Vahşi batı olmuşsunuz siz.Bize “normal” geliyor bunlar![]()
Vahşi batı olmuşsunuz siz.Bize “normal” geliyor bunlar![]()
Erzurum'a kâr yağmış. Biz burda şort t-shirt gezmeye devam 🤓
Ankara da dün ve bugün baya soğudu, dün kalorifer yakmaya başladım. Bugün de uzun süre sonra uzun kollu pijama giydimNormalin üzerinde dereceleri gördüğümüz bu sonbaharda artık eksi derecelere geçiş yaptık geceleri ve sabahları. Dün akşam üstü birden başladı soğuk hava etkisi. Dışarda telefonu eline almak zorlaşacak artık![]()
Bugün kara teslim olduk. Trafik allak bulaktı.Ankara da dün ve bugün baya soğudu, dün kalorifer yakmaya başladım. Bugün de uzun süre sonra uzun kollu pijama giydimTabii sizin kadar soğuk değiliz derecelere bakıldığında. Göteborg başka mevzu
![]()
At bir görselde gözümüz bayram etsin.Bugün kara teslim olduk. Trafik allak bulaktı.
Son senelerde genelde Kasım sonu hep bi kar yağar ama öyle bi uğrar gibi yapardı. Bu sene erken geldi ve müthiş yağdı. Bakalım ne kadar kalmayı planlıyor![]()
Profilde attım bir tane ama sabaha acelem vardı çok daha iyi görsel alabilirdim ama fırsat olmadı. Şimdi gittiğim yollar çok manzara sayılmaz. Onu da acele aldım. Şu an bulunduğum yer merkez. Buralarda mahalleye göre daha az kar varAt bir görselde gözümüz bayram etsin.@Bully
Gördüm , gördüm şu profil mesaj işini benle @Bully ciğime açsan fena olmaz ha ne dersin ?Profilde attım bir tane ama sabaha acelem vardı çok daha iyi görsel alabilirdim ama fırsat olmadı. Şimdi gittiğim yollar çok manzara sayılmaz. Onu da acele aldım. Şu an bulunduğum yer merkez. Buralarda mahalleye göre daha az kar var![]()
Kişiye göre olmuyor, herkese olur yoksaGördüm , gördüm şu profil mesaj işini benle @Bully ciğime açsan fena olmaz ha ne dersin ?![]()
İyi bakalım bende yeni yoldan ilerlerim.Kişiye göre olmuyor, herkese olur yoksabir süre böylesi iyi
![]()
Vay, yılın ilk karı Kasım’da müthiş yağdı demek, tadını çıkarBugün kara teslim olduk. Trafik allak bulaktı.
Son senelerde genelde Kasım sonu hep bi kar yağar ama öyle bi uğrar gibi yapardı. Bu sene erken geldi ve müthiş yağdı. Bakalım ne kadar kalmayı planlıyor![]()
Hesabı hala duruyor mu?Vay, yılın ilk karı Kasım’da müthiş yağdı demek, tadını çıkarBen birkaç sene önceki Insta storyini hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam Kasım ayıydı ve müthiş kar vardı
Mahallenizi paylaşmıştın video şeklinde. Size Kasım’da kar geliyor, bize artık hiç gelmeyebiliyor
![]()
Hayır.Hesabı hala duruyor mu?![]()
Benden gizli demek ısrar etmeyeceğim.Hayır.