Ona ben karar vericemHAKETTİM TABİKİ.
Ona ben karar vericemHAKETTİM TABİKİ.
Anlayamadı bir türlü bunuBu arada @serhatt buna ne kadar ısrar edersen o kadar puanın düşüyor
Senin kararların benim için pek hayırlı olmuyorOna ben karar vericem
Aman patlasın beklentim düşük zaten .ssBu arada @serhatt buna ne kadar ısrar edersen o kadar puanın düşüyor
Görücez bakalımSenin kararların benim için pek hayırlı olmuyor
Sen bu diziyi izlemiş miydinBu hafta çeyrek finalde muhteşem performanslar izleyeceğiz. İçerde'nin nefes kesen büyük hesaplaşma sahnesi sizler için geliyor. Herkese başarılar.
@sokak sanati @Bully @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @phoebebuffay @Silinmiş Üye @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
UTC'yi de izlemedim ama bu diziler var elimizde ve çeyrek finalde iddialı olmalıydımSen bu diziyi izlemiş miydin
İzlemiş olsaydın içerde mi izledin dışarda mı diye soracaktımUTC'yi de izlemedim ama bu diziler var elimizde ve çeyrek finalde iddialı olmalıydım
Ayy yıl oldu 2020 hala aynı laflarİzlemiş olsaydın içerde mi izledin dışarda mı diye soracaktım
Eskici olmak bunu gerektirirAyy yıl oldu 2020 hala aynı laflar
Oylamamız başladı. 5 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 5'den 1'e kadar, yarışmacılar 4'den 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Başarılar.
Son oy gönderme saati 25 nisan cumartesi 19:30
Denizz19 İçerde - Büyük Hesaplaşma! 00:00 - 04:20
Phoebebuffay Fikret, Nurdan Hakkında Araştırma Yapınca Ferhunde Çıldırdı! - Yaprak Dökümü 6:10-10:20
Serhatt Hayriye, Necla'yı Oğuz ile Öpüştüğü için Dövdü! - Yaprak Dökümü 00:00 -04:30
Yiğitt Bihter, Behlül'e Ağlıyor - Aşk-ı Memnu 5.00 - 7.01
sokak sanati Bihter ve Behlül'ün Veda Sahnesi - Aşk-ı Memnu 2.22 - 5.22
- YouTube
www.youtube.com
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Hadi ordan be .ss@S.G.A.T. ben ciddiyim Öncelik benim olmalı o kadar dakikim Millet son sahneye gelene kadar atlıyor zaten
Hadi ordan be .ss
Bu sahneleri çok aramışlar mı 😱Oylamamız başladı. 5 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 5'den 1'e kadar, yarışmacılar 4'den 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Başarılar.
Son oy gönderme saati 25 nisan cumartesi 19:30
Denizz19 İçerde - Büyük Hesaplaşma! 00:00 - 04:20
Phoebebuffay Fikret, Nurdan Hakkında Araştırma Yapınca Ferhunde Çıldırdı! - Yaprak Dökümü 6:10-10:20
Serhatt Hayriye, Necla'yı Oğuz ile Öpüştüğü için Dövdü! - Yaprak Dökümü 00:00 -04:30
Yiğitt Bihter, Behlül'e Ağlıyor - Aşk-ı Memnu 5.00 - 7.01
sokak sanati Bihter ve Behlül'ün Veda Sahnesi - Aşk-ı Memnu 2.22 - 5.22
- YouTube
www.youtube.com
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Ay saçmalamaNasıl yaa. İlk ben paylaştım ilk sırada ben olmalıyım. Hakkımı yiyorlar @Bully başkan olarak müdahale et
Millet son sahneye gelene kadar zaten izlemeyi bırakıyor
Bu sahneleri çok aramışlar mı 😱