ilk başlarda sevmezdim de şimdilerde ikinci favorim. :)

Altyazısının bu kadar geç gelmesi çok üzücü izleyeni de çok aslında bence bi çare bulunmalı. :(

8/10

Diziyi izlemeyen herkese ileti göndermişsin, bir benim yeni bölüm yayınlandığından haberim yok zaar. :X
1x7 yi izledim sevişmeyen kalmadı bu bölüm:X @destere @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati
@sürgünüm muhteşem yüzyıldada öyle her şeye izlemeyenler olarak bizi etiketleyip muhteşem yüzyıl fanlarını etiket yapmıyor :F:F:F
dizileri izlemeyen kişilerie tiketliyor izleyenleri etiketlemiyor hahah:F:F:F

1x7

Haftaya bomba bölüm olacak merakla onu bekliyor olacağım, bu bölümde idare ederdi. :)

Bonnie Lila için "Altı aylık hamileydi'' diyince Annalise'nin yüzündeki ifadeyi gördüm. :X

Rebecca, Sam'ı öldürdüğünü söyledi ama Annalise'de yapmış olabilir, kadının yüzündeki ifade korkunçtu. :X

8/10

Viola Davis'in takı, peruk ve makyaj şovu Ellen'de konuk olduğu programda da gösterildi. :)

bir bölüm geriden gelmeye devam etmişim.:D 6. Bölümü izledim.

Bölüm güzeldi. Keating'in o duruşma sahnesi unutulmayacaklar arasında bence. Çok çok başarılıydı. Kadıncaz yaşıyor oynamıyor.
Michella ve Conner geri plandaydı bunu sevmedim. Laurel o kadarda sevecen değil hele Fank ile olan ergen sahneleri.
Bölüm sonu cidden şaşırttı.😱
Sarı çıyan ne haltlar yiyecek daha kim bilir.:F

Cinayet iyice merak uyandırdı bu bölüm. özellikle Keating'inde o sahnelere dahil olması baya heyecanlandırdı.:D

8/10

3. Bölüm.:D

Bölüme puanım 7.5/10
1x6

Annalise için yetenekli güçlü bir avukat imajı yaratmışlar ama özel hayatında neden bu kadar aciz bırakmışlar bu kadını. Laurel'e ısınmaya başladım güzel bence, ayrıca cesur, ilk başlarda sevmezdim de şimdilerde ikinci favorim. :)

Altyazısının bu kadar geç gelmesi çok üzücü izleyeni de çok aslında bence bi çare bulunmalı. :(

8/10
@sürgünüm muhteşem yüzyıldada öyle her şeye izlemeyenler olarak bizi etiketleyip muhteşem yüzyıl fanlarını etiket yapmıyor :F:F:F
dizileri izlemeyen kişilerie tiketliyor izleyenleri etiketlemiyor hahah:F:F:F

sonunda sam portakalını öldürüyorlar @Forumdash @destere