Kaybedenlerin tarafında olmayı bırak artık Huy edindin kendineBu lafını unutma Çatırt diye önune sercem gelirse @Çiğdem
Sen carladın mı bana😱Kaybedenlerin tarafında olmayı bırak artık Huy edindin kendine
Hep bu rahmetli yüzünden huzurumuz kaçıyor ben çözdüm olayı @ÇiğdemSen carladın mı bana😱
Bu lafını unutma Çatırt diye önune sercem gelirse @Çiğdem
@Harunnn60 a @MasacRE de uymuştu rahmetlinin ölü kalmasından memnunlar ama bir gün tabut açıldığında elbet bu ikisinin rüyasına fok balığının hayaleti giricektir @xemrexxx @Maskeli Fedai @MEnesHep bu rahmetli yüzünden huzurumuz kaçıyor ben çözdüm olayı @Çiğdem
@Harunnn60 a @MasacRE de uymuştu rahmetlinin ölü kalmasından memnunlar ama bir gün tabut açıldığında elbet bu ikisinin rüyasına fok balığının hayaleti giricektir @xemrexxx @Maskeli Fedai @MEnes
Fıstığını yakala ver sevaptır
Bu da üç ay sonra uyandı. Şu anda hep böyle.
Bu sensin yalnız, sen yakalamaya çalışıyorsun da, yakalayamıyorsun. İşte yakalayamadığın için şu anda bu kadar yaşlandın. Ye bir şeyler, vitamin al.Fıstığını yakala ver sevaptır
İşte yakalada ver diyorum bana , sevaba girBu sensin yalnız, sen yakalamaya çalışıyorsun da, yakalayamıyorsun. İşte yakalayamadığın için şu anda bu kadar yaşlandın. Ye bir şeyler, vitamin al.
Konudan uzaklaşmamak için HBO Max geldiği zaman HBO Max paketi vereyim sana, öyle sevaplanayım. Gerçi kendin al, kasa kasa fındık alıp satıyorsunuzdur, zenginsinizdir.İşte yakalada ver diyorum bana , sevaba gir
Aaa yaşlandıysak daha ölmedik ayoll Konuyla alakalı konuşucak kadar düşmedik daha durKonudan uzaklaşmamak için HBO Max geldiği zaman HBO Max paketi vereyim sana, öyle sevaplanayım. Gerçi kendin al, kasa kasa fındık alıp satıyorsunuzdur, zenginsinizdir.
TDK'ya baktım, @Çiğdem'in sözlükteki anlamı: "Konudan konuya atlayan, konuyla alakalı konuşmayan."Aaa yaşlandıysak daha ölmedik ayoll Konuyla alakalı konuşucak kadar düşmedik daha dur
Sincap gibi işte daldan dala Bazen hangi konuda oldumuzu bilmeden yazıyoruzTDK'ya baktım, @Çiğdem'in sözlükteki anlamı: "Konudan konuya atlayan, konuyla alakalı konuşmayan."
Forumun Yıldız Tilbe'si sensin, forumun Enis Arıkan'ı da @serhatt. Böyle tutarsız şeyler ortaya çıkıyor işte.Sincap gibi işte daldan dala Bazen hangi konuda oldumuzu bilmeden yazıyoruz
Ne mana be .ssForumun Yıldız Tilbe'si sensin, forumun Enis Arıkan'ı da @serhatt. Böyle tutarsız şeyler ortaya çıkıyor işte.
Bilmem, tavırlar benziyor.Ne mana be .ss
İltifat kabul ediyorumBilmem, tavırlar benziyor.
Enis Arıkan'ı seviyorsun demek.İltifat kabul ediyorum
Pek değil .ssEnis Arıkan'ı seviyorsun demek.
İltifat kabul etmen ilginç oldu o zaman.Pek değil .ss