Bak bu şarkıyı ilkez Geniş Aile'de izleyip sevmiştim. O sahne yok ama bunu atayım
Ben naptıysam devletim için yaptım ne alaka sklgjklsjkgkjsjkj
Metin Işık'ı bana sevdiren Geniş Aile'dirBak bu şarkıyı ilkez Geniş Aile'de izleyip sevmiştim. O sahne yok ama bunu atayım
Acaba hangi bölüm zamanıydı. Açıkçası Geniş Aile denince en net hatırladığım kısım
Ah işte Rojda Demirer zamanı izlediğimin kanıtı ama unutmuşum o bölümleride fakat ben ilk sezonu izliyeyim yeterMetin Işık'ı bana sevdiren Geniş Aile'dir
Bu da ilk sezondan
------
Senin attığın sahne de 62.dakikada başlıyor
İkimiz de Fenerliyiz işte nasıl ortak nokta yok?Ah işte Rojda Demirer zamanı izlediğimin kanıtı ama unutmuşum o bölümleride fakat ben ilk sezonu izliyeyim yeter
Bana da Metin Işık sevdiren dizi olmuştu. Senle ortak nokta pek yok sanıyordum. Müzik konusundada çok farklı teldeyiz çünkü
"Pek" yok dedim ama aslında bu ilk zamanlarda düşündüğüm şeydi (Bu arada Ankara en ortak nokta )İkimiz de Fenerliyiz işte nasıl ortak nokta yok?
dosimosi dosimosi"Pek" yok dedim ama aslında bu ilk zamanlarda düşündüğüm şeydi (Bu arada Ankara en ortak nokta )
Sonra zamanla konuştukça aslında bir çok şeyde kafa yapısının uyduğunu gördük. Senle öyle fazla fikir ayrılığı yaşamıyoruz. Oluyorsa da şükür tartışma durumları olmadan sohbete devam ediliyor yada insan zamanla birbirine benziyor ilk sohbetten bu yana aralıksız konuşuyoruz nede olsa
Yine niye sinir bozucu yedim yadosimosi dosimosi
Canım sıkkın boşverYine niye sinir bozucu yedim ya
Anladım, mesajlarım yine stres atma duvarı olduCanım sıkkın boşver
Kaçıncı bölümdesin?2 gündür diziye kaldığım yerden devam ediyorum ve oldukça güzel ilerliyor.
Zakai'nin Pırıl'ın abisi ile sahneleri, Mürsel ve diğer enişte sahneleri, Cevahir -Koyu Bilal'in dansı (en komiklerden) ve tabiki yüklü para beklerken Elde var 0 olması beklenilen ama yinede güldüren detaylar oldu
Kahve sahneleride iyiydi. Rakip kahve olayı.
8Kaçıncı bölümdesin?
Daha sık göreceksin at esprilerini onlar daha başlangıç8
yalniz 5. bölümdü galiba, orda kahvede baya at muhabbeti gecti. Bahsettiginiz espri onlar mi?
haftaya bugüne tamamlamayi planliyorum izlemeyi dündügüm kisimlari. anket nedeni ile aksadi ve artik azalttim forumu, o esnada diziye odaklanacagimDaha sık göreceksin at esprilerini onlar daha başlangıç