NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

Sezon finali indi. Altyazıyı bekliyorum.

Oha, çüş, oha. Beklemediğim şeyler oldu.

Hannibal doktoru, Hannibal'a yardım ediyormuş? Kadının Will'e "sana inanıyorum" filan demesi hep oyun muydu yani? Başından beri Hannibal mı hazırlık halindeydi? Peki Hannibal neye hazırlanıyordu ki? Yani elinde bir sebep yoktu. Anlamadım burasını.

Abigail ölmemiş miydi ya? Yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum. Sanırım Hannibal, Abigail''e "Ben senin sırrını biliyorum, sen de benim sırrımı tut." gibisinden bir şey demişti ama öldürmemişti. Neyse şimdi öldürmüş oldu.

Jack ve Alana'ya üzülmüyorum. Ama Alana'nın Hannibal'ın evine gittiğinde Hannibal'ı öldürmesini istemedim değil. Ama orada da çok güzel morartı Alana'yı. bkz: kurşunlarını aldım.

Hannibal'ın kurbanlarından sadece Will için üzüldüm. Aslında Hannibal da Will için üzülüyordu. Ama belli etmiyor.

Bölümdeki efektler ve bölüm boyunca susmayan tik-tak sesleri harikaydı.

Bölüm olarak çok iyi bir bölüm değildi. Sadece bunca zamandır olan olaylar sonuçlanmış oldu. 3. sezonda görüşmek üzere.

8/10

3. sezonun yemek temasını Türk yemekleri yapsınlar. Bizde de et yemekleri var bir sürü.
Lahmacun, kebap, mantı, adana kebap...
Ama muhtemelen;
Fransız muftağı olacaktır.

Sezon yorumum daha sonra, ilgili konuda.

final bölümünü izleyeyim en sona kalmak istemem ?

hannibal 2x13 sezon finalini bitirmiş olduk
sezon finali fiyaskoydu benim için, saçma sapan anlamsız bir son, kimkime naptı sebep nedir belli değil..
finalde istediğim değilde istemediğim şeyler olunca zaten sonunu izlemek ve anlam vermekte gereksizdi,
bölümün ilk 20 dakikası işkence gibiydi, sonrası hareketlendi güzelleşti diyecektim finalinde zıçıp batırdılar ..

@Forumdash ve @sürgünüm beğenecektir eminim de benim istediğim gibi bitmedi

puanım =4

Tek kelimeliyle MUHTEŞEM s.finaliydi dicem ama muhteşem bunun yanında küçük kalır, dizinin değerini düşürür diye korkuyorum.

Sezon finali ağızları açık bırakan cinstendi. Her sahnesinde seni ekran karşisinda "noluyor" sorusuyla karşi karşiya getiriyor ki benim en sevdiğim dizi/film bu turler.

Will'in Jack ve Hannibal ile ilk 10'dk filan sohbet çok karişikti kimden yanasın be adam diye yırtındım resmen
Sanırım kimseden yana değildi.

Jack'in karısının dizide ne gibi öneml rolü olabilirde kadın bi ölemedi gitti hala şaşıyorum.Geber bee kadın

Will keşke o gazeteci hanımla buluşmasıydın
Yada buluştun naptın kadınla da kokusu üzerine sindi??? (Hannibal'ın herşeyi çaktiği andı
)

Dizi bizi sezon içinde iki kere öldü sandiğimiz insaları sapa sağlam çıkararak şaşirtti yine.
Abigal'in de cesedini görememiştik

Hannibal'ın Will'e karşi bu kadar nasıl hassas olabiliyor ki ? Adam Abigal'i öldürmemiş Will için, (seyahat planlarını önceden mi kurmuş??)

Will'i öldüreceği zaman Hannibal'ın ağlayışı ve "beni değiştireceğini mi sandın?" dediğindeki halleri çoook acınasıydı. Hannibal ilkkez bu kadar duygusal anlamda zayıftı (yazık) O her ne kadar itiraz etsede aslında Hannibal değişti, sonrasında Abigali öldürdü

Alana m*** çok güzel öldü, öldüğü sahnedeki müzik ise bir başka güzeldi. Peki ya Hannibal'ın Alana'nın can ceken bedeninin yanında yağmurla arınma(temizlenme) sahnesine ne demeli

Ve son sahne Hannibal ve Sarişin güzeller güzeli asalet akan dr'umuz ile uçakta seyahaet eder ama dr. resmen Hannibal'dan korkuyor gibiydi.

@berkann dr.orda bence Will'in yerine oturuyor. Hannibal'ın kendini açabildiği 2 kişi var birisi Will diğeride o sarişin dr.'du. Herşeyin önceden mi planlanmiş gibi bişey hissetmedim çünkü dr.korkuyla bakıyor gibiydi yada ben öyle anladım bilemedim. Tam el ele tutuşacakken kamera göstermedi bize o sahneyi

Bölüme 10/10 puan veriyorum.

@destere naptın sen hacı yaa
(( O puan verilir mi hiç
Kesinlikle 10/10'luktu.