Sen de mi izledin. 😱 Kuzgun'dan beri ilk ortak dizimiz oldu o zaman.
Sen de mi izledin. 😱 Kuzgun'dan beri ilk ortak dizimiz oldu o zaman.
eklendi bile@MasacRE @xemrexxx bir ara zibidi diyip hayran olduklarımının listesini sayıyorlardı osmanda eklenir diye![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
Ecünnülerden rahat yokkı hele Yamaç babası gibi bu sezonİki dizide erkek kaynıyo![]()
İzledin mi
Aranızın bozulmasına sevindim
Aaa yok bee @Forumdash ın sakalına tükürmek için koydum onu ama benide ortak ediceksiniz nerdeyse 😱 😱 😱 @serhattSen de mi izledin. 😱 Kuzgun'dan beri ilk ortak dizimiz oldu o zaman.![]()
İzlemiyorum malesef bir doktor dizisi yeter
Aaa yok bee @Forumdash ın sakalına tükürmek için koydum onu ama benide ortak ediceksiniz nerdeyse 😱 😱 😱 @serhatt

Kıııızzzzıııım begenmedin mi sen?Aaa yok bee @Forumdash ın sakalına tükürmek için koydum onu ama benide ortak ediceksiniz nerdeyse 😱 😱 😱 @serhatt
Ben senin sakalına tükürmek için paylaştım ama yarabbi şükürKıııızzzzıııım begenmedin mi sen?
İzledin sandımBen senin sakalına tükürmek için paylaştım ama yarabbi şükür![]()
![]()
![]()
Aaa ne bileyim öyle anlıcanı ayollİzledin sandım![]()
@Harunnn60 gibi tehditle izletcemAaa ne bileyim öyle anlıcanı ayollBir baktım diziye ortak etmişsiniz beni zor kutardım canımı
![]()
![]()
![]()
O attım sahneyi izlemiştim yetti zate bana o malzemeyle dii bitene kadar eleştirebilirim@Harunnn60 gibi tehditle izletcemo 10 dakkacık videoyu bile izlemiyorsun
2x hızlandırma yapsan 5 dakka olcak. 5 dakka içinde 2 dakkasını pofflayarak izleyip 30 saniye atlasan 2 kere 4 dakkanı ayırmadın benim için. Valla gidicem kapanıcam odalara bıktım yıldım....
O sahneyi ne izliyon bee üüüffO attım sahneyi izlemiştim yetti zate bana o malzemeyle dii bitene kadar eleştirebilirim![]()
![]()
![]()
Yarın bakarımO sahneyi ne izliyon bee üüüff
Al bunu izle
Bence diziye şans ver. Senin zevkine uygun olmasa gökten inmiş gibi karşina cıkmazdıYarın bakarımHiç bu diziyi izlemedim halde youtubede o sahne önerildi bana sanırım youtubem bana gönderdi onu işime yarıcak sahneyi
![]()
![]()
![]()
Eleştirmem için gönderildi diye düşünmüştüm ben aslındaBence diziye şans ver. Senin zevkine uygun olmasa gökten inmiş gibi karşina cıkmazdı![]()