Aksiyon adamı timuçin hırsız polise arada bakardım ama orda bile kavga ettiğini hatırlamıyomEleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslında
Aksiyon adamlarını ne rollere sokmussunuz
Aksiyon adamı timuçin hırsız polise arada bakardım ama orda bile kavga ettiğini hatırlamıyomEleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslında
Aksiyon adamlarını ne rollere sokmussunuz
Diğer adam Eşkiyadakı adam değilmiAksiyon adamı timuçin hırsız polise arada bakardım ama orda bile kavga ettiğini hatırlamıyom
Eşkiya? Şener şenli mi?Diğer adam Eşkiyadakı adam değilmi
Aldatılan adam Ne hale getirmişsiniz adamıEşkiya? Şener şenli mi?
Anlamadım. Altılan eşkiya neAldatılan adam Ne hale getirmişsiniz adamı
Videoda aldatılan adamı oynayan oyuncu eşkiyada oynuyordu bombacı enderdi ne hale getirmişsiniz diyorum bizim adamıAnlamadım. Altılan eşkiya ne
Heee sizden önce Yalan Dunya dizisinde aktör rolundeydi asıl siz bombacı yaparak ne hale aokmuşunuzVideoda aldatılan adamı oynayan oyuncu eşkiyada oynuyordu bombacı enderdi ne hale getirmişsiniz diyorum bizim adamı
Bu diziyi ve kurbağa gözlü kızı izlemenden rahatsızım abicimHeee sizden önce Yalan Dunya dizisinde aktör rolundeydi asıl siz bombacı yaparak ne hale aokmuşunuz
Bu dizi ekranlarda yayınlanan en iyi iki diziden birisi diğerini söylememe gerek yokBu diziyi ve kurbağa gözlü kızı izlemenden rahatsızım abicim
Düşmanımın düşmanı dostumdur buda doktor dizisiymişya en çok izlenen doktor dizisi bu olsun @AseratBu dizi ekranlarda yayınlanan en iyi iki diziden birisi diğerini söylememe gerek yok
Amin dicem de Osmanı bile düşürdünDüşmanımın düşmanı dostumdur buda doktor dizisiymişya en çok izlenen doktor dizisi bu olsun @Aserat
Engin gelirse 20 çıkar dahada ordan inmez o gidince bileAmin dicem de Osmanı bile düşürdün
O sakalın uzaması 4-5 ayı bulur. Takma sakal sırıtır 4-5 aya dizi iyice çökr trtde ab olan dizi atvde totl olduEngin gelirse 20 çıkar dahada ordan inmez o gidince bile
Totali bence gayet iyi sizin doktoru geçmek üzere zaten işşiz adam da sadece totelleri değerlendiriyor haftalık ordan bakıyorumda güzel oluyorO sakalın uzaması 4-5 ayı bulur. Takma sakal sırıtır 4-5 aya dizi iyice çökr trtde ab olan dizi atvde totl oldu
Ben mucize izlemiyorum ben Züleyhayı izliyorum Hünkar ve Demir'ciğim hepsine bin basarTotali bence gayet iyi sizin doktoru geçmek üzere zaten işşiz adam da sadece totelleri değerlendiriyor haftalık ordan bakıyorumda güzel oluyor
Haftalık burdan bakıyorumBen mucize izlemiyorum ben Züleyhayı izliyorum Hünkar ve Demir'ciğim hepsine bin basar
İşşiz adam kim
Haftaya başliği 4 efsne var ypar. Hekimoğlunu da eklerHaftalık burdan bakıyorum
Zürafayı tutuyorum bu yıl zaten
Kaçla baslamıstıkı oHaftaya başliği 4 efsne var ypar. Hekimoğlunu da ekler
5-6 ab de 2.olmuştuKaçla baslamıstıkı o
10 Barajı olucanı sanmıyorum okadar izlenmez herhalde5-6 ab de 2.olmuştu