Yarışmaya aday senin izlediğin diziler daha çok seçilmişse normal değil mi![]()
Kalitesiz diziler izlemek senin suçun malesef
Yarışmaya aday senin izlediğin diziler daha çok seçilmişse normal değil mi![]()
Kalitesiz diziler seçmek de sizinKalitesiz diziler izlemek senin suçun malesef![]()
Nerde kendisi@S.G.A.T. ye oylarımızı göndermeyi unutmayalım, sonuçlar yarın akşam.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Bilmem, gelir ama yarınaNerde kendisi![]()
Komik değil ama sen paylaştığın için komikİçerde sahnesine neden herkes gülüyor komik mi![]()
Canın sıkıldıysa birazdan olman gereken sayfa belli 😂😆😅Bilmem, gelir ama yarına
Hatırlatma yapayım dedim baş jüri olarakCanım da sıkıldı, canlansın biraz konu
![]()
Birazdan orda olacağım zaten ama şu anda canım sıkkın sonuçtaCanın sıkıldıysa birazdan olman gereken sayfa belli 😂😆😅
@S.G.A.T. ye oylarımızı göndermeyi unutmayalım, sonuçlar yarın akşam.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Hain planlarını biraz bile suya düşürebileceksem ne mutlu bana
Üstüne vazife olmayan şeylerle uğraşma da git tam puan ver bana .ssBilmem, gelir ama yarına
Hatırlatma yapayım dedim baş jüri olarakCanım da sıkıldı, canlansın biraz konu
![]()
Sana ne be, adminim ben ayrıca her şeyle uğraşırım.Üstüne vazife olmayan şeylerle uğraşma da git tam puan ver bana .ss![]()
Haddini bil terbiyeni bilSana ne be, adminim ben ayrıca her şeyle uğraşırım.
Rüyanda görürsün bu mesajından sonra.![]()
Daha kaç defa paylaşacaksınNecla'yı ablasının kocasıyla öpüşürken gören Hayriye Hanım sinir krizi geçiriyor ve Necla'yı evire çevire dövüyor.
Sahneme değerli oylarınızı bekliyorum
4.30'a kadar izleyiniz.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Bilgilendirme yapıyorum be aaaa sananeDaha kaç defa paylaşacaksın![]()
Ben oyumu kullandımBilgilendirme yapıyorum be aaaa sanane![]()
Nedir iyi mi kötü müBen oyumu kullandım![]()