Lost'un son sezonları daha iyiydi bence. NY nasıldı?Yok ya çok abartıyorsun.HIMYM o konuda bence açık ara lider.Lost da daha çok bozmuştu da Lost alıştıra alıştıra bozdu GoT sert düşüş.
Yok ya döndüm dün, İstanbul maalesef.
Lost'un son sezonları daha iyiydi bence. NY nasıldı?Yok ya çok abartıyorsun.HIMYM o konuda bence açık ara lider.Lost da daha çok bozmuştu da Lost alıştıra alıştıra bozdu GoT sert düşüş.
Yok ya döndüm dün, İstanbul maalesef.
Abartıyorsunuz yayınlandığı dönem bir hafta bekleyip o bölümleri izleseydiniz çok daha fazla küfrederdiniz GoT'a göre.Lost'un son sezonları daha iyiydi bence. NY nasıldı?
Lost'un finalini beğenen azınlıktanım.Abartıyorsunuz yayınlandığı dönem bir hafta bekleyip o bölümleri izleseydiniz çok daha fazla küfrederdiniz GoT'a göre.
Mesele finali değil ki dizide cevabı verilmemiş onlarca soru var. Bazı şeyleri merak unsuru yaratmak için yaratıp öyle bıraktılar. Ben de sonlarını bile severek izledim ama ilk iki sezonundan sonra giderek düşüşe geçtiği bir gerçek. (Tabii düşüşte olduğu kısımlarda da efsane bölümleri vardı, hatta en iyi bölümleri vardı o ayrı.)Lost'un finalini beğenen azınlıktanım.
Benioff ve Weiss yatacak yeriniz yok. Finale dair yazacak hiçbir şey yok. İlk sezonlarıyla efsane bir diziydi. Kitaptan ayrıldıktan sonra kademe kademe düştü maalesef. Hepimize geçmiş olsun.
Beter ol o ka övdün durdun sonu aşkı memnu ya bağladıSırf şu “barboy”ları mutlu etmek için yazmışlar bu sezonu anlaşılan. Şu tiplere bak tiplere, adamlar ayakta bira içerek diziyi izliyor ve final maçında kritik gol gelmiş gibi çığlık çığlığa seviniyor dizinin katledilişine.
Farkı Aşk-ı MemnuBeter ol o ka övdün durdun sonu aşkı memnu ya bağladı@Dosi @Forumdash @vadikızı @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @DarkLegenD
https://twitter.com/x/status/1130382697635995649
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?