gelmeyeydin daha iyiydiKalan yarışmacılar arasında birinci olmayı hak eden tek kişi var o da Serenay Sarıkaya
gelmeyeydin daha iyiydiKalan yarışmacılar arasında birinci olmayı hak eden tek kişi var o da Serenay Sarıkaya
Ee ben ne dedim sanagelmeyeydin daha iyiydiiki gruptada zevkini beğenmedimEn sonki yarışmadada Beren ve Serenay finali olmuştu. Yine aynısı olursa bir daha yarışma düzenlememek en iyisi@MasacRE
Kurada bari Serenay- Beren eşleşseydi, ama yok, kura bile oyun oynadı bizeEe ben ne dedim sanaYarı finaller bile aynı neredeyse. O zaman da Beren ile Aslı eşleşmişti, Beren kazanmıştı. Diğer yarı finalde Serenay'ın karşısında Sıla vardı sadece tek değişiklik o oldu
Beren kazanırsa da boşa gitmez korkma, iki kere arka arkaya kazansın ne olacak sankiKurada bari Serenay- Beren eşleşseydi, ama yok, kura bile oyun oynadı bizeKeşke müdahale edip ben eşleştirseydimikisini finalde görme ihtimallini sevmedim ama geçen sefer Beren 1 oy ile almışti, tek tesellim Serenay kazanırsa şu 2 aydirki zamanimın boşuna gitmediğini düşünürüm en azından
Ama Hazal'in hâla tur atlayacağına inanıyorum. Hem bu sonuç değişecek. Biri yanlışlıkla Serenay'a oy verdiğini belirtti anında, yani durum şuan tam tersiartı en az 10 kişi oylamamıştır daha. Çok çekişmeli iki grupta
Beren eğerki rakibi Hazal olup kazanırsa evet yine boşuna gitmemiş olur. Yeterki aynı filmi görmemeyimBeren kazanırsa da boşa gitmez korkma, iki kere arka arkaya kazansın ne olacak sankiO arkadaş seni yakalayıp oyunu değiştiremezse sayılmaz ama yapacak bir şey yok Serenay'ı oylamış sonuçta
İyi at bakalım ona göre konuşuruzBeren eğerki rakibi Hazal olup kazanırsa evet yine boşuna gitmemiş olur. Yeterki aynı filmi görmemeyim
Yok, o oy hesaplanacak Hazal için. Dur bu durunla ilgili geçen Tols ile konuşma olmuşti. Iyiki olmuşta seni susturabilecemgidip bakayim o mesaja
Baktım baktim olmadı, sonra dedim gidip Tols'un profilinden mesajlarına bakayim, nede olsa o az yazıyor kolay olur bulmak ve aynende öyle olduİyi at bakalım ona göre konuşuruz
Ayrıca anket seçenekleri çok kısıtlı, “ikisi de değil” gibi bir seçenek de olabileceği gibi, kullandığın oyu değiştirebilme hakkı da olmalıydı elimiz yanlışlıkla çarpsa oy yanlış kişiye gidecek geri dönüşü olmaksızın.
öncelikle elin yanlışlıkla çarpsa belirteceksin anında. Ayar verilip değiştirebiliyorsun. Hiç olmazsa sonrasında ona göre hesaplayip tur atlattırıyorum. Misal burda zaten bir tane güzele -1 sayacağım. Demet'in grubundada Aslı'nın bir oyu eksik hesaplanacak. Birisi üye olup oylayıp gitmiş. Etkinlik başadıktan sonra üye olanlarin oylari geçersiz.
