ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

Beklenen bölüm geldi demek.
Bu arada sezon arası mı ne kadar dürecek.
29 Ocak'ta geri dönecekmiş...

1x8 i izledim

ve
bonnienin neden cinayet için ön plana çıktığını anladım kadıncaı z bir bölümde her şeyini kaybetti
sam melunu ölmeyi haketti.ss

tüm bölümlerden yola çıkarak benim adaylarım: bonnie,rebecca,michaela şu an için
@sürgünüm @-potterhead- @destere @sokak sanati

1x8

Bu bölümde tempo biraz daha yükseldi ve olaylar açıklığa kavuşmaya başladı.

Flashback sahneleriyle Lila ve Sam'ın ilişkisi hakkında detayları öğrendik. Bonnie'de Sürekli Sam'in arkasını kollarmış ama bu bölümde Annalise onu kovdu, kocasınıda polise ihbar etti.

Adaylarımı ikiye indirdim ben Bonnie ve Michaela
haftaya bomba bölüm olacak.

8.5/10

ben artık @xemrexxx ile ortak izlediğim dizilerde bölümü izlemeden konuyu açmıyorum
illaki bir yerden pırtlatıyor vatandaş
sam portakalı çok güzel ölmüş

Vizelerim bitsin izleriz.
altyazı çıkmış çok şaşkınım @-potterhead- @Forumdash 😱 normalde pazar-pazartesi çıkardı ben kaçtım izlemeye @destere @Çiğdem- siz de izleyin doğru düzgün dizi görün

son bölüm imam mescit dershane birliğinde 9.7 point şu an
nazarım değmesin geçen sefer de 9.3 tü 8.8 e düştü .ss
imdb nin silindirik vücutlara karşı hep bir pozitif yaklaşımı olmuştur
)

espri bir yana gerçekten bir daha deneyeceğim diziyi yaza doğru belki benim gözardı ettiğim göz açıcı şeyler vardır bu kadar yüksek alıyorsa var bişeyler

laf aramızda silindirik soyunmadı değil mi?
puan bu kadar yüksekse bişeyler var bu işte

baklava ve boobs yok dizide

ingilizce hızlıca izleyince son sahneyi anlamamıştım ama vışşhhh

annalise de işin içinde😱

sam in ölümü çok ortaklaşa bir iş oldu
bir sürü şey yaşandı gizlemeleri zor olacak özellikle micheale nın yüzüğü ortaya olmadık yerde çıkarsa kötü olur.
rebeccacığım <3 o güzellikle her şeyi yaptırır wes e
frank ve japon çocuk da şüphelendi bence connor ve laurelin mazaretleri çok saçmaydı
asher fırsattan istifade bonnieyi götürdü

point: 9.6

altyazı çıkmış çok şaşkınım @-potterhead- @Forumdash 😱 normalde pazar-pazartesi çıkardı ben kaçtım izlemeye @destere @Çiğdem- siz de izleyin doğru düzgün dizi görün
elimdeki diziler bitsin, kış bahara dönsün, yaz kışa meyil etsin, ibibikler öter ötmez izleyeceğim bunu
)
@xemrexxx bu diziyi izlememiş için bana hitap eden fantastik yaratıklı sahneler
@destere yede hitap eden fantazi açık saçık sahneler olması gerekiyor ikiside varsa anca öyle izleriz biz bu diziyi destere ile hahaha

@xemrexxx bu diziyi izlememiş için bana hitap eden fantastik yaratıklı sahneler
@destere yede hitap eden fantazi açık saçık sahneler olması gerekiyor ikiside varsa anca öyle izleriz biz bu diziyi destere ile hahaha
bize göre değil çiğdem sen emreye kanma
bidon gibi zenci bir kadın kıvırıp duruyor dizide başka bişey yok

bidon gibi zenci kadın nasıl sevişiyi bir bilsen
))) @destere ka fantastik bir insan aslında
o gün sordum benlik sahne var mı diye yok dedin şimdi tersini sölüyorsun? seninde ne dediğin belli değil toton başın oynuyor
madem kadın sevişiyor gösteriyorlarmı peki yoksa sen sadece hayal dünyanda mı canlandırıyorsun ? gösteriyorlarsa bende izleyeyim