Dany'nin öleceği belliydi. Daha anlamlı bir ölüm bekliyordum. Bu sezon ölümler fazla yavan çıktı.
Cercie, Jemie ve Cüce vedalaşması güzeldi. Aklımızda kalacak son sahneleri güzeldi. Rahat uyuyun kraliçem. Gaspçınızda öldü.
Ejderha'nın Demirtahtı yakışı falan abartılı sahneydi bu arada.
Ejderha intikam için geri dönecek.qhshagaak
Yedi krallığın sonu beni mutlu etti. Sansa kraliçe olmayı bekliyordu ama kardeşine düştü bari Kuzeyi kurtarayım diyaloğu güzeldi. Kuzeyin soğuk kraliçesi seni unutmayacağız.
Arya'nın yeni maceraları merak uyandırdı. Belki bu karakter için bi film gelir batı ile ilgili. Bu kızında sonunu beğendim.
6 krallığın koruyucusunun Bran olması da tatmin ediciydi. Bran'in etkisiz kalması anlaşılamazdı zaten. Tyrion'un mantıklı teklifi hoşuma gitti. Daha iyi seçenek yoktu yaşayanlarda.
Jon'un sonunun taht olmamasını istiyordum. Öldürmekte olmazdı. En makul kuzeye göndermek oldu. Tatmin etmedi sonu ama daha iyisi olmazdı şiddetli bir ölüm dışında. Ormanın çocukları ile duvarın ötesine gitmesi gerçekten en makulüydü. Hee orada Dany'yi akgezen olarak onu izliyor olarak görseydik güzel olurdu.
Tüm hikayeler bitti. Şimdi yeni hikayeler var ama yazacak kimse yok. GRRM bırak kitabı diziye odaklan.