Görücez 12 -13 olsun yeter bana10 Barajı olucanı sanmıyorum okadar izlenmez herhalde
Görücez 12 -13 olsun yeter bana10 Barajı olucanı sanmıyorum okadar izlenmez herhalde
Sonrakı bölüm düşebilir bence yada yerinde sayar @Yiğitt Kanalında bu aralar büyü varGörücez 12 -13 olsun yeter bana
Ben bozucam o büyüyüSonrakı bölüm düşebilir bence yada yerinde sayar @Yiğitt Kanalında bu aralar büyü var
Bu arada geçen attın sahneye baktım şu düzeyde devam ediyorsa iyi yanı sevdiğim sahnelerBen bozucam o büyüyü
Evet böyle bi diziBu arada geçen attın sahneye baktım şu düzeyde devam ediyorsa iyi yanı sevdiğim sahneler
Beni tanıyorsun tabı hemen o sahneyi seçmişsin Ama benim gösterdim sahnede aklımdan çıkmıyorEvet böyle bi dizi
Ama adam komik bi karakter yani. Sana ecünnüyü ezdiği sahneyi de atıcaktım da böyle dersin diye atmamiştimBeni tanıyorsun tabı hemen o sahneyi seçmişsin Ama benim gösterdim sahnede aklımdan çıkmıyor
Bana youtubem kendisi önerdi al forumdasha karşı kullan diye Tam o video geldi ana sayfayaAma adam komik bi karakter yani. Sana ecünnüyü ezdiği sahneyi de atıcaktım da böyle dersin diye atmamiştim
Eccunulu de mi önerildi iyi git izle o zmn. Tam senlikBana youtubem kendisi önerdi al forumdasha karşı kullan diye Tam o video geldi ana sayfaya
Aaa yok sana attığım aldatılma olan Şimdi yarı uykuluyum yine japon kız moduna büründüm yarın burdan hatırlatırım atarsınEccunulu de mi önerildi iyi git izle o zmn. Tam senlik
Seve seve atarım da izleyecegınden şüphelıyım artık iyi git uyu titans izlim bende. İyi gecelersenden önce diyim bi kereAaa yok sana attığım aldatılma olan Şimdi yarı uykuluyum yine japon kız moduna büründüm yarın burdan hatırlatırım atarsın
2 Videosunu izledim dizinin daha ne abicim Senden önce dedim ben diğer konudaSeve seve atarım da izleyecegınden şüphelıyım artık iyi git uyu titans izlim bende. İyi gecelersenden önce diyim bi kere
Edho bu sene biter sen bunabaşla yavaştan2 Videosunu izledim dizinin daha ne abicim Senden önce dedim ben diğer konuda
Başlamam 😱 😱 😱 @YiğittEdho bu sene biter sen bunabaşla yavaştan
Başlamam 😱 😱 😱 @Yiğitt
Ama şu ecünnülü kızı at bakalım neymiş sopa yiyorsa diziye sempatim oluşabilir
Yeni mi anladın