bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Gördüm onu 3-5 bölüm olsa katlanılır da 26 bölüm de izlenmez ya o kaliteyle.Youtube'da 360p de olsa var
Gördüm onu 3-5 bölüm olsa katlanılır da 26 bölüm de izlenmez ya o kaliteyle.Youtube'da 360p de olsa var
Benim bir arkadaş Dailymotion'da var dedi.Galiba ilk 26 bölümün kayıtlarını kaybetmişler.BluTV ve Youtube'da 27. bölümden sonrası var hep.
Aynı o da 360pBenim bir arkadaş Dailymotion'da var dedi.
Ben artık 1.sezonu ezberledim zaten o yüzden ilk 26 bölüme bakmasam da olurGördüm onu 3-5 bölüm olsa katlanılır da 26 bölüm de izlenmez ya o kaliteyle.
Yüksek kaliteyse süper olur da değil herhalde.Benim bir arkadaş Dailymotion'da var dedi.
Ben hiç tekrar izlemedim galiba tek tük 1-2 bölüm hariç. İçlerinde zamanında tvdeki gününde kaçırdığım, hiç izlememiş olduğum bölümler bile olabilir.Ben artık 1.sezonu ezberledim zaten o yüzden ilk 26 bölüme bakmasam da olur
İlk yayınlandığı dönem izledim. İlk yayınlandığı dönemin yaz tatilinde her sabah 9'da verirlerdi. Ben de o zamanlar sabah 8 gibi kalkardım yaz olsa bile 2Yüksek kaliteyse süper olur da değil herhalde.
------
Ben hiç tekrar izlemedim galiba tek tük 1-2 bölüm hariç. İçlerinde zamanında tvdeki gününde kaçırdığım, hiç izlememiş olduğum bölümler bile olabilir.
Dizinin kakitesi kurtarır video kalitesiniGördüm onu 3-5 bölüm olsa katlanılır da 26 bölüm de izlenmez ya o kaliteyle.
Aynen burdan yorumlarsınDiziye yarın başlayacağım İnşallah.
Yorum konusu bu mu @xdragxx ?
Hatta ne yarını. Bugün start vereyim
Yok yok gerek yok, Almanya'dan döndüğü sahne işte. Kahvaltı masasıAynen burdan yorumlarsın
Ben sana özelden atarım ilk bölümüBazı yerlerde 1.bölüm diye 27.bölüm falan koyuyorlar kafan karışmasın
Domuşuk Sevim gelir 2-3 bölüme2. Bölümde güzeldi. İlk bölüm ayarındaydı. Her bir karakterin etrafındaki hikayeleri izliyoruz ve bu şekilde olması daha güzel. Zekai'nin okuldaki sahneleride diziye ayrı bir tad katıyor.
Bugünlük 2 bölüm yeterli
Bundan sonra bazen tek, bazen toplu yorumlar yaparım.
Yeşim Ceren Bozoğlu sahnelerine henüz denk gelmedim. Belki o çok çok ilerde dahil oluyordu. Ben Rojda Demirer ile olan sahnelerde izlemiştim diziyi düzenli. Zuhal Topal'ı sonlara doğru izlemiştim. İlk bölümleri ilk kez izlemek bu yüzden ayrı bir keyif veriyor.
Top 5'e girer benim için de 3.bölüm3. bölüm
Zekai bölümün yıldızıydı. Yalnız genel olarak çok iyi bölümdü .bhr: ilk 2 bölümün çok üstündeydi.Tüm bölümü gülümseyerek izledim. Arabeske doydum bu bölüm
o sahneye bende güldüm. Tam o ruhu yaşamak için yapmış. Çaldı sandım bir anTop 5'e girer benim için de 3.bölüm
Manyağa bak hem parasını veriyor hem kaçıyor...
Zekai içimde yaradıro sahneye bende güldüm. Tam o ruhu yaşamak için yapmış. Çaldı sandım bir an
biraz dinlenip sonra 4. bölüme gecis yapacagim.Zekai içimde yaradırSırf Geniş Aile'nin lise sahnelerinden aşırı kalite bir lise dizisi çıkardı ama yapmadı Cüneyt İnay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?