ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

1x3 ü izledim @Çiğdem- yine iş başındaydı
rebeccaya büyüy yapmış işlemediği suçu kabul ettirdi güzelim kıza :(

frank ve castillo olayı çok sıradan
birkaç bölüm birlikte olacakalr gibi beklendiği gibi

nate kafa karıştırdı
neden annalise kocası hakkında yalan söyledi ki, cinayetin üstünü örttü gibi

bu walsh da @destere den beter çıktı :F

bölüme puanım 7.5 aslında 8 di rebecca düşürdüler 0.5 kırdım

hemen de atladı :F meryemin konusuna baktın mı .ss
diziyi izlemiyorum ama çok iyi yapmışım ohh olsun :kiki::kiki::kiki:

1x3

Bölümün başları sıkıcıydı bu bölüm sonunda bırakırım diziyi diye düşünürken ikinci yarısı iyi gitti. Bir bölüm daha uzatalım bakalım diziyle olan ilişkimizi. :D

Rebecca'nın niye öyle davrandığını ve sonda suçu üstüne aldığını anlayamadım. :(

Ana konu dışındaki davalarla, olaylarla fazla vakit kaybetmezsek daha iyi olacak. :):)

7/10

1x3

Bu bölüm, önceki bölümler gibi heyecanlı değildi. :(

Michaela nişan yüzüğünü ceseti yaktıkları yerde düşürdüyse vay hallerine..

Wes'in Rebecca takıntısını anlayamadım ben. Rebecca 'iyilik ve bağlılık hak edecek hiçbir şey yapmadı'

Ben Bonnie düşünüyorum katil için büyük bir aday.

7/10

s01e04
Harika bir bölümdü özellikle günümüz sahnelerinin gizemi harika yansıtılıyor diziye, oyunculuğu falso olan hiçbir oyuncu yok. Daha Laurel'ın marifetini göremedik pek o kadar.
Ters köşesi bol, karakterlerin derinliğinin arttığı bölümdü. Connor her ne kadar eşcinsel(bu benim için ölçü değildir ama) olsa da öğrenciler arasından favorim oldu şuan. Oynayan oyuncunun bunda etkisi olabilir tabi.

Puanım; 9,5/10

s01e04
Harika bir bölümdü özellikle günümüz sahnelerinin gizemi harika yansıtılıyor diziye, oyunculuğu falso olan hiçbir oyuncu yok. Daha Laurel'ın marifetini göremedik pek o kadar.
Ters köşesi bol, karakterlerin derinliğinin arttığı bölümdü. Connor her ne kadar eşcinsel(bu benim için ölçü değildir ama) olsa da öğrenciler arasından favorim oldu şuan. Oynayan oyuncunun bunda etkisi olabilir tabi.

Puanım; 9,5/10
hangi siteden izledin? :X

bölümü izledim @Forumdash ın beklentisinin aksine artırmışlar eşcinsel sahnelerini :=))))
@Çiğdem- ile @destere bayılır :F

helal olsu annlise teyze kocasının penisini tanıdı o ka foto içinde :X
kadında ne makyaj varmış bu arada şok oldum 😱
frank soğuk kıza sulanıyor durmadan artık harekete geçsin:F
sam-rebeccadan da bişiler bekliyiz
annaleise in sevgilisi neden sakladı gerçeiği anlamadık kendi mi çzömek istiyi (b)
gay çocuk abarttı bu bölüm adam vücudunu iş içinn kullaniyi sürekli :F

bölüme puanım 8.5

bölümü izledim @Forumdash ın beklentisinin aksine artırmışlar eşcinsel sahnelerini :=))))
@Çiğdem- ile @destere bayılır :F

helal olsu annlise teyze kocasının penisini tanıdı o ka foto içinde :X
kadında ne makyaj varmış bu arada şok oldum 😱
frank soğuk kıza sulanıyor durmadan artık harekete geçsin:F
sam-rebeccadan da bişiler bekliyiz
annaleise in sevgilisi neden sakladı gerçeiği anlamadık kendi mi çzömek istiyi (b)
gay çocuk abarttı bu bölüm adam vücudunu iş içinn kullaniyi sürekli :F

bölüme puanım 8.5
lezosfer sahneler artmışsa ben izlerim? ama toposfer sahneleri sana bırakıyorum :)

