TRT 1 Halka - Dizi Yorumları

Valla dizinin reytingleri hiç iç açıcı değil, tek güvencemiz TRT'de yayınlanıyor olması
Tek çareniz Batuhan’ın bu diziyi izlememesini sağlamak.
HALKA senaristi hikayeyi ne zaman bitirirse dizi o zaman biter.
Tekrar söylüyorum HALKA'ya kimse bir şey yapamaz.
@Sherlock İzleyecek ti hani onu beni taklitten dolayı cezası hemen kurtulamaz @MEnes in önüne atalım izlettirsin hemen

@Sherlock İzleyecek ti hani onu beni taklitten dolayı cezası hemen kurtulamaz @MEnes in önüne atalım izlettirsin hemen ?A
Adaşım başladı diziye profilini dizideki karakterlerden biri yaptı bile nerede yaşıyorsun sen Çikooo.
Terapi yapacaktım ya ona, zaten haftalardır Halka izle diyerek terapi yöntemimi sunuyordum, izledi ve terapisi sonlandı. Artık normaline döndü adaşım.

Reactions: MEnes and Sherlock
Tek çareniz Batuhan’ın bu diziyi izlememesini sağlamak.
@Sherlock İzleyecek ti hani onu beni taklitten dolayı cezası hemen kurtulamaz @MEnes in önüne atalım izlettirsin hemen ?A
Aslında Çiğdem'in üstüne Terzi'yi salmalı
Bu cadıdan kesin kurtuluşun formülü odur

Reactions: MEnes

Saf.
Başladım ya işte, dizideki bir karakteri avatarıma yerleştirdim bile başladığım da belli olsun diye.
Gerçekten güzel dizi, öneririm bu arada.
Seversin sen, Yüzleşme tutmaz zaten onu boşver buna başla.

Reactions: MEnes and MasacRE
@MEnes izliyor musun bölümü, bomba bomba üstüne patlıyor 😱
Yine yarın işe geç gitmeyi göze aldım ve bölümü şimdi bitirdim. Ben böylesini izlemedim. AKIL ALMAZ bir bölümdü. Bu dizi tarihin en iyi dizisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her bölüm ama her bölüm üstüne koyuyor. Senaristler öyle bir tasarlama yapmışlar ki bozmasına imkan vermiyor adamlar. EFSANE'ye saygı duyup izlemeye devam etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok...

sen istedin ben yaptım

ben 5. bölümden itibaren güncel TV'den izlemeye başladım. Bundan sonra uzun yorumlar yaparmıyım bilmem ama 5. bölüm yorumum burada ve sonraki 6.bölüm yorumum burada
Dizi 7.bölüm'de bile şaşırtmaya, heyecanlandırmaya devam ediyor bizi. Son sahne efsaneydi ve onun detayları içinde 8. bölümü merakla bekliyorum

Akşamki 7.bölüm yorumuna girişmeyeyim gece gece, bir kaptırdımmı o heyecandan uzunca yazarım ve zaten uykumu çok böldüm

Seninde izliyor olmana çok sevindim. Baya Halka izleyen var forumda
ben kaçar, sizde sabah oldu ve uyuyacaksan iyi uykular dilerim

Son düzenleme:
Reactions: eskici
Tamamen tesadüf eseri diziye başladım normalde Hande Erçel'in oynadığı bir diziyi asla izlemem derdim ama dizide Hande Erçel bile çok iyi oynuyor dizi o kadar efsane ki Hande'yi bile oyuncu yapmış daha ne olsun yani
ben sana iyi uykular dilerim benim ne yapacağım belli olmaz uyursam ölürüm uyumazsam da ölürüm böyle değişik bir durum içerisindeyim şu an

Reactions: Dosi
Bende ilk bölümün tekrarına denk geldim ve öyle başladı izleme serüvenim

bugün tekrar online olda ozaman bir dahaki sefere kadar acaba uyudu diyemi öldü yoksa tam tersimi oldu diye düşünüp kafa yormayayım

Reactions: eskici
İlk bölümü nihayet bitirdim. Hoş bir dizi ama olağanüstü bir yanı yok, heyecan uyandıran bir özelliği ya da daha önce hiç görülmemiş şeyleri yok. Bazı kısımlar hariç çok fazla sıktığı söylenemez yine de ne bir Masum ne bir Şahsiyet gibi kendini ilk bölümden bağlayan bir dizi de değil. Ezel gibi eski Kurtlar Vadisi gibi kült dizilerle hiç kıyaslamıyorum bile onların hatırasına hakaret olmaması adına. İlk bölümden bağlamadı ama yine de yarın bir şans daha verip ikinci bölümü de izleyeceğim, zaten bir dizi kendini 5 saatte bağlamıyorsa bir daha da bağlamaz o kişiye. Ki @Sherlock’un da dediği gibi üst düzey diziler kendini ilk bölümün ilk dakikalarından itibaren izleyene bağlar, Ezel gibi, 2003 Kurtlar Vadisi gibi, Şahsiyet gibi.

Tarihin en iyi dizisi mi?
Bu ifadeye verilecek uygun gif bulmak bile mümkün değil, öyle bir gif var mı ki?
@Doğu @DarkLegenD

Hadi Ezel’i, Leyla ile Mecnun’u, Şahsiyet’i filan bir kenara bıraktın da yahu tarihin en iyi dizisi ne demek? Ne yani bu dizi efsaneler efsanesi Breaking Bad’ten, Lost’tan, Game of Thrones’ten, Oz’dan, Sopronos’tan, Prison Break’in ilk sezonlarından vb daha mı iyi dizi?
Yahu Breaking Bad dediğimiz dizi Barcelona futbol kulübüdür, Halka ise BB’nin Barça olduğu ortamda anca Akhisar olur hatta Gazişehir Gaziantep.

Breaking Bad’le hiçbir yerli yabancı dizi kıyaslanamaz Lost, GoT, Oz gibi diziler hariç. Bunlar Yunan Tanrı’ları gibi görkemli ve eşsiz dizilerdir, herhangi bir diziyle Breaking Bad’i aynı cümlede kıyaslamak bile Breaking Bad’e hakaret.

Geçelim Breaking Bad’i, Ezel dahi on gömlek üstün bir dizi ilk bölüm itibariyle en azından. İkinci bölümden sonra konuşmak dhaa doğru olur tabi o yüzden şimdilik kapatıyorum Ezel meselesini.

O mesaj bölümün gazıyla söylenmiş evrensel içerikli tarihin en iyi işi dediğim bir mesaj değildir. Yerli diziler için söylemişimdir.
Ki (Leyla ile Mecnun bir kenara) tekrar söylüyorum ilk 7 bölümüyle Ezel'den önde hala benim gözümde.
Keza o yolda ilerliyor demişim, bunu da 7. bölümden sonra yazdım. Yani sen o kadar ilerler misin bilmem ama sabredip 2. bölümü bitirirsen zaten bağlanacaksın ve atmosfere kapılacaksın. 7. bölüm bitince de bu söylediklerini tekrar düşüneceksin.

Breaking Bad'i ben de herhangi bir işle kıyaslamadım, kıyaslamayı da düşünmüyorum. Ama yine de Halka sadece yerel statüde değil evrensel statüde de belirli bir kaliteye sahip. İlk bölümden ziyade ilerleyip bu eleştirileri yapmanı istiyorum. Yapabilirsen tabi.

Reactions: Tolstoyevski
Bunlar işini görebilir canım, yani senin yerinde olsam bunları kullanırdım: