Aaa afferim ayoll zaten @Forumdash abiciğimle biz hep diyoruz bu çocuk adam olacak çocuk diye @MasacRE ve @xemrexxx e iyi haykırdınBirinin fırlatması lazım ben anca aracı olurum. Hem ben izin vermem buna o davranışa yelteneni ters teperim taş kendisine gelir. @Çiğdem
POLYANNA ve HOLLYWOOD effect'in 0 olduğu bir final sezonu olması dileğiyle. Bu EFSANE'yi hakkıyla bitirin senaristler. Bize o 7. sezonu unutturun ve tarihe geçin... İlk 2 3 bölümü kaçıracağım askerlik yüzünden ama geldiğimde ilk işim elbette izlemek olacak. Umuyorum da dillere destan vurucu bir final olur. Çünkü artık bu işin şakası kalmadı. Long Night is coming...
Karakterlerin çoğunu ve genel hatlarıyla konusunu bile unuttum sayılır artık, 2 sene geçmiş dile kolay ve baştan başlayıp final sezonunu bekleme olayına bir türlü fırsat bulamadım adam akıllı reklamsız dizi sitesi olmadığı için. Keşke Nisan yerine Kasım’da başlasaydı ayrıca, final bölümünün lanet sıcaklarda değil soğuk karlı bir günde olması daha güzel olurdu. Umarım bir mucize olur da sonbahara ertelenir.
Torrent yöntemini öneriyorum.
Kemikten olmadiği için şeysi bilmiyorum. Ben kemik yaktım sadece et değil Etini naptiğini sana sormalı Soruşturmaya devam et sen @xemrexxx
Sansa'yı seviyorum, ama diziyi izlemiyorum.
İnandım ben de. @Çiğdem
@dreamy başlarda mırın kırın ediyordu benim nerem kütük falan diye ama sonra zamanla iyi alıştı kütüklüğe Beni bile geçer bu yakında
Merakla bekliyoruz.
Westerosun Ak gezenlerine ; yerli ve milli akgezen desteği alan tyrion reyis favorimiz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Billy Kane @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @yatutarsaAaa afferim ayoll zaten @Forumdash abiciğimle biz hep diyoruz bu çocuk adam olacak çocuk diye @MasacRE ve @xemrexxx e iyi haykırdın ?A
0:50
Leyla ile Mecnunda olan dedeye benziyor @MEnesWesterosun Ak gezenlerine ; yerli ve milli akgezen desteği alan tyrion reyis favorimiz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Billy Kane @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 65596
Kim kine o ?Westerosun Ak gezenlerine ; yerli ve milli akgezen desteği alan tyrion reyis favorimiz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Billy Kane @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 65596
Bu gerçek miWesterosun Ak gezenlerine ; yerli ve milli akgezen desteği alan tyrion reyis favorimiz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Billy Kane @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 65596
Sen kimin tarafısındasın bakayım.Ben şahit olabilirim. @Harunnn60 @Çiğdem
Senin karşında işte seni kimse sevmiyor git intihar etti ,:SSen kimin tarafısındasın bakayım.
Kütüklük mertebesinden atılmam an meselesi oldu galiba bu hareketle? @MasacRE @xemrexxxAaa afferim ayoll zaten @Forumdash abiciğimle biz hep diyoruz bu çocuk adam olacak çocuk diye @MasacRE ve @xemrexxx e iyi haykırdın ?A
0:50
Ben de bilmiyorum değişiyor kafama göreSen kimin tarafısındasın bakayım.
Kütük genel kurulunda bu konu değerlendirilecektir @Maskeli Fedai @Sherlock ile birlikte hükmünü vereceğiz @Çiğdem
Kütüklük kutsal bir ifadedir Ondan ayrılmak isteyen bedel ödemelidirKütük genel kurulunda bu konu değerlendirilecektir @Maskeli Fedai @Sherlock ile birlikte hükmünü vereceğiz @Çiğdem
Kütüklük kutsal bir ifadedir Ondan ayrılmak isteyen bedel ödemelidir
Kütük genel kurulunda bu konu değerlendirilecektir @Maskeli Fedai @Sherlock ile birlikte hükmünü vereceğiz @Çiğdem
Ben de bilmiyorum değişiyor kafama göre ?A
Senin karşında işte seni kimse sevmiyor git intihar etti ,:S
@dreamy i @Harunnn60 ile benim tarafımda olup siz kütük kardeşlere ve baltanız @xemrexxx e uymayacak Moruk abimiz @Forumdash ı üstünüze salarız akıllı olun ayoll gerçi kütükte akıl ne gezer @SherlockSen kimin tarafısındasın bakayım.
hem @dreamy hem @Harunnn60 ı yanına alırsan kıskançlıktan @serhatt gebertir seni bize gerek yok@dreamy i @Harunnn60 ile benim tarafımda olup siz kütük kardeşlere ve baltanız @xemrexxx e uymayacak Moruk abimiz @Forumdash ı üstünüze salarız akıllı olun ayoll gerçi kütükte akıl ne gezer @Sherlock
Yaa bu arada @Sherlock ne zaman kütük oldu Çizeyim ona göre @xemrexxx @Forumdash @dreamy @Harunnn60Kütük genel kurulunda bu konu değerlendirilecektir @Maskeli Fedai @Sherlock ile birlikte hükmünü vereceğiz @Çiğdem
@serhatt ilede ecünnüler konusunda ortak oluyoruz herkesle bir şekilde uyuşuyoruz cnm
Herif ne bu dünyada kalabiliyor nede diğer dünyada Yani ne ölebiliyor ne yaşıyabiliyor boşlukta kaldı arafta @MasacRE @Sherlock @Forumdash @Harunnn60 @Maskeli Fedai @MEnesaman neyse @destere gelince seni terbiye eder kabuğuna çekilirsin
Bi gelemediHerif ne bu dünyada kalabiliyor nede diğer dünyada Yani ne ölebiliyor ne yaşıyabiliyor boşlukta kaldı arafta @MasacRE @Sherlock @Forumdash @Harunnn60 @Maskeli Fedai @MEnes
Mart ayı o şimdi yoğundur @xemrexxxBi gelemedi