Görücez10 Barajı olucanı sanmıyorum okadar izlenmez herhalde
Görücez10 Barajı olucanı sanmıyorum okadar izlenmez herhalde
Sonrakı bölüm düşebilir bence yada yerinde sayarGörücez12 -13 olsun yeter bana
Ben bozucam o büyüyü
Bu arada geçen attın sahneye baktım şu düzeyde devam ediyorsa iyi yanı sevdiğim sahnelerBen bozucam o büyüyü
Evet böyle bi diziBu arada geçen attın sahneye baktım şu düzeyde devam ediyorsa iyi yanı sevdiğim sahneler
Beni tanıyorsun tabı hemen o sahneyi seçmişsinEvet böyle bi dizi
Ama adam komik bi karakter yani. Sana ecünnüyü ezdiği sahneyi de atıcaktım da böyle dersin diye atmamiştimBeni tanıyorsun tabı hemen o sahneyi seçmişsinAma benim gösterdim sahnede aklımdan çıkmıyor
Bana youtubem kendisi önerdi al forumdasha karşı kullan diyeAma adam komik bi karakter yani. Sana ecünnüyü ezdiği sahneyi de atıcaktım da böyle dersin diye atmamiştim
Eccunulu de mi önerildiBana youtubem kendisi önerdi al forumdasha karşı kullan diyeTam o video geldi ana sayfaya
Aaa yok sana attığım aldatılma olanEccunulu de mi önerildiiyi git izle o zmn. Tam senlik
Seve seve atarım da izleyecegınden şüphelıyım artıkAaa yok sana attığım aldatılma olanŞimdi yarı uykuluyum yine japon kız moduna büründüm yarın burdan hatırlatırım atarsın
2 Videosunu izledim dizinin daha ne abicimSeve seve atarım da izleyecegınden şüphelıyım artıkiyi git uyu titans izlim bende. İyi gecelersenden önce diyim bi kere
Edho bu sene biter sen bunabaşla yavaştan2 Videosunu izledim dizinin daha ne abicimSenden önce dedim ben diğer konuda
Başlamam 😱 😱 😱 @YiğittEdho bu sene biter sen bunabaşla yavaştan
Başlamam 😱 😱 😱 @Yiğitt
Ama şu ecünnülü kızı at bakalım neymiş sopa yiyorsa diziye sempatim oluşabilir
Yeni mi anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?