Nisan ayında başlayacak final sezonu öncesi tanıtım resimleri paylaşıldı.
Hayır şu şişko kel kafalı destere,ye benziyor @Çiğdem @Forumdash @MasacRE
Onun bamyasi yok demek kapattığın yerde destereyi hadım ettin @Çiğdem @Forumdash @MasacRE @SherlockHayır şu şişko kel kafalı destere,ye benziyor @Çiğdem @Forumdash @MasacRE
Yine destere diyor.ss özledin sanırım.sss 🙄😵
Kemiklerini yakan @Forumdash dı , ona sor var mıymış yok muymuş Ben bilmem.
Sen daha çok seversin desterenin seysiniKemiklerini yakan @Forumdash dı , ona sor var mıymış yok muymuş Ben bilmem.
Karakterlerin çoğunu ve genel hatlarıyla konusunu bile unuttum sayılır artık, 2 sene geçmiş dile kolay ve baştan başlayıp final sezonunu bekleme olayına bir türlü fırsat bulamadım adam akıllı reklamsız dizi sitesi olmadığı için. Keşke Nisan yerine Kasım’da başlasaydı ayrıca, final bölümünün lanet sıcaklarda değil soğuk karlı bir günde olması daha güzel olurdu. Umarım bir mucize olur da sonbahara ertelenir.
Torrent yöntemini öneriyorum.
Torrent kullanabileceğim bir cihaz kalmadı, 3 senelik tabletim hakkı rahmetine kavuştu ve zaten PC de kullanmadığım için çıplak kaldık Anca TV Cast ile Online dizi film sitelerinden TV ye yansıtarak iş görüyor ama onun da çoğu zaman görüntü kalitesi pek iç açıcı olmuyor.
Kemikten olmadiği için şeysi bilmiyorum. Ben kemik yaktım sadece et değil Etini naptiğini sana sormalı Soruşturmaya devam et sen @xemrexxxKemiklerini yakan @Forumdash dı , ona sor var mıymış yok muymuş Ben bilmem.
Sen izlemiyordun hani gizliden takip ediyor olmayasın.
Gerçekten hortlayınca napacan bakalım cnm @Forumdash @MasacRE @Sherlock @xemrexxxHayır şu şişko kel kafalı destere,ye benziyor @Çiğdem @Forumdash @MasacRE
Yine destere diyor.ss özledin sanırım.sss 🙄😵
Kına yakarsın