En azından Bonie ağladiğinda hissediyorum o duyguyu (zenci kadın oyuncucw nin fantastik dizlerini kaçırmayan insan söyliyi bunu![]()
En azından Bonie ağladiğinda hissediyorum o duyguyu (zenci kadın oyuncucw nin fantastik dizlerini kaçırmayan insan söyliyi bunu![]()
de get sevişkenlikle kendini izlettiren dizilerden bahsetme banaEn azından Bonie ağladiğinda hissediyorum o duyguyu (zenci kadın oyuncu)
Sanki bu dizi sevişgen değilde get sevişkenlikle kendini izlettiren dizilerden bahsetme bana![]()
onun yaptığının izleyicisi azHee o kaa değil2.bölümde de o oğlan yine öyle bişey yapmiş
Yabancı haber sitesinde boy boy fotoları vardı
![]()
O yuzden her bölüm her bölümonun yaptığının izleyicisi az![]()
diziyi izlemiyorum ama çok iyi yapmışım ohh olsun1x3 ü izledim @Çiğdem- yine iş başındaydı
rebeccaya büyüy yapmış işlemediği suçu kabul ettirdi güzelim kıza
frank ve castillo olayı çok sıradan
birkaç bölüm birlikte olacakalr gibi beklendiği gibi
nate kafa karıştırdı
neden annalise kocası hakkında yalan söyledi ki, cinayetin üstünü örttü gibi
bu walsh da @destere den beter çıktı
bölüme puanım 7.5 aslında 8 di rebecca düşürdüler 0.5 kırdım
hemen de atladımeryemin konusuna baktın mı .ss
hangi siteden izledin?s01e04
Harika bir bölümdü özellikle günümüz sahnelerinin gizemi harika yansıtılıyor diziye, oyunculuğu falso olan hiçbir oyuncu yok. Daha Laurel'ın marifetini göremedik pek o kadar.
Ters köşesi bol, karakterlerin derinliğinin arttığı bölümdü. Connor her ne kadar eşcinsel(bu benim için ölçü değildir ama) olsa da öğrenciler arasından favorim oldu şuan. Oynayan oyuncunun bunda etkisi olabilir tabi.
Puanım; 9,5/10
Dizigoldhangi siteden izledin?![]()
lezosfer sahneler artmışsa ben izlerim? ama toposfer sahneleri sana bırakıyorumbölümü izledim @Forumdash ın beklentisinin aksine artırmışlar eşcinsel sahnelerini :=))))
@Çiğdem- ile @destere bayılır
helal olsu annlise teyze kocasının penisini tanıdı o ka foto içinde
kadında ne makyaj varmış bu arada şok oldum 😱
frank soğuk kıza sulanıyor durmadan artık harekete geçsin
sam-rebeccadan da bişiler bekliyiz
annaleise in sevgilisi neden sakladı gerçeiği anlamadık kendi mi çzömek istiyi
gay çocuk abarttı bu bölüm adam vücudunu iş içinn kullaniyi sürekli
bölüme puanım 8.5
çocuk hep iş için şapıyor amalezosfer sahneler artmışsa ben izlerim? ama toposfer sahneleri sana bırakıyorum![]()
İyi dayanmişssin o kadın için, ben ilk bölümden vazgeçtim o kadın için1x4
Bu bölümde de diziyi sevemedim maalesef, daha fazla zorlamayacağım. Diziyi aslında konsept olarak beğeniyorum, oyunculuklar falan da gayet başarılı. (özellikle Viola Davis tabii ki) Fakat bana göre bir dizi değil herhalde ve sıkılarak devam etmek istemiyorum.
Yine de bıraktığım diziler arasında kalite açısından en izlenilebilirlerden biri olduğunu kabul ediyorum. Viola Davis'in ödüllerde adaylığını desteklerim.Bu bölümdeki makyaj sahnesi efsaneydi.
Dizide merak ettiğim noktalar var ama maalesef bırakmak daha doğru şu aşamada.
Wes - Rebecca ilişkisini izlemek isterdim. Bitmek bilmeyen eşcinsel sahneler yerine bu ikiliye yoğunlaşsalar diziye daha olumlu bakardım belki.
6/10
Nasıl sevmedin kadını anlamadım. Televizyondaki en karizma kadın karakterdir belki de.İyi dayanmişssin o kadın için, ben ilk bölümden vazgeçtim o kadın için
4.bölüm olmuş hala ilgi çekmek için eşcinsel sahneler mi dolu?? 1'de vardı gereksiz ötesi bi sahneydi.2'de oldugu haberlerini görmüştüm. 4'te oldugunu da senden duydum😱