Hava Durumu | Genel Bilgi Konusu 🍁☃️🌱🌻

Amy fırtınasına kapıldık. Şiddetli rüzgar ve yağmurlu bir gün. Bugünde evde kalıp dinlenmiş olayım bari…

Önümüzdeki 2 hafta havalar gayet iyi görünüyor. Daha kışlıklara geçiş yapmadık. 12-15 arası genelde güneşli olacak gibi pazartesiden itibaren.
------

Neyse yinede dışarı çıkacağım :A

Son düzenleme:
Normalin üzerinde dereceleri gördüğümüz bu sonbaharda artık eksi derecelere geçiş yaptık geceleri ve sabahları. Dün akşam üstü birden başladı soğuk hava etkisi. Dışarda telefonu eline almak zorlaşacak artık :A

Normalin üzerinde dereceleri gördüğümüz bu sonbaharda artık eksi derecelere geçiş yaptık geceleri ve sabahları. Dün akşam üstü birden başladı soğuk hava etkisi. Dışarda telefonu eline almak zorlaşacak artık :A
Ankara da dün ve bugün baya soğudu, dün kalorifer yakmaya başladım. Bugün de uzun süre sonra uzun kollu pijama giydim :A Tabii sizin kadar soğuk değiliz derecelere bakıldığında. Göteborg başka mevzu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ankara da dün ve bugün baya soğudu, dün kalorifer yakmaya başladım. Bugün de uzun süre sonra uzun kollu pijama giydim :A Tabii sizin kadar soğuk değiliz derecelere bakıldığında. Göteborg başka mevzu :A
Bugün kara teslim olduk. Trafik allak bulaktı.
Son senelerde genelde Kasım sonu hep bi kar yağar ama öyle bi uğrar gibi yapardı. Bu sene erken geldi ve müthiş yağdı. Bakalım ne kadar kalmayı planlıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
At bir görselde gözümüz bayram etsin. :A @Bully
Profilde attım bir tane ama sabaha acelem vardı çok daha iyi görsel alabilirdim ama fırsat olmadı. Şimdi gittiğim yollar çok manzara sayılmaz. Onu da acele aldım. Şu an bulunduğum yer merkez. Buralarda mahalleye göre daha az kar var :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Profilde attım bir tane ama sabaha acelem vardı çok daha iyi görsel alabilirdim ama fırsat olmadı. Şimdi gittiğim yollar çok manzara sayılmaz. Onu da acele aldım. Şu an bulunduğum yer merkez. Buralarda mahalleye göre daha az kar var :A
Gördüm , gördüm şu profil mesaj işini benle @Bully ciğime açsan fena olmaz ha ne dersin ? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Bugün kara teslim olduk. Trafik allak bulaktı.
Son senelerde genelde Kasım sonu hep bi kar yağar ama öyle bi uğrar gibi yapardı. Bu sene erken geldi ve müthiş yağdı. Bakalım ne kadar kalmayı planlıyor :A
Vay, yılın ilk karı Kasım’da müthiş yağdı demek, tadını çıkar :A Ben birkaç sene önceki Insta storyini hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam Kasım ayıydı ve müthiş kar vardı :A Mahallenizi paylaşmıştın video şeklinde. Size Kasım’da kar geliyor, bize artık hiç gelmeyebiliyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Vay, yılın ilk karı Kasım’da müthiş yağdı demek, tadını çıkar :A Ben birkaç sene önceki Insta storyini hatırlıyorum, yanlış hatırlamıyorsam Kasım ayıydı ve müthiş kar vardı :A Mahallenizi paylaşmıştın video şeklinde. Size Kasım’da kar geliyor, bize artık hiç gelmeyebiliyor :A
Hesabı hala duruyor mu? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Yağmur yağdı tüm karlar eridi ama hava çok soğuk.
Bir kaç gün daha -7 gibi hissedeceğiz ve mecbur bu havalarda saatlerce dışarda olmak gerekiyor. Kışı sevmiyorum. Şimdiden sıkıldım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam