RüzgarGülü
Favori Üye
İşim zor değil artık hergün 13.30-15.00 arası izliyorum süper oluyor hala çok gülüyorum
işin zor değilse kolay gelmesin o zaman kolay gelsin diyecektim.
İşim zor değil artık hergün 13.30-15.00 arası izliyorum süper oluyor hala çok gülüyorum
Tyler Durden da Geniş Aile izlerdi
Sen izliyordun tabii, ayrı konu. Yine de reise ihanet ettin, yazıklar olsun.Tyler Durden da Geniş Aile izlerdi
Başkaydı...Çok güzel diziydi. İlk izledğim dizilerden
İlk mesajlamız bu herhalde çünkü o zaman ben yeni yeni aktif olmuştum.Başkaydı...
Bu videoyu görüp tüm sahneleri izledim twitter sayfasındakiŞimdi denk geldim de yine kahkaha attırdı. Şöyle platformlardan birinde ilk bölümden itibaren olsa da adamakıllı baştan izlesek.
Yüksek ihtimalleİlk mesajlamız bu herhalde çünkü o zaman ben yeni yeni aktif olmuştum.
Star'da çok efsane bölümler vardı zaten ya.Bu videoyu görüp tüm sahneleri izledim twitter sayfasındaki
2.sezonun da hakkını biraz yedik bence fena sahneler var ilk sezon kadar olmasa da Bir ara 2.sezona tekrardan başlayabilirim
------
Yüksek ihtimalle
Aklıma hep maymun gribi bölümü geliyorStar'da çok efsane bölümler vardı zaten ya.
Aynen Star ve Geniş Aile diyince benim de direkt o bölüm geliyor aklıma.Aklıma hep maymun gribi bölümü geliyor
Şu sayfayı bizim TS'li bir arkadaş açtı. Başta biz bize takılırız diyorduk şimdi hak ettiği değeri görmeye başladı. Türk dizi tarihinde bir tane boş karakteri olmayan nadir dizilerden. Filmleri de en az dizisi kadar komik. Ülkede bir sürü platform var ama hala bir tanesinde bu dizinin bütün bölümlerinin olmaması rezilliktir.Şimdi denk geldim de yine kahkaha attırdı. Şöyle platformlardan birinde ilk bölümden itibaren olsa da adamakıllı baştan izlesek.
Galiba ilk 26 bölümün kayıtlarını kaybetmişler. BluTV ve Youtube'da 27. bölümden sonrası var hep.Şu sayfayı bizim TS'li bir arkadaş açtı. Başta biz bize takılırız diyorduk şimdi hak ettiği değeri görmeye başladı. Türk dizi tarihinde bir tane boş karakteri olmayan nadir dizilerden. Filmleri de en az dizisi kadar komik. Ülkede bir sürü platform var ama hala bir tanesinde bu dizinin bütün bölümlerinin olmaması rezilliktir.
Şuan sana mükemmel bir haber verebilirim. Bu sabah Geniş Aile'nin Star'da tekrarına denk geldim ve 16. bölüm yayınlanıyordu.Galiba ilk 26 bölümün kayıtlarını kaybetmişler. BluTV ve Youtube'da 27. bölümden sonrası var hep.
Puhutv'ye de koysalar bari, 59. bölümde başlıyor orada.Şuan sana mükemmel bir haber verebilirim. Bu sabah Geniş Aile'nin Star'da tekrarına denk geldim ve 16. bölüm yayınlanıyordu.
Yayın hakları Star TV'de yani.
Youtube'da 360p de olsa varGaliba ilk 26 bölümün kayıtlarını kaybetmişler. BluTV ve Youtube'da 27. bölümden sonrası var hep.