Aksiyon adamı timuçinEleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslında![]()
![]()
Aksiyon adamlarını ne rollere sokmussunuz![]()
Aksiyon adamı timuçinEleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslında![]()
![]()
Aksiyon adamlarını ne rollere sokmussunuz![]()
Diğer adam Eşkiyadakı adam değilmiAksiyon adamı timuçinhırsız polise arada bakardım ama orda bile kavga ettiğini hatırlamıyom
![]()
Eşkiya? Şener şenli mi?Diğer adam Eşkiyadakı adam değilmi![]()
Aldatılan adamEşkiya? Şener şenli mi?
Anlamadım. Altılan eşkiya neAldatılan adamNe hale getirmişsiniz adamı
![]()
![]()
![]()
Videoda aldatılan adamı oynayan oyuncu eşkiyada oynuyordu bombacı enderdi ne hale getirmişsiniz diyorum bizim adamıAnlamadım. Altılan eşkiya ne![]()
Heee sizden önce Yalan Dunya dizisinde aktör rolundeydiVideoda aldatılan adamı oynayan oyuncu eşkiyada oynuyordu bombacı enderdi ne hale getirmişsiniz diyorum bizim adamı![]()
![]()
![]()
Bu diziyi ve kurbağa gözlü kızı izlemenden rahatsızım abicimHeee sizden önce Yalan Dunya dizisinde aktör rolundeydiasıl siz bombacı yaparak ne hale aokmuşunuz
![]()
Bu dizi ekranlarda yayınlanan en iyi iki diziden birisiBu diziyi ve kurbağa gözlü kızı izlemenden rahatsızım abicim![]()
![]()
![]()
Düşmanımın düşmanı dostumdur buda doktor dizisiymişya en çok izlenen doktor dizisi bu olsunBu dizi ekranlarda yayınlanan en iyi iki diziden birisidiğerini söylememe gerek yok
![]()
Amin dicem de Osmanı bile düşürdün
Engin gelirse 20 çıkar dahada ordan inmez o gidince bileAmin dicem de Osmanı bile düşürdün![]()
O sakalın uzaması 4-5 ayı bulur. Takma sakal sırıtırEngin gelirse 20 çıkar dahada ordan inmez o gidince bile![]()
![]()
![]()
Totali bence gayet iyi sizin doktoru geçmek üzere zaten işşiz adam da sadece totelleri değerlendiriyor haftalık ordan bakıyorumda güzel oluyorO sakalın uzaması 4-5 ayı bulur. Takma sakal sırıtır4-5 aya dizi iyice çökr
trtde ab olan dizi atvde totl oldu
![]()
Ben mucize izlemiyorum ben Züleyhayı izliyorumTotali bence gayet iyi sizin doktoru geçmek üzere zaten işşiz adam da sadece totelleri değerlendiriyor haftalık ordan bakıyorumda güzel oluyor![]()
Haftalık burdan bakıyorumBen mucize izlemiyorum ben Züleyhayı izliyorumHünkar ve Demir'ciğim hepsine bin basar
İşşiz adam kim![]()
Haftaya başliği 4 efsne var ypar. Hekimoğlunu da eklerHaftalık burdan bakıyorum![]()
![]()
Zürafayı tutuyorum bu yıl zaten![]()
Kaçla baslamıstıkı oHaftaya başliği 4 efsne var ypar. Hekimoğlunu da ekler![]()
10 Barajı olucanı sanmıyorum okadar izlenmez herhalde5-6ab de 2.olmuştu
![]()