Uyku sersemiyimİltifat kabul etmen ilginç oldu o zaman.
Uyku sersemiyimİltifat kabul etmen ilginç oldu o zaman.
O zaman yüzüne su serp de gel, çapaklı çapaklı yazma.Uyku sersemiyim
Halim yok Lavobaya gitmeye .ssO zaman yüzüne su serp de gel, çapaklı çapaklı yazma.
Dizi içeriği yetersiz mi?Netflix'in Türkiye'deki ilk üyelerindenim, bunu da alabilirim ama dizi içeriği olarak yetersiz geldi bana.
Konuda yazanlar için dedim HBO'nun dev arşivinin ne kadar dev olduğunu bilmiyorum açıkcası.Dizi içeriği yetersiz mi?
HBO'nun dev arşivinden tut, birçok dizi ve film var. İlginç.
Konudakilerin sayısı az, daha da fazla var. Sitede gördüklerimi yazdım genelde, ondan az.Konuda yazanlar için dedim HBO'nun dev arşivinin ne kadar dev olduğunu bilmiyorum açıkcası.
GoT hariç (birkaç bölüm o da) hiçbirini izlemedim, HBO tam bana hitap eden diziler çıkarmıyor belki de o yüzden bilmiyorum.Konudakilerin sayısı az, daha da fazla var. Sitede gördüklerimi yazdım genelde, ondan az.
Diğer türlü Game of Thrones, Oz, True Detective, The Wire gibi dünyaca ünlü dizileri de var arşivinde. Buz dağının görünmeyen kısmını artık kanal çıktığında göreceksin.
The Big Bang Theory, South Park gibi diziler de eklenecek listeye, not düşeyim. Breaking Bad gibi diziler de eklenir belki. Yani HBO ile de sınırlı olmayacak. Netflix'e uluslararası anlamda kafa tutar mı bilinmez ama yapım olarak geçer.GoT hariç (birkaç bölüm o da) hiçbirini izlemedim, HBO tam bana hitap eden diziler çıkarmıyor belki de o yüzden bilmiyorum.
20 haftayı güncelleyin artık, 1.5 yıl oldu kayıplara karışalı@Harunnn60 a @MasacRE de uymuştu rahmetlinin ölü kalmasından memnunlar ama bir gün tabut açıldığında elbet bu ikisinin rüyasına fok balığının hayaleti giricektir @xemrexxx @Maskeli Fedai @MEnes
@Harunnn60 da sağolsun ölüm ilanı gibi yapmış20 haftayı güncelleyin artık, 1.5 yıl oldu kayıplara karışalı
Geberesice bunak
@Harunnn60 Boşladı iyice orayı Kaçık Maggiesi gidinceThe Walking Dead'i de alsalar keşke. Mail atayım en iyisi.
Serhat tıpkısının aynısı 😱
Ayy tamam abicim ilerki alacağım külfetin önemini anladım sayende bol bol İsmini ------- şu şekilde yapsam ilk okula gidene kadar tire diye sesleniriz okuma yazma öğrenir öğrenmez boşluğu kendisi doldurur ne isim istiyorsa kimliği yenilenir @mrt-06 @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem @Harunnn60Bak bacım neden çocugumun adını ben koyup külfet almam gördün mü İnsan isminin özelliğini yaşıyor demiştim @Çiğdem
Bunak abin ve boş işleri .ssAyy tamam abicim ilerki alacağım külfetin önemini anladım sayende bol bol İsmini ------- şu şekilde yapsam ilk okula gidene kadar tire diye sesleniriz okuma yazma öğrenir öğrenmez boşluğu kendisi doldurur ne isim istiyorsa kimliği yenilenir @mrt-06 @sokak sanati @serhatt @xemrexxx @kerem @Harunnn60