2025 E kadar dizi yoklu çekmeyizŞahtı şahbaz olmuş derler ya tam o hesap.
2025 E kadar dizi yoklu çekmeyizŞahtı şahbaz olmuş derler ya tam o hesap.
Şuan yeni yeni oyunculuğa baslıyor sayemizde olacak Engin gibiHanzo mu, böyle hanzoya can kurban be. Benim hemşerim olur kendisi bak ona göre Çiğdem. Zorlasak belki akraba bile çıkarız.
İyi de Hekimoğlu konusunda niye bu hanzodan bahsediyoruz kendi konusunda şişirsen ya.2025 E kadar dizi yoklu çekmeyiz
Hhaha oda bizim farkımız işteİyi de Hekimoğlu konusunda niye bu hanzodan bahsediyoruz kendi konusunda şişirsen ya.
Kara Sevda da Emir tarafından eziliyorduKüçük Sırlar'ı izlememişsin demek ki. Bad boy Çetin'di orda, dibin düşerdi izleseydin Elite'deki Guzman gibi.
GÖZÜN ÇIKSINSizin sevdiğiniz dönemde hanzo sınıfına girdi için şuan gözüme girdi zaten @xemrexxx
Seni tanıyamıyorum artık. 😱Burakta Engin gibi bu dizide gerçek oyuncu olacak gibi , uzun saç çok yakışmış @Aserat @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @Silinmiş Üye @ozgur2113 @xemrexxx
Ne Esra'sı be Ebru.Harika bir iş olmuş tek eleştirebileceğim şey hastanenin modern olmayıp 2000lerin başi gibi alet edavatların olması birde vik vik konuşan ecünnü damla colbay!!! @Çiğdem
Timuçin sen Gregory gibi göz kırpamıyorsun ama olsun. Rolün altından iyi kalkmişin. Okan yan rol için büyük bir isim... Esra sen muhteşem bi güzelliksin. Oyunculuk değil yaptiğin asalet gösterisi
Genel olarak devami haftaya gibi bir dizi değil. Galip Derviş gibi herhangi bir bölümü izlesen de sana seyir zevki verebilecek. Umarım tutar dizi (Allahım inş tutsun?)
Üff tmm aynı yorumu Ebru olarak sen düzenleyip yazmişssin
@MasacRE @xemrexxx bir ara zibidi diyip hayran olduklarımının listesini sayıyorlardı osmanda eklenir diye @Harunnn60 @serhattSeni tanıyamıyorum artık. 😱
Bu arada evet övdüğün kadar varmış dizi @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx @serhattSeni tanıyamıyorum artık. 😱
Begendin mi yani
Abilikten suan atmıyorsam kapıda üşüme diye yazı bekliyorum @Harunnn60 @xemrexxx @serhattBegendin mi yani
begendiğini düşünüyorum o zaman
İki dizide erkek kaynıyo