Kaybedenlerin tarafında olmayı bırak artık
Sen carladın mı bana😱Kaybedenlerin tarafında olmayı bırak artıkHuy edindin kendine
![]()
@Harunnn60 a @MasacRE de uymuştu rahmetlinin ölü kalmasından memnunlar ama bir gün tabut açıldığında elbet bu ikisinin rüyasına fok balığının hayaleti giricektirHep bu rahmetli yüzünden huzurumuz kaçıyor ben çözdüm olayı@Çiğdem
@Harunnn60 a @MasacRE de uymuştu rahmetlinin ölü kalmasından memnunlar ama bir gün tabut açıldığında elbet bu ikisinin rüyasına fok balığının hayaleti giricektir![]()
![]()
@xemrexxx @Maskeli Fedai @MEnes
![]()
Fıstığını yakala ver sevaptır![]()
Bu da üç ay sonra uyandı. Şu anda hep böyle.![]()
Bu sensin yalnız, sen yakalamaya çalışıyorsun da, yakalayamıyorsun. İşte yakalayamadığın için şu anda bu kadar yaşlandın. Ye bir şeyler, vitamin al.Fıstığını yakala ver sevaptır![]()
![]()
![]()
İşte yakalada ver diyorum bana , sevaba girBu sensin yalnız, sen yakalamaya çalışıyorsun da, yakalayamıyorsun. İşte yakalayamadığın için şu anda bu kadar yaşlandın. Ye bir şeyler, vitamin al.![]()
Konudan uzaklaşmamak için HBO Max geldiği zaman HBO Max paketi vereyim sana, öyle sevaplanayım. Gerçi kendin al, kasa kasa fındık alıp satıyorsunuzdur, zenginsinizdir.İşte yakalada ver diyorum bana , sevaba gir![]()
![]()
![]()
Aaa yaşlandıysak daha ölmedik ayollKonudan uzaklaşmamak için HBO Max geldiği zaman HBO Max paketi vereyim sana, öyle sevaplanayım. Gerçi kendin al, kasa kasa fındık alıp satıyorsunuzdur, zenginsinizdir.![]()
TDK'ya baktım, @Çiğdem'in sözlükteki anlamı: "Konudan konuya atlayan, konuyla alakalı konuşmayan."Aaa yaşlandıysak daha ölmedik ayoll![]()
![]()
Konuyla alakalı konuşucak kadar düşmedik daha dur
![]()
![]()
![]()
Sincap gibi işte daldan dalaTDK'ya baktım, @Çiğdem'in sözlükteki anlamı: "Konudan konuya atlayan, konuyla alakalı konuşmayan."
Forumun Yıldız Tilbe'si sensin, forumun Enis Arıkan'ı da @serhatt. Böyle tutarsız şeyler ortaya çıkıyor işte.Sincap gibi işte daldan dalaBazen hangi konuda oldumuzu bilmeden yazıyoruz
![]()
![]()
![]()
Ne mana be .ssForumun Yıldız Tilbe'si sensin, forumun Enis Arıkan'ı da @serhatt. Böyle tutarsız şeyler ortaya çıkıyor işte.![]()
Bilmem, tavırlar benziyor.Ne mana be .ss
İltifat kabul ediyorumBilmem, tavırlar benziyor.![]()
Enis Arıkan'ı seviyorsun demek.İltifat kabul ediyorum![]()
Pek değil .ssEnis Arıkan'ı seviyorsun demek.![]()
İltifat kabul etmen ilginç oldu o zaman.Pek değil .ss