Diziyi sabah izledim çok değişik bölüm dizi bir daha ispatladı aslında kaliteyi bu bölüm
Yine çok reklam koyuyorlar geçen haftaki reytingi umursamadılar demek. başını çok kaçırmadınBölümü 30 dk sonra bakıyorum ama sabah bir daha izleyeceğim kalan kısımlarıyla
Keşke önceki bölümlerde yaptıkları şekilde daha az reklam daha iyidi dizinin izlenme oranlarını düşürüyorYine çok reklam koyuyorlar geçen haftaki reytingi umursamadılar demek. başını çok kaçırmadın
Hayır yaaaa
Bahar, Kaan'ı vurdu bilmeden Beklenmedik bir sahne oldu
Yani geçen haftadan ders alıp yine aynı aisteme dönseler olmuyor sanki. Umarim haftaya yine öyle olmaz. Şimdi reklam ya, biter, sonra aynı sahneyi izleyip yine reklam girer ve sonra fragman verilir. Yani 00.10-00.15 civarina kadar izlemeye gerek yokKeşke önceki bölümlerde yaptıkları şekilde daha az reklam daha iyidi dizinin izlenme oranlarını düşürüyor
İzlenme oranları önceki bölümde artmıştı ama bunu niye görmezden gelip bozdular anlamak zorYani geçen haftadan ders alıp yine aynı aisteme dönseler olmuyor sanki. Umarim haftaya yine öyle olmaz. Şimdi reklam ya, biter, sonra aynı sahneyi izleyip yine reklam girer ve sonra fragman verilir. Yani 00.10-00.15 civarina kadar izlemeye gerek yok
Ne bölümdü bee.Amirim neler yaptın sen.
Bi benim yorumumun uzunluğuna bak, birde senin (benim spoi'e bak )
Bu daha başlangıç Sadece ilk yorum
Diğer bölümün devamı gelmedi, bunuda bu kelimelerle bırakıp anlatıp tarif etmezsinbu bölüm nasıl anlatılır, nasıl tarif edilir....
Endgame'e hazırlanıyorum. Cumartesiye kadar izlemem gereken daha 4 film var yapamam Ayrıca orda goygoy yapmıştımDiğer bölümün devamı gelmedi, bunuda bu kelimelerle bırakıp anlatıp tarif etmezsin
Demekki senin goygoy tarzında buymuşEndgame'e hazırlanıyorum. Cumartesiye kadar izlemem gereken daha 4 film var yapamam Ayrıca orda goygoy yapmıştım
Sen yokken gelecek sezon devam edeceğimiz kesinleştiHALKA uzun süredir görüp görebildiğim, canlı izleyip şahit olduğum en BÜYÜK ve KALİTELİ dizidir. Uzun bir süre daha böyle bir efsaneye şahit olabileceğimi düşünmüyorum. Yerli dizilerde 1 numaram hep bellidir diyordum 2 ve 3 numaraya diğer diziler geliyordu. Ama Halka bu sıralama listesini alt üst etti. Konumlandıramıyorum şu aşamada, 1 numarama gelme olasılığı bile oldukça yüksek. Leyle ila Mecnun'la kıyaslayamıyorum türü ve tarzı çok farklı olduğu için. Ama bunu bende bıraktığı etki açısından düşünüp kıyaslayabilirim. O açıdan LM şuan daha önde ama Halka'nın bir gün finaline geldiğimizde bu değişebilir. Şuanki gidişat ise rahatlıkla 2 numarama yerleşeceğini söylüyor. Sürekli bu seviyesini ne kadar sürdürebilir dedik. 16 bölüm oldu ve 16. bölümde bile hala kafayı yedirtebiliyor bize dizi. Hakkında uzunca bir yorum yapacağım, 12. bölüm ve sonrası hakkında hiç konuşamadım burada, malum askerlik yüzünden. Ama artık konuşma vakti geldi. Öyle bölümler izledik ki kelimeler kifayetsiz kalıyor... Fırsat bulduğumda forum tarihindeki en uzun mesajlara bir yenisini ekleyebilirim, herkes her şeye hazırlıklı olsun...