Kanmasayadın safozBenimkini sen önerdin tam puan vermezsen dilini keser tersten ağaç asarım
Kanmasayadın safozBenimkini sen önerdin tam puan vermezsen dilini keser tersten ağaç asarım
Aferin sana ilk kez takdir ettimKanmasayadın safoz
Kanmasayadın safoz
Halkıma güveniyorumBŞB'de daha uzun süren bir yol var. Keser döner
Ay abartma be Video sıralamasında 3.sün zatenNasıl yaa. İlk ben paylaştım ilk sırada ben olmalıyım. Hakkımı yiyorlar @Bully başkan olarak müdahale et
Millet son sahneye gelene kadar zaten izlemeyi bırakıyor
Zaten entrika hızıma yetişen görmedim şu hayattaAferin sana ilk kez takdir ettim
Ay abartma be Video sıralamasında 3.sün zaten
Ben hariçZaten entrika hızıma yetişen görmedim şu hayatta
Rahat durmayıp oy toplayacağın için telafi edersin bu durumuEvet isonradan farkettim ama 1. Olmam gerekirdi O kadar dakika hesabı yapıp bekledim. Benim hakkım
Rahat durmayıp oy toplayacağın için telafi edersin bu durumu
Konuya ilk sahneyi atan yarışmacının avantajı o sahneyi daha önce seçilme ihtimalinin kalmaması.@S.G.A.T. ben ciddiyim Öncelik benim olmalı o kadar dakikim Millet son sahneye gelene kadar atlıyor zaten
Tam puan vermediysen gözüme görünme...3-4 puan verdiğim bile diss atacak dilleri kopasıcılar @sokak sanati @serhatt
3-4 puan verdiğim bile diss atacak dilleri kopasıcılar @sokak sanati @serhatt
Rahat durmayıp oy toplayacağın için telafi edersin bu durumu
Kapak üstüne kapak geliyor @sokak sanati na @xemrexxxKonuya ilk sahneyi atan yarışmacının avantajı o sahneyi daha önce seçilme ihtimalinin kalmaması.
Zaten dikkat edersen her hafta farklı yarışmacıların sahneleri ilk sırada. Geçen hafta zaten ilk sıradaki zaten senin sahnendi.
Daha bismillah, çatlatma 1'i daha vermedimTam puan vermediysen gözüme görünme...
Geberisice .ssSadece diss atmam ben belada okurum
Konuya ilk sahneyi atan yarışmacının avantajı o sahneyi daha önce seçilme ihtimalinin kalmaması.
Zaten dikkat edersen her hafta farklı yarışmacıların sahneleri ilk sırada. Geçen hafta zaten ilk sıradaki zaten senin sahnendi.
Daha bismillah, çatlatma 1'i daha vermedim
Geberisice .ss