Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben naptıysam devletim için yaptım ne alaka sklgjklsjkgkjsjkj

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bak bu şarkıyı ilkez Geniş Aile'de izleyip sevmiştim. O sahne yok ama bunu atayım :A
Acaba hangi bölüm zamanıydı. Açıkçası Geniş Aile denince en net hatırladığım kısım :A
Metin Işık'ı bana sevdiren Geniş Aile'dir :A
Bu da ilk sezondan :A

------

Senin attığın sahne de 62.dakikada başlıyor :A

• Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
Metin Işık'ı bana sevdiren Geniş Aile'dir :A
Bu da ilk sezondan :A

------

Senin attığın sahne de 62.dakikada başlıyor :A

Ah işte Rojda Demirer zamanı izlediğimin kanıtı :A ama unutmuşum o bölümleride fakat ben ilk sezonu izliyeyim yeter :A
Bana da Metin Işık sevdiren dizi olmuştu. Senle ortak nokta pek yok sanıyordum. Müzik konusundada çok farklı teldeyiz çünkü :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ah işte Rojda Demirer zamanı izlediğimin kanıtı :A ama unutmuşum o bölümleride fakat ben ilk sezonu izliyeyim yeter :A
Bana da Metin Işık sevdiren dizi olmuştu. Senle ortak nokta pek yok sanıyordum. Müzik konusundada çok farklı teldeyiz çünkü :A
İkimiz de Fenerliyiz işte nasıl ortak nokta yok? :A

• Güldürdün
  • Harika
İkimiz de Fenerliyiz işte nasıl ortak nokta yok? :A
"Pek" yok dedim ama aslında bu ilk zamanlarda düşündüğüm şeydi (Bu arada Ankara en ortak nokta :A )
Sonra zamanla konuştukça aslında bir çok şeyde kafa yapısının uyduğunu gördük. Senle öyle fazla fikir ayrılığı yaşamıyoruz. Oluyorsa da şükür tartışma durumları olmadan sohbete devam ediliyor :A yada insan zamanla birbirine benziyor :F ilk sohbetten bu yana aralıksız konuşuyoruz nede olsa :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
"Pek" yok dedim ama aslında bu ilk zamanlarda düşündüğüm şeydi (Bu arada Ankara en ortak nokta :A )
Sonra zamanla konuştukça aslında bir çok şeyde kafa yapısının uyduğunu gördük. Senle öyle fazla fikir ayrılığı yaşamıyoruz. Oluyorsa da şükür tartışma durumları olmadan sohbete devam ediliyor :A yada insan zamanla birbirine benziyor :F ilk sohbetten bu yana aralıksız konuşuyoruz nede olsa :A
dosimosi dosimosi :A

• Güldürdün
Sevim'i 4. Bölümde gördük nihayet ve şovunu yaptı daha ilk sahnede :A

• Güldürdün

1.57 sonrası :A Koyu Bilal sen çok ayrı bir karaktersin. Orta 2'den sonra orta 3'ü de dışardan terk ettim sklgjklsgjkslk

2 gündür diziye kaldığım yerden devam ediyorum ve oldukça güzel ilerliyor.
Zakai'nin Pırıl'ın abisi ile sahneleri, Mürsel ve diğer enişte sahneleri, Cevahir -Koyu Bilal'in dansı (en komiklerden) ve tabiki yüklü para beklerken Elde var 0 olması beklenilen ama yinede güldüren detaylar oldu :A
Kahve sahneleride iyiydi. Rakip kahve olayı.

2 gündür diziye kaldığım yerden devam ediyorum ve oldukça güzel ilerliyor.
Zakai'nin Pırıl'ın abisi ile sahneleri, Mürsel ve diğer enişte sahneleri, Cevahir -Koyu Bilal'in dansı (en komiklerden) ve tabiki yüklü para beklerken Elde var 0 olması beklenilen ama yinede güldüren detaylar oldu :A
Kahve sahneleride iyiydi. Rakip kahve olayı.
Kaçıncı bölümdesin? :A

12. bölümüde tamamladim.
Her bölüm genelde ayni kivamda ve her bir karakterin kendine has eglenceli diyaloglari var. Nazan ve Mürsel nihayet evlendiler. Fazla uzatmamalari iyi oldu.
Cevahir herzaman Mürsel icin zarar. Kredi cekmesi yetmezmis gibi bide üstüne en sonunda evindende etti.
Zekai ve Piril cephesinde ise hersey iyi gibi.

• Güldürdün
@Dosi artık şu 31.bölüme gel :A Benim dizi tarihlerinde en sevdiğim bölüm canım sıkılınca izlerim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi