- Reaksiyon puanı
- 29,811
- Puanı
- 1,059
Ben izliyorum ama güncelden koptum yine, 2-3 bölüm geriden takip ediyorum şu andaKütük beyciğim siz de devam ediyorsunuz değil mi bu diziye? Yorum yapmamışsınız hiç. @MasacRE
Ben izliyorum ama güncelden koptum yine, 2-3 bölüm geriden takip ediyorum şu andaKütük beyciğim siz de devam ediyorsunuz değil mi bu diziye? Yorum yapmamışsınız hiç. @MasacRE
Ben izliyorum ama güncelden koptum yine, 2-3 bölüm geriden takip ediyorum şu anda
Sen aktif olsan ilk etiketleyeceğim sen olurdun, geçenlerde öyle bir yetkinin olduğunu öğrenmiştinya, işte benim aklıma gelmiştin ama yoktun
Sahi yetiştinmi güncele? @MEnes geçen cumartesiye yetişeceğini demişti, yoksa önceki cumartesimiydi unuttum
Yine gelmişler tek işi 'racon' yapıp birbirlerine şov yapanların olduğu Kurtlar vadisi ilk 20 bölümden bahsetmişler. Kardeşim Halka senaryo olarak çok daha geniş bir yelpazeye sahip şu ilk 18 19 bölümde. Öyle basit raconlar ve silah çatışmaları üzerinden ilerleyemeyecek kadar önemli olaylar anlattılar...Gelir şimdi:
"HALKA beynimizle oynadı",
"HALKA ayarlarımızla oynadı",
"HALKA len",
"HALKA hiçbir şeyi boşa yapmaz"...
Diye söylenmeye.
Bu arada AĞLA...Kalbim delik deşik...
Yine gelmişler tek işi 'racon' yapıp birbirlerine şov yapanların olduğu Kurtlar vadisi ilk 20 bölümden bahsetmişler. Kardeşim Halka senaryo olarak çok daha geniş bir yelpazeye sahip şu ilk 18 19 bölümde. Öyle basit raconlar ve silah çatışmaları üzerinden ilerleyemeyecek kadar önemli olaylar anlattılar...
Bu arada AĞLA...
İlk 20 bölümden bahsettim 1-97'nin tamamından değil. 20 bölümde Halka Vadi'nin 20 bölümde anlattığını fersahlarca çok şey anlattı...Kurtlar Vadisi'nin tek işi 'racon' yapmak mıydı? 😱 1-97'lik dilimden bahsediyoruz değil mi? Dizinin açık açık yaptığı eleştiriler, çatır çatır siyasete girmesi falan sayılmıyor mu? Senin tabirinle cevap vermek gerekirse, kanımı dondurdun.
Şimdi şuradaki dövüş sahnesi basit değil mi? @Maskeli Fedai
Hak ettiiiiin, suçlusun çünkü...Kalbimi tekrar delik deşik ettiler...
Şaşırmadım... Zaten diziyle ilgili hiç yorum yapmadın ki be adam. İzleyip izlemediğini bile önemseyemiyoruz.Ben izliyorum ama güncelden koptum yine, 2-3 bölüm geriden takip ediyorum şu anda
İlk 20 bölümden bahsettim 1-97'nin tamamından değil. 20 bölümde Halka Vadi'nin 20 bölümde anlattığını fersahlarca çok şey anlattı...
Sen kafayı yemişsin... Arkadaş senin ne işin var bu diziyle ilgili bilgi verilme ihtimali olan ortamlarda...Yediğim spoilerlar yüzünden güncele gelesim kalmadı, spoiler verenlerin beyninde ciddi sıkıntılar vardır, çok net söylüyorum.
İskender'in aslında ölmediğinin spoilerını yedim, Kaan ve Cihangir'in aileleri ile alakalı olan tüm bilgilerin spoilerını yedim, Hümeyra ile alakalı spoiler yedim.
ULAN CENGİZ HAN'IN ÖLDÜĞÜNÜN SPOILERINI YEDİM, ALLAH KAHRETMESİN...
Rahatladım ama yetmez, daha destansı bölüm 18'e yorum yapacağım...Günlük HALKA sıvama dozunu da aldığına göre, rahatladın mı?
Sen kafayı yemişsin... Arkadaş senin ne işin var bu diziyle ilgili bilgi verilme ihtimali olan ortamlarda...
Spoiler verenler kafayı yemiş, terbiyesiz/ahlaksız herifler...
Cengiz Han çok büyük adamdı, nasıl öldürürler onu. Üzgünüm şu an...
Yalnız geçen gün İskender'in öldüğünün spoilerını yedim dedin. Ben de belli olmaz sabret dedim. Ki gördük dün ölmediğini. Aynı şekilde Cengiz Han konusunda da belli olmaz diyorum... Sezon finalinde bomba olaylar olabilir...
Herkesi öldürsünler, Cengiz Han yaşasın. Çok büyük adam, hatta gençliğini falan da göstersinler flashbacklerle. Adamın hayat felsefesi; "KORKU artık evinizden içeri girdi"... O yüzden ölmemeli.
Haftaya sezon finalini izlemeyi düşünüyorum direkt, arada olan çoğu temel şeyi biliyorum nasılsa. Sonra tamamlarım aradaki bölümleri.
Yine gelmişler tek işi 'racon' yapıp birbirlerine şov yapanların olduğu Kurtlar vadisi ilk 20 bölümden bahsetmişler. Kardeşim Halka senaryo olarak çok daha geniş bir yelpazeye sahip şu ilk 18 19 bölümde. Öyle basit raconlar ve silah çatışmaları üzerinden ilerleyemeyecek kadar önemli olaylar anlattılar...
Adaşınız kanımı dondurdu sayın Gs'li dostum.. İyi değilim, başım dönüyorKurtlar Vadisi'nin tek işi 'racon' yapmak mıydı? 😱 1-97'lik dilimden bahsediyoruz değil mi? Dizinin açık açık yaptığı eleştiriler, çatır çatır siyasete girmesi falan sayılmıyor mu? Senin tabirinle cevap vermek gerekirse, kanımı dondurdun.
Şimdi şuradaki dövüş sahnesi basit değil mi? @Maskeli Fedai
Cengiz Han daha neler neler yapıyor bizi çıldırtıyor... İzlesen ve görsen o bölümleri çıldırırdın hepten...
Bence öyle yapma. Ha spoiler tehlikesi yüzünden yapmak isteyebilirsin ama arada bir çok kurgusal ve senaryosal detaylar var. Sezon finalinden bizim aldığımız keyfi alman çok zor. Ah be kardeşim sana aylardır izle diye bas bas bağırıyorum burada. Sakalım da var lafımı dinlemiyorsun...