Atlaya atlayamı gelsem acaba artık diziye iyice hakim olmaya başladım ve sen bana zirve bölümleri yaz ben öyle bakayım?@Dosi artık şu 31.bölüme gel Benim dizi tarihlerinde en sevdiğim bölüm canım sıkılınca izlerim
Atlaya atlayamı gelsem acaba artık diziye iyice hakim olmaya başladım ve sen bana zirve bölümleri yaz ben öyle bakayım?@Dosi artık şu 31.bölüme gel Benim dizi tarihlerinde en sevdiğim bölüm canım sıkılınca izlerim
La la , po, tinky winky @Dosidosimosi dosimosi
Hayıııır sırayla izleeee öyle şey olmaz.Atlaya atlayamı gelsem acaba artık diziye iyice hakim olmaya başladım ve sen bana zirve bölümleri yaz ben öyle bakayım?
Tamam tamam öyle yapmaya devam ederim pazartesi ve Salı hariç diğer günler daha fazla yüklenebiliyorum bugün 2 bölüm izlerim. Evde bulunamadım.Hayıııır sırayla izleeee öyle şey olmaz.
Geniş Aile ilk sezonunu baştan sonra bitireceksin dosimosi 😡 😡 😡
Renktaşım, Ulvi'nin kadınlar hamamına girdiği bölüm kaçıncı bölüm?Hayıııır sırayla izleeee öyle şey olmaz.
Geniş Aile ilk sezonunu baştan sonra bitireceksin dosimosi 😡 😡 😡
1.5 haftaya gelirsin dediğim bölüme Hak vereceksinTamam tamam öyle yapmaya devam ederim pazartesi ve Salı hariç diğer günler daha fazla yüklenebiliyorum bugün 2 bölüm izlerim. Evde bulunamadım.
Sözde Pazara yetişecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı1.5 haftaya gelirsin dediğim bölüme Hak vereceksin
Bölümü tam bilemedim ama 49-59 arası bir yerdedirRenktaşım, Ulvi'nin kadınlar hamamına girdiği bölüm kaçıncı bölüm?
Bir de seyyar satıcı sahnesi Şukufe ye Cevo yerine Ulvi tam olarak şöyle sesleniyor;Bölümü tam bilemedim ama 49-59 arası bir yerdedir
Sahne bu ama
Ahh ahhh Eyşan Şukufe canım diziyi bitirdi...Bir de seyyar satıcı sahnesi Şukufe ye Cevo yerine Ulvi tam olarak şöyle sesleniyor;
Portakal soyulur mu?
Tadına doyulur mu?
Şukufe arabada olsa,
Cevahir durulur mu?
YouTube da sapıtmış 16.bölüm yazdım,42.bölüm olarak karşıma çıktı...Ahh ahhh Eyşan Şukufe canım diziyi bitirdi...
29.bölüm 1.bölüm olarak gözüküyor maalesef..YouTube da sapıtmış 16.bölüm yazdım,42.bölüm olarak karşıma çıktı...
Puhu tv'de bile ilk Sezonu yok...29.bölüm 1.bölüm olarak gözüküyor maalesef..
Biz öyle duyduk13 ve 14. Bölüm.
Özellikle 13. Bölüm çok iyiydi. Sabah bir yumurta kavgası 3 aileyi dağıttı ve piknik sahneleri çok güzeldi. Özellikle Koyu Bilal ve peşindeki kızı 'bastıkları' sahne baya iyiydi
14 ise Cevahir'in kucağına bırakılan bir bebek ve bunun akabininde eğlenceli sahneler izledik. Dedikoducu kızlar dizinin güzel detayı. Anında yayıyorlar
Dizi bu saatten sonra uçuşa geçecek zaten 50.bölüme kadar. 60-70 de ayrı efsaneydi benim gözümdeYiğenim dizinin yeni hayranı oldu
Hatta aç izleyelim diyor ikide bir. Keşke tekrar başlasa diyor. Şimdi başlasa çok sevilir dedi. Ben de zamanında zaten çok sevilmişti dedim.Artık işi gücü Geniş Aile kısa videolarını izlemekle geçer bundan böyle genelde sevdiği dizilerde öyle yapmakta.
19-20
İkramiye ve kurban bölümleriydi. Aşırı keyif alıyorum diziyi izlerken.
19. Bölüm Şener Şen, Kemal Sunal filmlerini anımsattı ki zaten ordan esinleme var. İkramiye çıkmamış deyip ama insanların inanmaması falan. Cevahir'in alacaklara tek tek deyince, Koyu Bilal 'ağardı bak saçlarım' dedikten sonra kendimi bu şarkıya attım
20. Bölüm baştan sona çok iyiydi. Kurbanı 'çaldırma' ve bunu gizleme olayları ve et toplama çok keyifli sahnelerdi.
Yiğen daha ufak ama kalbine girdi dizi yakında benden çok daha iyi hakim olur ve hangi bölümde hangi diyalog var ezberler. Kendisi bir kaç başka dizide aynı şeyleri yapmıştı çünkü 9 yaşında.Dizi bu saatten sonra uçuşa geçecek zaten 50.bölüme kadar. 60-70 de ayrı efsaneydi benim gözümde
Yeğen kaç yaşında ve bu arada Tek Tek ne alaka?
Şarkının sözleri birden aklımdan gitmiş soriYiğen daha ufak ama kalbine girdi dizi yakında benden çok daha iyi hakim olur ve hangi bölümde hangi diyalog var ezberler. Kendisi bir kaç başka dizide aynı şeyleri yapmıştı çünkü 9 yaşında.
Cevahir ve Bilal'in karşılıklı konuşması bu şarkıya gönderme oldu yani bu şarkının sözleri sonuçta