Geniş Aile Efsanesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Dosi artık şu 31.bölüme gel :A Benim dizi tarihlerinde en sevdiğim bölüm canım sıkılınca izlerim :A
Atlaya atlayamı gelsem acaba :A :A artık diziye iyice hakim olmaya başladım ve sen bana zirve bölümleri yaz ben öyle bakayım? :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
1.5 haftaya gelirsin dediğim bölüme :A Hak vereceksin :A
Sözde Pazara yetişecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı :A
Normalde ben 1 gecede 1 sezonluk internet dizileri tüketen biriyim ama dizinin süresi çok artı forum beni oyalıyor baya :A ama anket olmayınca daha fazla vakit bulurum.

• Güldürdün
13 ve 14. Bölüm.
Özellikle 13. Bölüm çok iyiydi. Sabah bir yumurta kavgası 3 aileyi dağıttı ve piknik sahneleri çok güzeldi. Özellikle Koyu Bilal ve peşindeki kızı 'bastıkları' sahne baya iyiydi :A

14 ise Cevahir'in kucağına bırakılan bir bebek ve bunun akabininde eğlenceli sahneler izledik. Dedikoducu kızlar dizinin güzel detayı. Anında yayıyorlar :A

13 ve 14. Bölüm.
Özellikle 13. Bölüm çok iyiydi. Sabah bir yumurta kavgası 3 aileyi dağıttı ve piknik sahneleri çok güzeldi. Özellikle Koyu Bilal ve peşindeki kızı 'bastıkları' sahne baya iyiydi :A

14 ise Cevahir'in kucağına bırakılan bir bebek ve bunun akabininde eğlenceli sahneler izledik. Dedikoducu kızlar dizinin güzel detayı. Anında yayıyorlar :A
Biz öyle duyduk :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
15-16-17-18 :A

Şu kalbi delik çocuğun hikayesi olan bölüm oldukça duygusal sahnelere sahipti. Yanılmıyorsam o çocuk Burak Dalak dı.

Para toplama durumları eğlenceli sahnelerde sebep oldu. Cevahir'in camide para toplama olayında dedesine yakalandığı sahneler iyiydi. Haca insanları Uçan balon ile götürecekmiş :A

Cevahir'e benzeyen adamın yer aldığı bölümde ise Cevriye ve Cevahir atışması baya iyidi :A Sevim'in havadisleri anlattığı kısımda güldüm:A

Mürsel'i yanlış anladıkları bölüm Cevahir ve Ulvi'nin Mürsel'i çatıdan aşağıya oynayarak indirme sahnesi çok iyiydi :A

Şükufe'nın hafıza kaybı yaşadığı bölümde fena değildi. Sonu biraz duygusaldı.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and xdragxx
Yiğenim dizinin yeni hayranı oldu :A
Hatta aç izleyelim diyor ikide bir. Keşke tekrar başlasa diyor. Şimdi başlasa çok sevilir dedi. Ben de zamanında zaten çok sevilmişti dedim.Artık işi gücü Geniş Aile kısa videolarını izlemekle geçer bundan böyle :A genelde sevdiği dizilerde öyle yapmakta.

19-20
İkramiye ve kurban bölümleriydi. Aşırı keyif alıyorum diziyi izlerken.

19. Bölüm Şener Şen, Kemal Sunal filmlerini anımsattı ki zaten ordan esinleme var. İkramiye çıkmamış deyip ama insanların inanmaması falan. Cevahir'in alacaklara tek tek deyince, Koyu Bilal 'ağardı bak saçlarım' dedikten sonra kendimi bu şarkıya attım :A

20. Bölüm baştan sona çok iyiydi. Kurbanı 'çaldırma' ve bunu gizleme olayları ve et toplama çok keyifli sahnelerdi.

• Harika
Yiğenim dizinin yeni hayranı oldu :A
Hatta aç izleyelim diyor ikide bir. Keşke tekrar başlasa diyor. Şimdi başlasa çok sevilir dedi. Ben de zamanında zaten çok sevilmişti dedim.Artık işi gücü Geniş Aile kısa videolarını izlemekle geçer bundan böyle :A genelde sevdiği dizilerde öyle yapmakta.

19-20
İkramiye ve kurban bölümleriydi. Aşırı keyif alıyorum diziyi izlerken.

19. Bölüm Şener Şen, Kemal Sunal filmlerini anımsattı ki zaten ordan esinleme var. İkramiye çıkmamış deyip ama insanların inanmaması falan. Cevahir'in alacaklara tek tek deyince, Koyu Bilal 'ağardı bak saçlarım' dedikten sonra kendimi bu şarkıya attım :A

20. Bölüm baştan sona çok iyiydi. Kurbanı 'çaldırma' ve bunu gizleme olayları ve et toplama çok keyifli sahnelerdi.
Dizi bu saatten sonra uçuşa geçecek zaten 50.bölüme kadar. 60-70 de ayrı efsaneydi benim gözümde :A

Yeğen kaç yaşında ve bu arada Tek Tek ne alaka? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dizi bu saatten sonra uçuşa geçecek zaten 50.bölüme kadar. 60-70 de ayrı efsaneydi benim gözümde :A

Yeğen kaç yaşında ve bu arada Tek Tek ne alaka? :A
Yiğen daha ufak ama kalbine girdi dizi :A yakında benden çok daha iyi hakim olur ve hangi bölümde hangi diyalog var ezberler. Kendisi bir kaç başka dizide aynı şeyleri yapmıştı çünkü :A 9 yaşında.

Cevahir ve Bilal'in karşılıklı konuşması bu şarkıya gönderme oldu yani bu şarkının sözleri sonuçta :A

• Güldürdün
Yiğen daha ufak ama kalbine girdi dizi :A yakında benden çok daha iyi hakim olur ve hangi bölümde hangi diyalog var ezberler. Kendisi bir kaç başka dizide aynı şeyleri yapmıştı çünkü :A 9 yaşında.

Cevahir ve Bilal'in karşılıklı konuşması bu şarkıya gönderme oldu yani bu şarkının sözleri sonuçta :A
Şarkının sözleri birden aklımdan gitmiş sori :A
Aferin yeğenine benim kardeşim de onun yaşlarındayken hatta 2 yaş falan küçükken benle izlemeyi çok severdi :A Büyüdü hala izliyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi