Kesinlikle abartı ve gereksiz Dİsney de Warner da Verin işte Netflixe alın paranızı ordan
Kesinlikle abartı ve gereksiz Dİsney de Warner da Verin işte Netflixe alın paranızı ordan
HBO Max'in içeriği neredeyse hiçbir platformda yok. Yabancı dizilere bak, çoğu da adı duyulmuş, kaliteli diziler. Yabancı filmler de öyle. Abartı yok yani. Netflix'ten daha kaliteli olur ama Netflix'ten daha global olur mu, muamma.Kesinlikle abartı ve gereksiz Dİsney de Warner da Verin işte Netflixe alın paranızı ordan
İçeriğe bişey dediğim yok zaten. Ayrı bir platform olarak acılması için diyorum. Verseler ya içeriği Netflixe. Disney de marvel içerikleri yüzünden abartıldı mesela.HBO Max'in içeriği neredeyse hiçbir platformda yok. Yabancı dizilere bak, çoğu da adı duyulmuş, kaliteli diziler. Yabancı filmler de öyle. Abartı yok yani. Netflix'ten daha kaliteli olur ama Netflix'ten daha global olur mu, muamma.
Disney'in açılması abartı, orası doğru. Marvel ağırlıklı bir platform olacak çünkü. Netflix'te bu kanalın açılacağını görüp, iptal etti Marvel dizilerini. Daredevil, The Punisher gibi diziler daha devam ederdi diğer türlü.İçeriğe bişey dediğim yok zaten. Ayrı bir platform olarak acılması için diyorum. Verseler ya içeriği Netflixe. Disney de marvel içerikleri yüzünden abartıldı mesela.
Gerçi bu daha başlangıc önumuzdeki senelerde yenı içerikler tureyince görcez. Disney şuan fos.
Fox company Disneyi cıkartıyor Warner da HBO ile ortamlara giriyor. Yani birinin diğerinden farkı yok benim için. İkisi de film studyolari ve ikisi de kendi platformlarini çıkarıyorlar. Hem de hali hazırda ellerinin altında yıllarin tecrübeli servisi dururken.Disney'in açılması abartı, orası doğru. Marvel ağırlıklı bir platform olacak çünkü. Netflix'te bu kanalın açılacağını görüp, iptal etti Marvel dizilerini. Daredevil, The Punisher gibi diziler daha devam ederdi diğer türlü.
Ben olsam, Netflix'e vermezdim. Amazon Prime'a vermişler ayrı konu da. Ayrı platformla daha iyi gösterirler kendilerini. Diğer türlü Disney'in ayrı platform olarak ortaya çıkmasına gerek yoktu aslında.
HBO'yu bir de Game of Thrones, Oz, The Wire gibi dizileri de düşünerek ortaya koyalım. Bu yabancı dizileri düşünerek düşünmeliyiz HBO Max'i.Fox company Disneyi cıkartıyor Warner da HBO ile ortamlara giriyor. Yani birinin diğerinden farkı yok benim için. İkisi de film studyolari ve ikisi de kendi platformlarini çıkarıyorlar. Hem de hali hazırda ellerinin altında yıllarin tecrübeli servisi dururken.
Burada sadece platformlar kendi gazlarini alırlar ancak. Olan bize olacak. BKZ: Netflix güzel içerik yapıyoruz diye bomboş şeyleri önumuze seriyor bizde yokluktan izliyoruz (genelleme yapmıyorum tabi)
Hadi inşallah.Friends, The Big Bang Theory başta olmak üzere onlarca WarnerMedia dizisi Bein Connect'ten çıkmış. Türkiye'ye de geliyor galiba gelmekte olan.
@Araf @Forumdash @Tolstoyevski @alperuz
O zaman CW'nin da dizileri eklenirFriends, The Big Bang Theory başta olmak üzere onlarca WarnerMedia dizisi Bein Connect'ten çıkmış. Türkiye'ye de geliyor galiba gelmekte olan.
@Araf @Forumdash @Tolstoyevski @alperuz
Dİsneyi zayıf görme sebebim hala ortada bişey yok Bi plan açıkladılar ama ortada bişey olmayınca sönük kaldı@Forumdash Disney çokta kötü değil bence. Neden biraz basit gördün. Adamlar Hulu'yu da satın aldı onlara da sahipler ayn zamanda FOX'u da aldılar. Bence onlar yükselmek için her şeyi yaparlar. Yani arşivleri sağlam bence.
Apple bana da zayıf geldi. Amozan Prime sessiz gibi görünüyor ama abonesi var baya. Arkası sağlam çünkü.
Google da tutunamadı bana kalırsa oda YouTube reklam ve müzik premium ile tutunmaya çalışıyor.
Facebook' biraz atılım yapta ama göremedik bir haber.
X-Meni de aldılar umarım batırmazlarO zaman CW'nin da dizileri eklenir
Dİsneyi zayıf görme sebebim hala ortada bişey yok Bi plan açıkladılar ama ortada bişey olmayınca sönük kaldı
yok hiçbirine bakmadım yada fırstaım olmadı diyimX-Meni de aldılar umarım batırmazlar
Şu marvel dizileri tuttu baya bilmiyorum baktın mı hiç. Birde Mandolin dizisi vardı oda tuttu.
Bence agresif bir politika izleyecekler.
Kaçırmazdın normalde Kesin bir şeye gıcık oldun sen.yok hiçbirine bakmadım yada fırstaım olmadı diyim
Yok gerçekten fırsatım olmadı Daredevili çekseler yine yeter bence süksesini yaparKaçırmazdın normalde Kesin bir şeye gıcık oldun sen.
Off hiç açma aşırı sinir oluyorum ama Disney suçlu değil burada asıl suçlu Netflix. Kar payı düşecek diye kaldırdı bu dizileri. Allahın cezaları. 🤬Yok gerçekten fırsatım olmadı Daredevili çekseler yine yeter bence süksesini yapar
Netflix hem Daredeville gelişti Disney de başlatarak gelişebilirOff hiç açma aşırı sinir oluyorum ama Disney suçlu değil burada asıl suçlu Netflix. Kar payı düşecek diye kaldırdı bu dizileri. Allahın cezaları. 🤬
Hala Charlie Cox bu rolü oynamak istiyormuş. Yazık oldu.
Disney daha çok yeni projeler yapmak istiyoruz diyor. Sanırım Daredevili 2.el gibi görüyorlar.Netflix hem Daredeville gelişti Disney de başlatarak gelişebilir
Laaa nasıl üzülmüyorum Daredevil ve Jessica kalsaydı tek keşke Saçmaladılar diğer 3 diziyi çekerek Jessicayla tanışıp aşik osalardı filan Neyse ben umutluyum. TR'deki potansiyeli görsünlerDisney daha çok yeni projeler yapmak istiyoruz diyor. Sanırım Daredevili 2.el gibi görüyorlar.
Film çekseler keşke.
Hiç üzülmüyorsun Forumdash sende. halbuki 2015 anılarımız vardı
Arap ile sarışın çocuk işi bozdu cidden @Çiğdem vari üslup ile hitap edeyimLaaa nasıl üzülmüyorum Daredevil ve Jessica kalsaydı tek keşke Saçmaladılar diğer 3 diziyi çekerek Jessicayla tanışıp aşik osalardı filan Neyse ben umutluyum. TR'deki potansiyeli görsünler