HBO Max'in Açılış Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Friends, The Big Bang Theory başta olmak üzere onlarca WarnerMedia dizisi Bein Connect'ten çıkmış. Türkiye'ye de geliyor galiba gelmekte olan. :Z

@Araf @Forumdash @Tolstoyevski @alperuz
O sitenin herhangi bir ağırlığı yoktu zaten. HBO Max gelince ağırlığı ile ülkeye kalite katacaktır. Umarım yakın zamanda gelir, tabii önce açılsın da. :)

O zaman CW'nin da dizileri eklenir :A

Dİsneyi zayıf görme sebebim hala ortada bişey yok :X Bi plan açıkladılar ama ortada bişey olmayınca sönük kaldı :X
Evet CW dizileri de var. Fringe var. :D @Tolstoyevski

Yalnız benim anlamadığım Türkiye'ye geleceklerse yakında niye Sopranos, Sex and the City gibi klasikleri BluTV'ye sattılar daha yeni. (b)

• Harika
Reactions: Forumdash
Evet ya. Ah işte Netflix almıyorum bu kararlar yüzünden, işte bahanem de hazır. :A
O yapılan 4lü anlaşmanın dışında gerçekleşen olay oldu. En buyuk suç ona dizi yapıp talep yoğunlugunu arttirmaları oldu:T: Yoksa Daredevl ve Jessica sessiz sedasız muhteşem gidecekti:( Boş bir dizi için tüm emek harcandı:( @Çiğdem

O yapılan 4lü anlaşmanın dışında gerçekleşen olay oldu. En buyuk suç ona dizi yapıp talep yoğunlugunu arttirmaları oldu:T: Yoksa Daredevl ve Jessica sessiz sedasız muhteşem gidecekti:( Boş bir dizi için tüm emek harcandı:( @Çiğdem
İron First ve Luke bence asıl bozan. Çünkü kalite düştü bunlarda. Niyeyse sen toz kondurmuyorsjun bunlara pek.:A

• Güldürdün
Daredevilde ki sarışın kızı mı diyorsun, onu o kadar eleştirmedim sadece son sezon biraz gıcık oldum, rolü çok fazlaydı birde çok konuşuyordu. :A @Forumdash
Punisher :F

Hiç de bile ikisi de güzeldi:A
Jessicada olanı @Harunnn60 bile savunmaya utandı yuhh abicim gerçi sende yüz olmadından rahatsın :F Deredevilde olanı seviyordun demiştim zaten @Harunnn60 :A Sezon fınalınde Jessicaya laf atmıştı destereye o kızı kötüleme fırsatı doğmuştu ama yinede vazgeçmemişti :A

• Güldürdün