Ağlayabilirsin yoldaşım, bizde sadece gerçekler konuşulur...Adaşınız kanımı dondurdu sayın Gs'li dostum.. İyi değilim, başım dönüyor
Ağlayabilirsin yoldaşım, bizde sadece gerçekler konuşulur...Adaşınız kanımı dondurdu sayın Gs'li dostum.. İyi değilim, başım dönüyor
Tecrübe demek beyaz saç, sırf bu yüzden bile dinlemen lazımdı.İzleyeceğim yiğidim, rahat ol...
Saçın beyaz ya, o yüzden dinleyemiyorum lafını.
Oha 😱 Jon Snow reyizin kalbini bıçakladıları gibi bıçakladınız beni yoldaşım..Ağlayabilirsin yoldaşım, bizde sadece gerçekler konuşulur...
Umrumda mı diye bir sor...Oha 😱 Jon Snow reyizin kalbini bıçakladıları gibi bıçakladınız beni yoldaşım..
Herkes öldürür sevdiğiniUmrumda mı diye bir sor...
Doğru.Herkes öldürür sevdiğini
Birazcıkta maksatım o olmuş olabilir cevaplara baktımda tam anlamadım hangi bölümde kaldığın.Eyvah, attın yine zehirli oku. Adaşım saldırıya geçecek yine.
Güncel izleyip de yorum yapmamak daha kötü işte, o yüzden geriden takip ediyorum ben deŞaşırmadım... Zaten diziyle ilgili hiç yorum yapmadın ki be adam. İzleyip izlemediğini bile önemseyemiyoruz.
Anlıyorum.Güncel izleyip de yorum yapmamak daha kötü işte, o yüzden geriden takip ediyorum ben de
Anlıyorum.
Salamam...Sal artık insanları be adam...
Yalnız @Yiğitt i ben yetiştirdim buraya Banada saolsunuzun zaman girmeyince kuralları unuttum birazcık spoi eklemeyi unuttum ortalık karışmış saolsun @Yiğitt yetişmiş bir daha olmaz çok sorry
aslında haklısın Halka dizisinin Ezel yada Kurtlar Vadisi tarzında bulunduğunu yada başka dizi konularına benzetiyorlar ancak Halka dizisinin başka dizi dışında özgün işleyişi bulunuyor.Ezel Kurtlar Vadisi yada başka dizi kendi alanında mutlaka iyi ama benzerlik açısından benzediğini sanmıyorumYine gelmişler tek işi 'racon' yapıp birbirlerine şov yapanların olduğu Kurtlar vadisi ilk 20 bölümden bahsetmişler. Kardeşim Halka senaryo olarak çok daha geniş bir yelpazeye sahip şu ilk 18 19 bölümde. Öyle basit raconlar ve silah çatışmaları üzerinden ilerleyemeyecek kadar önemli olaylar anlattılar...
Birazcıkta maksatım o olmuş olabilir cevaplara baktımda tam anlamadım hangi bölümde kaldığın.
Spoiler'e gelince, biraz kendin kaşınmış gibisin, ne işin var yorumlar kısmında. Hadi gözüne çarptı detaylı bakınmasaydın. Şuan tam olarak kaçıncı bölümdesin bilmem ama bu dizide hiç bir zaman olayların düşündüğümüz gibi olmadığı yada tahminlerimiz çıktığı zaman aslında sebeplerinin başka bir şey olduğuna şahit olduk hep. Oyüzden şuan ne öğrendiysen eksik öğrendin
Artı:
@MEnes e katılıyorum. Tam izlemeden zevk alamazsın diziden. Ben son 2 bölümde dizinin ortaları iftarımıza denk geldiği için tam konstantre olup zevk almam zaman almışı. Dünkü bölümde reklamlar tam bana uyan zamanlarda denk geldi ve eski tadı aldım izlerkenBen hâla ve hâla Cengiz Han'ın öldüğünü sanmıyorum. Kaç kişiyi öldü sandık ama olmadı. Kaan ile Cengiz Han'ın hesaplaşması sahnelerinin olucağınıda düşünüyorum.
Cihangir ve Kaan'ın aile mevzılarıda son 10 bölümdür izleyicilerin bildiği bir mevzu sayılırdı. Hangi kısımda spoi yediğini düşünüyorsun bilmiyorum ama bir an önce tamamla eksikleri.
Sayın Gs'li dostum, adaşınız olan @MEnes'in baskılarından dolayı mı Halka dizisini övüyorsunuz acabaTamamını izleyeceğim zaman ama öyle spoilerlar yedim ki şimdi sezon finalini öyle veya böyle izleyebilecek durumdayım. O yüzden önce sezon finalini izleyesim var, yoksa spoiler yiyorum canım sıkılıyor.
Sanmıyorum dizi efsane, bunu izleyen herkes rahatlıkla anlayabilir özgür iradesiyle.Sayın Gs'li dostum, adaşınız olan @MEnes'in baskılarından dolayı mı Halka dizisini övüyorsunuz acaba
Sayın Gs'li dostumu tehdit etmeyin yoldaşım.. @SherlockSanmıyorum dizi efsane, bunu izleyen herkes rahatlıkla anlayabilir özgür iradesiyle.