1x4

Bu bölümde de diziyi sevemedim maalesef, daha fazla zorlamayacağım. Diziyi aslında konsept olarak beğeniyorum, oyunculuklar falan da gayet başarılı. (özellikle Viola Davis tabii ki) Fakat bana göre bir dizi değil herhalde ve sıkılarak devam etmek istemiyorum. :)

Yine de bıraktığım diziler arasında kalite açısından en izlenilebilirlerden biri olduğunu kabul ediyorum. Viola Davis'in ödüllerde adaylığını desteklerim. :) Bu bölümdeki makyaj sahnesi efsaneydi. :):)

Dizide merak ettiğim noktalar var ama maalesef bırakmak daha doğru şu aşamada. :)

Wes - Rebecca ilişkisini izlemek isterdim. Bitmek bilmeyen eşcinsel sahneler yerine bu ikiliye yoğunlaşsalar diziye daha olumlu bakardım belki. :)

6/10

Başlangıç güzeldi müzikler iyi bu kısma kadar sevdim. Giriş kısmı gerçekten şahaneydi. Profesör Keating'in giriş sahnesi güzel ve devamında tempo hiç düşmedi gibi bir şey.

Tek eksi yönü biraz karmaşık oluşu ama ona takılınmıyor bile hee birde
Oyunculardan Wes Gibbins dışındakiler iyiydi bu çocuk çok yavan ve sade oynuyor. beğenmedim.

Sahnelerdeki hareketliliği ve birde tbiki Prof. Keating çok sevildi ben tarafından.

Son sahne gerçekten. Ben Profösör diye tahmin etmiştim ama değilmiş o çıksa daha az şaşırırdım.:F

Profesöt Keating gerçekten şahane oynuyor. Hareketi mimikleri çok fenaydıç Aldattığı sahne aldattığını öğrendiğimiz sahne ve sevgilisini harcadığı sahne baya etkili şaşırttı.

Birde o yazı tura oalyındaki taraflar saçma geldi bence Wes temiz çocuktu ve cinayeti yok etme fikrini düşünemmeliydi orada zenciler masum beyazlar kötü düşünmeliydi bence yanlış olmuş ki Walsh sırf hocanın gözüne girmek için biriyle yatan bir karakter.

Son oalrak puanım.:D 8.5'de 8 diyorum.:D Düşürdüm biraz puanı.

1x4

Bu bölümde de diziyi sevemedim maalesef, daha fazla zorlamayacağım. Diziyi aslında konsept olarak beğeniyorum, oyunculuklar falan da gayet başarılı. (özellikle Viola Davis tabii ki) Fakat bana göre bir dizi değil herhalde ve sıkılarak devam etmek istemiyorum. :)

Yine de bıraktığım diziler arasında kalite açısından en izlenilebilirlerden biri olduğunu kabul ediyorum. Viola Davis'in ödüllerde adaylığını desteklerim. :) Bu bölümdeki makyaj sahnesi efsaneydi. :):)

Dizide merak ettiğim noktalar var ama maalesef bırakmak daha doğru şu aşamada. :)

Wes - Rebecca ilişkisini izlemek isterdim. Bitmek bilmeyen eşcinsel sahneler yerine bu ikiliye yoğunlaşsalar diziye daha olumlu bakardım belki. :)

6/10
İyi dayanmişssin o kadın için, ben ilk bölümden vazgeçtim o kadın için :F

4.bölüm olmuş hala ilgi çekmek için eşcinsel sahneler mi dolu?? 1'de vardı gereksiz ötesi bi sahneydi.2'de oldugu haberlerini görmüştüm. 4'te oldugunu da senden duydum😱

İyi dayanmişssin o kadın için, ben ilk bölümden vazgeçtim o kadın için :F

4.bölüm olmuş hala ilgi çekmek için eşcinsel sahneler mi dolu?? 1'de vardı gereksiz ötesi bi sahneydi.2'de oldugu haberlerini görmüştüm. 4'te oldugunu da senden duydum😱
Nasıl sevmedin kadını anlamadım. Televizyondaki en karizma kadın karakterdir belki de. :):) Oyunculuğu zaten harika. :)

Konuyla bağlantılı belli ki devam edecek ama gereksiz bence. :):)