E tamam da bu sadece bir konuşma olmuş daha önce uygulanmamış kiBaktım baktim olmadı, sonra dedim gidip Tols'un profilinden mesajlarına bakayim, nede olsa o az yazıyor kolay olur bulmak ve aynende öyle oldumeğerse diğer gruplardaymış konuşmamız, neyse al işte sana kural? bu konuşmadan dolayida Tols'a teşekkürlerGeleceği görmüş
iyide bende zaten oy değiştirme anketini beceremezsem öyle yapacağım diyorum. Geçen kim kime oy vermiş kısmını bazinga dahil kimse ayarlama yapamamışlardı. Buradada oy değiştirme Ayarında sıkıntı yaşarsak o şekli uygulayacağım yaniE tamam da bu sadece bir konuşma olmuş daha önce uygulanmamış kiBen diyorum ki hata yapmışsa kendisi düzeltsin, senin o şekilde sayman olmaz. Daha önceki yarışmalarda da oluyordu öyle hatırlıyorum. O arada etkinliğin sahibini yakalayıp değiştirebilirse oyunu yeni oyu sayılıyordu yoksa geçmiş olsunZaten sen çok aktif olan birisin, zor değil seni yakalamak
Serenay'a tıkladım yanlışlıkla ama asıl tıklamam gereken Hazal Kaya olmalıydı neyse
ikimizde online iken halederiz. Ayarlarım, oyunu değiştirirsinolmadı zamani gelince hesapta ona göre ayarlarım
Ben bir daha denk gelmezseniz yazdığı için o şekilde sayacaksın diye düşünmüştüm, tamam o zamaniyide bende zaten oy değiştirme anketini beceremezsem öyle yapacağım diyorum. Geçen kim kime oy vermiş kısmını bazinga dahil ayarlama yapamamışlardı. Buradada oy değiştirme Ayarında sıkıntı yaşarsak o şekli uygulayacağım yani
?
var var, inşallah sonrasında geri kapama tuşu olurBen bir daha denk gelmezseniz yazdığı için o şekilde sayacaksın diye düşünmüştüm, tamam o zamanNormalde sıkıntı olmuyor anket seçeneklerini istediği gibi değiştirebiliyor konuyu açan. Şimdi bak istersen var mı oy değiştirme seçeneği orada?
Tamam o zaman artık aynı zamanda denk gelip oyunu değiştirmesini bekleyeceksinvar var, inşallah sonrasında geri kapama tuşu olur
Tols'a yazımda 'anında bildireceksin' yazmışım. Yani şimdi biri dün oylayıp gelip bugün, ben yanlış oylamıştım dese saymam. emrecnn oyladığı zamanda yazmış, oyüzden değiştirmesine müsade edeceğim
Birisi fark atarsa onada gerek kalmazTamam o zaman artık aynı zamanda denk gelip oyunu değiştirmesini bekleyeceksinUmarım iki gün gelmez de Serenay'ın şansı artar
Bence haksızlık olur. Alt tarafı iki şık var dikkatli okuyup oy vermek zor bir şey değil.@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
bir üye oy verirken yanlışlikla diğer rakibe verdiğini belirtti aninda. Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Kendisi çok online olmadığı için aynı anda online olma durumumuz çok az? Online olursak değistirme seçeneğini devreye koyarım ama denk gelemezsek, sonuçlarda süre bitince oyu diğerine hesap yapıp üst tura çıkani belirleyebiliyormuyum? Biri diğerine fark atsa sorun çözülecek ama böyle başa baş olunca o oyuda düşünmem gerekiyor
Bunun sorulacak, danışılacak bir tarafı yok. Yetkililer yanlış oyu düzeltecek işte.@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
bir üye oy verirken yanlışlikla diğer rakibe verdiğini belirtti aninda. Şimdi bu durumda ne yapabilirim? Kendisi çok online olmadığı için aynı anda online olma durumumuz çok az? Online olursak değistirme seçeneğini devreye koyarım ama denk gelemezsek, sonuçlarda süre bitince oyu diğerine hesap yapıp üst tura çıkani belirleyebiliyormuyum? Biri diğerine fark atsa sorun çözülecek ama böyle başa baş olunca o oyuda düşünmem gerekiyor
Bence diyorsun, bana daha önceden kural belirtmedinBence haksızlık olur. Alt tarafı iki şık var dikkatli okuyup oy vermek zor bir şey değil.
Tamam da bu rezil durumda kimin kazanmasını istiyorsun ne yani Aslı mı kazansın hiç hak etmiyor hem de hiç tek hak eden Serenaygelmeyeydin daha iyiydiiki gruptada zevkini beğenmedimEn sonki yarışmadada Beren ve Serenay finali olmuştu. Yine aynısı olursa bir daha yarışma düzenlememek en iyisi@MasacRE
HazalTamam da bu rezil durumda kimin kazanmasını istiyorsun ne yani Aslı mı kazansın hiç hak etmiyor hem de hiç tek hak eden Serenay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?