Kanmasayadın safozBenimkini sen önerdin tam puan vermezsen dilini keser tersten ağaç asarım![]()
Kanmasayadın safozBenimkini sen önerdin tam puan vermezsen dilini keser tersten ağaç asarım![]()
Aferin sana ilk kez takdir ettimKanmasayadın safoz![]()
Kanmasayadın safoz![]()
Halkıma güveniyorumBŞB'de daha uzun süren bir yol var. Keser döner![]()
Ay abartma beNasıl yaa. İlk ben paylaştım ilk sırada ben olmalıyım. Hakkımı yiyorlar @Bully başkan olarak müdahale et
Millet son sahneye gelene kadar zaten izlemeyi bırakıyor![]()
Zaten entrika hızıma yetişen görmedim şu hayattaAferin sana ilk kez takdir ettim![]()
Ay abartma beVideo sıralamasında 3.sün zaten
![]()
Ben hariçZaten entrika hızıma yetişen görmedim şu hayatta![]()
Rahat durmayıp oy toplayacağın için telafi edersin bu durumuEvet isonradan farkettim ama 1. Olmam gerekirdiO kadar dakika hesabı yapıp bekledim. Benim hakkım
![]()
Rahat durmayıp oy toplayacağın için telafi edersin bu durumu![]()
Konuya ilk sahneyi atan yarışmacının avantajı o sahneyi daha önce seçilme ihtimalinin kalmaması.@S.G.A.T. ben ciddiyimÖncelik benim olmalı o kadar dakikim
Millet son sahneye gelene kadar atlıyor zaten
![]()
Tam puan vermediysen gözüme görünme...
Rahat durmayıp oy toplayacağın için telafi edersin bu durumu![]()
Kapak üstüne kapak geliyor @sokak sanati naKonuya ilk sahneyi atan yarışmacının avantajı o sahneyi daha önce seçilme ihtimalinin kalmaması.
Zaten dikkat edersen her hafta farklı yarışmacıların sahneleri ilk sırada. Geçen hafta zaten ilk sıradaki zaten senin sahnendi.![]()
Daha bismillah, çatlatma 1'i daha vermedimTam puan vermediysen gözüme görünme...
Geberisice .ssSadece diss atmam ben belada okurum![]()
Konuya ilk sahneyi atan yarışmacının avantajı o sahneyi daha önce seçilme ihtimalinin kalmaması.
Zaten dikkat edersen her hafta farklı yarışmacıların sahneleri ilk sırada. Geçen hafta zaten ilk sıradaki zaten senin sahnendi.![]()
Daha bismillah, çatlatma 1'i daha vermedim![]()
![]()
Geberisice .ss