Bizde tehdit olmaz tenkittir o, tehdit olsa duramazsın...Sayın Gs'li dostumu tehdit etmeyin yoldaşım.. @Sherlock
Bizde tehdit olmaz tenkittir o, tehdit olsa duramazsın...Sayın Gs'li dostumu tehdit etmeyin yoldaşım.. @Sherlock
Sayın Gs'li dostum, adaşınız olan @MEnes'in baskılarından dolayı mı Halka dizisini övüyorsunuz acaba
Komikmiş, güldüm.Şükürler olsun birisi bu mesajların bana ait olamayacağını anladı, ellerimi ve ayaklarımı bağlayıp telefonumu aldı sayın Gs’li dostum. Amansızca Halka övdü. Zor kurtuldum bu delinin elinden. Halka tatlısı yiyerek işkence etti bana, kafayı yemiş. @MEnes
Komikmiş, güldüm.
Saçma...Sac tava gibi adamsın...
Yalnız Bu Bildiğin Final Fragmanı! Sezon Finali Adı Altında Bitirecekler Diziyi Belli ki! Altemurun Odasını Yok Etmekten Bahsediliyor,Halka'nın Son Yeri Orası Zaten! Dizi Nasıl Devam Edecek O Zaman?Şu diziyi Puhu alsa da ikinci sezon kaliteyi doruklarda yaşasak
Bilemiyorum :/Yalnız Bu Bildiğin Final Fragmanı! Sezon Finali Adı Altında Bitirecekler Diziyi Belli ki! Altemurun Odasını Yok Etmekten Bahsediliyor,Halka'nın Son Yeri Orası Zaten! Dizi Nasıl Devam Edecek O Zaman?
Güzel dizi ya dün izleyememiştim zaten gece 4'de izledim pek birşey hatırlamıyorum yarın özeti tekrar izleyeceğimBu Arada Bende Hercai Seyrediyorum
Ağzım açık izledim bölümü...Sevgili dostum @MEnes, umarım sezon finalini izliyorsundur
Umarım sezon finali deyip yayından kaldırılan dizilerden olmayız çok korkuyorumAğzım açık izledim bölümü...
Yok öyle bir şey, çıkar onu aklından...Umarım sezon finali deyip yayından kaldırılan dizilerden olmayız çok korkuyorum
Ne bileyim, bu reytinglerle TV'de devam etmeyeceğimiz kesin gibi. BluTV ile görüşüldüğünü biliyorum ama inşallah Puhu ile anlaşmışlardırYok öyle bir şey, çıkar onu aklından...
Netflix neden olmasın...Ne bileyim, bu reytinglerle TV'de devam etmeyeceğimiz kesin gibi. BluTV ile görüşüldüğünü biliyorum ama inşallah Puhu ile anlaşmışlardır
Çıtayı o kadar yükseğe taşımayalım, final yaptıktan sonra tüm bölümleri oraya satarız Şu sahneyi yeni görüyorum ya böyle ince detaylara önem veren dizi kaldı mı acabaNetflix neden olmasın...
Çıta derken Hakan Muhafız'ı yapan Netflix'in çıtası mı kalmış... Çer çöp bir sürü iş yapıyor adamlar Halka'yı mı yapamayacak. Sahne çok iyi, ben izlerken görüp kahkaha attım.Çıtayı o kadar yükseğe taşımayalım, final yaptıktan sonra tüm bölümleri oraya satarız Şu sahneyi yeni görüyorum ya böyle ince detaylara önem veren dizi kaldı mı acaba
Mükemmel bir bölümdü. Bir çok duyguyu yaşattıran duygu yüklü ve aksiyonun bol olduğu bir bölümdü.Tüm ekibin eline sağlık. Dolu dolu kaliteli 19 bölüm izlettiren senaristleri kutluyorum. Boş sahne, boş karakter yok bu dizide. Herkesin bir hikayesi ve kendine has üslubu var.En çok Kaan'ın performansını beğendim. Gerçekleri öğrendiği sahne ve Baharlara hesap sorduğu sahne harikaydı.Herkes herşeyi öğrendi. Biraz final tadında bir bölümdü. Bundan sonra bambaşka bir yol çizilir ve artık Halka'yı yok etme ve özgür olmak için yapılan çabaları izleriz.
Tv izleme işine Halka'nın sezon finaliyle noktayı koyuyorum. Yaz benim için şimdi tam anlamıyla baslayabilir
Çıtayı o kadar yükseğe taşımayalım, final yaptıktan sonra tüm bölümleri oraya satarız Şu sahneyi yeni görüyorum ya böyle ince detaylara önem veren dizi kaldı mı acaba
Noldu şimdi Halkalı şeker dizinizÇıta derken Hakan Muhafız'ı yapan Netflix'in çıtası mı kalmış... Çer çöp bir sürü iş yapıyor adamlar Halka'yı mı yapamayacak. Sahne çok iyi, ben izlerken görüp kahkaha attım.