Haklısın aslında kabir azabı gibi üyeAaa @xemrexxx in mezarına gömülme zaten ölünce bari insan kafa dinlemek istiyor bunun mezarlarında sürekli konuşma sesleri doluşur kulaklarında
Kendisi mezar bekçisi olduğu için herkesi kendi gömdü sanıyor @xemrexxx
@DarkLegenDBenim olduğum yerde @xemrexxx mezarları 5 liraya sulayan velet olabilir ancak
Doğu biliyormu bunun @batuhankaralar olduğunuFotodaki tosun sana.. Neyse Devamını @destere tamamlasın
Sen dedikten sonra bir daha baktım aynı @batuhankaralar gerçekten 😱 @xBUGRAx diziden kovdur bunuDoğu biliyormu bunun @batuhankaralar olduğunu
şu gaganın pis ismini ikide bir anma... boşuna havalara girmesin birde onunlamı uğraşacağızHahah @Harunnn60 da öyle demişti
Sen köyüne gitsene Git iki inek tep @Çiğdem-şu gaganın pis ismini ikide bir anma... boşuna havalara girmesin birde onunlamı uğraşacağız
Aaa tamam ben öyle yazmışım t halfi basmamış bende sen diyorsun sandım 😱😱😱 @destereGiresunca öyle yazmışsın
Giresunca öyle yazmışsın
t halfiAaa tamam ben öyle yazmışım t halfi basmamış bende sen diyorsun sandım 😱😱😱 @destere
Sevindinmi gelmesine meraklanmıştın yok diye
Hahaha Aaa @Billy Kane Demetini yazım hatalarıyla kabullenmiş sizde beni kabulleneli çok oldu İkimizin ortak özelliğide kraliçe denilmesi bu işin sırrı yazım hatasından kaynaklanıyor Demet ile bunu düzeltirsek eğer işimiz biter büyü bozulur @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem @sokak sanatit halfi
bak üstteki mesajına düzeltme yaparken hogatham hiç hata yapmamış
sen kim Demet olmak kim haddine mi düşmüşHahaha Aaa @Billy Kane Demetini yazım hatalarıyla kabullenmiş sizde beni kabulleneli çok oldu İkimizin ortak özelliğide kraliçe denilmesi bu işin sırrı yazım hatasından kaynaklanıyor Demet ile bunu düzeltirsek eğer işimiz biter büyü bozulur @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem @sokak sanati
Aaa tövbe Demet ile yan yana bile gelmem 😱😱😱 Bana forumda ona popta deniliyorya kategorimiz ayrı bende tek ortak noktamız olan yazım hatalarına bağlıyorum olayısen kim Demet olmak kim haddine mi düşmüş