Haklısın aslında kabir azabı gibi üyeAaa @xemrexxx in mezarına gömülme zaten ölünce bari insan kafa dinlemek istiyor bunun mezarlarında sürekli konuşma sesleri doluşur kulaklarında![]()
![]()
![]()
Sen ve tespitlerin
şu gaganın pis ismini ikide bir anma... boşuna havalara girmesin birde onunlamı uğraşacağız
Sen köyüne gitseneşu gaganın pis ismini ikide bir anma... boşuna havalara girmesin birde onunlamı uğraşacağız![]()
Aaa asıl ben uğraşıyorum sizle ayollşu gaganın pis ismini ikide bir anma... boşuna havalara girmesin birde onunlamı uğraşacağız![]()
Hahah desere ne bee
Aaa tamam ben öyle yazmışım t halfi basmamış bende sen diyorsun sandım 😱😱😱 @destereGiresunca öyle yazmışsın![]()
Giresunca öyle yazmışsın![]()
t halfiAaa tamam ben öyle yazmışım t halfi basmamış bende sen diyorsun sandım 😱😱😱 @destere
Sevindinmi gelmesine meraklanmıştın yok diye![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa @Billy Kane Demetini yazım hatalarıyla kabullenmiş sizde beni kabulleneli çok oldut halfi
bak üstteki mesajına düzeltme yaparken hogatham hiç hata yapmamış![]()
sen kim Demet olmak kim haddine mi düşmüşHahaha Aaa @Billy Kane Demetini yazım hatalarıyla kabullenmiş sizde beni kabulleneli çok oldu![]()
![]()
İkimizin ortak özelliğide kraliçe denilmesi bu işin sırrı yazım hatasından kaynaklanıyor
Demet ile bunu düzeltirsek eğer işimiz biter büyü bozulur
![]()
![]()
@mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem @sokak sanati
Aaa tövbe Demet ile yan yana bile gelmem 😱😱😱 Bana forumda ona popta deniliyorya kategorimiz ayrı bende tek ortak noktamız olan yazım hatalarına bağlıyorum olayısen kim Demet olmak kim haddine mi düşmüş![]()