Kaderi bu :Kapak üstüne kapak geliyor @sokak sanati na @xemrexxx
Kaderi bu :Kapak üstüne kapak geliyor @sokak sanati na @xemrexxx
Sağ ol kardeşim. Hayırlısıyla bitireceğiz..Emeklerine sağlık Serhan'ım. @S.G.A.T. Oy veremiyorum ama güzel bir yarışma.
Asla yapmadım, o senin işinBugün BŞB sonuçları ile kimin oy topladı ortaya çıktı
Kaderi bu :
Sakın kader deme Kaderin üstünde bir kader vardır..
Program başlandığından beri en farklı dizilerle bir tek ben geldim. Bu ne be 2 yaprak dökümü 2 aşkı Memnu tek farklı benim Bu kadar mı güvensizsiniz
Yarışmanın formatı bu zaten Hepsi Benim olmasaydı yarışmanın adı İzlediğin Senin olurduŞuana kadar hep defalarca izlediğim sahneler ile geldim. Burada zevklerimizi yarıştırıyoruz. Kimim zevki daha iyi.
İzlemediğim, bilmediğim bir dizinin bana bir şey ifade etmeyen bir sahnesini niye seçeyim ki
Oylarımı verdim.
Yarışmanın formatı bu zaten Hepsi Benim olmasaydı yarışmanın adı İzlediğin Senin olurdu
Benim için iyi bir sonuç çıkmazsa ölümlerden ölüm beğenOylarımı verdim.
Gideyim de oylarımı düşüreyimŞimdiden attım olmamışını
Sen oy beğenir misin yaBenim için iyi bir sonuç çıkmazsa ölümlerden ölüm beğen
Gideyim de oylarımı düşüreyim
Ben sokak sanatı mıyımSen oy beğenir misin ya
İyi çevirdinVerdiğin emeğe harika dedim
Yarışmaya aday senin izlediğin diziler daha çok seçilmişse normal değil miSende şuana kadar 4 tane dizi ile geldin bende. Bizim Hikaye, UTC, İçerde ve Kara Sevda ile geldin. Bende Aşkı memnu Yaprak dökümü Kara sevda ile geldim. Bi farkı yok. Sen izlemediklerini seçtin ben izlediklerimi